...Линия за формоване на шоколад
– Твърд
– Шоколадови изделия с кремова плънка (еднократно)
– Изделия с крем и гранулирана плънка
– Шоколад с гранули
– Шоколад с цели ядки
– Демолиране с вакуумен робот
– Лентов конвейер за изход
– Автоматична система за подаване на празни форми
– PLC контролирана
– Смесител за гранули
– Автоматичен нагревател за форми...
... цялата си мощ!
Кракен е амбър бира в най-чистата ирландска традиция.
Приготвена с 5 малта, тя притежава великолепен меден цвят!
Сложността на нейното приготвяне създава деликатен и нюансиран вкус, в който се смесват нотки на бисквити, черешови ядки и подправки, донесени от хмела.
Кремообразна на вкус, мехурчетата ѝ са фини и само допълват аромата, оставяйки му пространство да изрази цялата си мощ!
... до компонента от една страна
• Спестяване на материали и разходи за сглобяване
Сектори:
• Вентилационна и климатична техника
• Пневматични аксесоари
• Производствона кутии и контейнери
Материал: Стомана...
... директно нанасяне на капки шоколад върху лентата. Различни продукти могат да бъдат покрити с шоколад благодарение на покривната лента. Процесът на пълнене може да се извърши с различни стилове на пълнене. Поради това, че дозаторът е от тип one-shot, той не е подходящ за шоколад с парченца ядки.
...Занимаваме се с обработка, производство и разпространение на всички видове сухи ядки и семена, като бетелови ядки, лешници, орехи, макадамия. Налични са всички видове ядки. Качеството на продуктите е гарантирано. Имаме богат опит в отглеждането, производството, обработката, съхранението, транспортирането, износа и т.н. Можем да ви предоставим разнообразие от висококачествени и евтини вносни стоки.
Нашата компания допринася за вашето развитие. С вашата подкрепа и помощ постигаме взаимноизгодна ситуация заедно. Свържете се с нас с вашето запитване.
... захар, ванилия и бадеми.
Алергени: Бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
Препоръки за съхранение:
Съхранявайте затворено и на сухо при температура между 18 и 22°C.
Срок на годност: 12 месеца
Нутриционни и енергийни стойности на 100 г:
Енергия (в кДж): 1925
Енергия (в ккал): 458
Общо мазнини (в г): 14,6
От тях наситени мазнини (в г): 1,2
Влакна (в г): 3.3
Протеини (в г): 7,7
Въглехидрати (в г): 72.2
От тях захари (в г): 64.
...растителни етерични масла, получени чрез студено пресоване, и концентрирани плодови сокове. Тази добре балансирана смес е проектирана да придаде на бирата типичния вкус и аромат на kriek бира. Традиционно, този вкус се получава в резултат на мацерация на череши „гриоти“ в ламбик бира (млада Гьоз бира). Всички компоненти на сместа са хранителен клас, 100% натурални и не са били в контакт с никакви разтворители, освен с CO2, който има статус GRAS (общо признат за безопасен за производствона храни от FDA) и който напълно се изпарява след екстракцията. ПОЛЗИ Високи...
...Печките Сура, монтирани на пода и на бюро (за приготвяне на бисквити с форма наядки или сърца, виенски вафли)
Те са проектирани за печене на продукти от различни сладкарски маси:
• бисквити с къса кора (бисквити с форма наядки с карамелизирано мляко, тарталети, бисквити с форма на сърце, конуси и др.)
• маслени (ванилови) бисквити с форма на сърце;
• бисквитени изделия (три измерни фигури...
...Основна съставка: Ядки – всички видове ядки (включително фъстъци) са възможни
Индивидуализиране: Зърнени закуски, (протеинови) хрупкави, лиофилизирани плодове
Декорация: Шоколад (черен и млечен шоколад) под формата на дрип или потопен дъно
Възможности за опаковане: Pillowbag, Doybag - също в рециклируемо качество е възможно...
... транспортиране на суровината; уникалната PLC електронна контролна система може да управлява оборудването ефективно и удобно, правейки оборудването по-интелигентно, удобно за потребителя и практично.
Характеристики на продукта
Разумна структура и стабилна работа
Голямо производство и бърза скорост на сортиране
Независими честотни преобразуватели за суровини и рециклирани материали
Ниска загуба наядки...
... Гуара)
Узряване: Средно (началото на септември)
Черупка: Твърда
Производителност: 27-35%
Производство: Средно-високо
Плододаване: Разположено главно на плодови клонки и в по-малка степен на смесени клони
Толерантност: Средна до студ
Предразположеност: Устойчив на Polystigma Fulvum
Форма: Бадемовидна, сърцевидна
Размер: голям
Средно тегло на плода: 1,30 г
Двойни ядки: 0%
Вкус: Много приятен
Дърво...
...Вибриращият сито е проектирано за сортиране наядки от орехи в фракции (размери) – половини, четвъртинки, осминки от ядката и трохи, като същевременно отделя ядката от черупката, преградите и отпадъците. Инсталацията се използва в индустриалното производство и преработвателните цехове за висококачествено и бързо сортиране на орехи в големи обеми.
Предимства на вибриращото сито с аспирация...
... работилница за ръчно производство в Марсилия.
Предлагаме доставка в цяла Франция (Лион, Ница, Бордо, Лил, Париж, Страсбург, Рен, Тулуза,…) с възможност за безплатна доставка*.
*в зависимост от количеството на поръчката.
Печените орехи кешью с къри ви привлекат? Не се колебайте да се свържете с нас, за да направите поръчка или да получите повече информация.
...
мазнини 4.5 г
от които наситени мастни киселини 1.5 г
Въглехидрати 65.0 г
от които захари 40.0 г
Протеини 5.1 г
Сол 0.1 г
Произведено в работилница, използваща ядки.
Да се съхранява на сухо, защитено от топлина.
Минимален срок на годност 4 месеца след производството.
Нашите хлябове с подправки се произвеждат ръчно в работилница, разположена в ФаверолесюрШер в ЛоиреШер.
Нетно тегло: 250г
Опаковка: дървена форма-филм-етикет + контраетикет
Срок напроизводство: 15 дни...
...Златни парченца - златни ядки вместо златно мляко!
Тук слънцето изгрява - фино настроени аромати в златисто жълто. Изключително подправени и ръчно печени в фурна кашу ядки с джинджифил, куркума и лайм. Вкусни са например с бяло вино, в и с къри ястия (вижте рецептата), като топинг на азиатска купа и просто така.
Ръчно изработени в Черната гора
Без допълнителни мазнини, прясно печени в фурната
Веган, без консерванти, без изкуствени аромати
Съставки: Кашу ядки*, Джинджифил*, Куркума*, Лайм*, Захар*, Морска сол
*От контролирано биологично производство...
... модул за подаване на пълнеж.
Позволява екструзия на маси с частици от 3-5 мм - ядки, стафиди и захаросани плодове. Състои се от мощен винтов екструдер с три различни рязащи системи. Диафрагмен ряз, редовен ряз и гилотинно рязане. Главата е оборудвана с помпена система за пълнежа, която се подава през вътрешния дюза. Регулирането на отоплението на дозиращата система и на всяка дюза гарантира точно същото тегло за всеки депозиран продукт.
...Машината за печене наядки ви предоставя най-висококачествения вкус за всички видове ядки, като слънчогледови семки, фъстъци, обелени фъстъци, лешници, обелени лешници, тиквени семки, бадеми, обелени бадеми, шамфъстък, вътрешен шамфъстък и кашу. Тази световна електрическа фурна за печене наядки с напреднала автоматизация и контролен механизъм предлага безупречно производство. С помощта на...
...Нашето предприятие обработва семена от коноп и изнася обелени семена с различна степен на обелване: за производствона масло и за директна консумация. Продуктът не съдържа ГМО.
... фино ексфолиране, благодарение на овесените ядки и сусамовите семена, които съм смелила на фино.
Фина миризма на иланг-иланг, смесена с малките зърна, канела и карамфил.
Тази смес от етерични масла е истински малък ароматен бижу. Тя ще има успокояващ ефект за тялото и ума, с малко доза жизненост благодарение на пикантния си нюанс.
Тя е близка до пикантното, но по-скоро ще привлече женската аудитория. Нежността преобладава над подправките.
Подходящ е за нормална до суха кожа...
...Има леки дървесни нотки, придобивайки своята толкова характерна светла топазена цвят благодарение на производствените процеси, през които е преминал. С интензивен аромат на стафиди и ядки, този продукт е представител на португалската традиция.
... съхранявате нашите продукти при стайна температура (до 20°C) и далеч от пряка слънчева светлина.
Шоколадите съдържат следните алергени: мляко, ядки, сусам, яйца, глутен и соя.
Хранителната информация подлежи на колебания, свързани с суровините и производствения процес.
200г: Пралини...
...Този сапун с аромат на кайсия (без алергени), в който са добавени смлени кайсиеви ядки, е перфектен сапун за добър скраб.
Неговият ексфолиант премахва излишния себум, черните точки и мъртвата кожа. Той е идеален за тийнейджърска кожа, но също така е приятен за поддържане на здрава кожа това лято!
Препоръчва се да се използва 1 до 2 пъти седмично!
Млякото, което се добавя прясно към приготвянето, ще остави кожата ви хидратирана и мека!
...Какво представляват Crousticks с черен шоколад?
Бисквитка с оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко.
Добър черен шоколад с минимум 48% какао без лецитин вътре, който ще зарадва любителите на сладкото!
Нищо повече!
Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика
Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
... термоустойчив и затова е перфектен за готвене и печене. Подсладителят ацесулфам-К е одобрен за следните храни: деликатесни салати, горчица, сос, алкохолни напитки, беззахарни напитки и десерти, беззахарни сладкиши, беззахарни намазки, конфитюри, консерви от плодове и зеленчуци, закуски от зърнени храни и ядки.
Продуктови характеристики: Безглутенов, Безлактозен, Веган
Маркировка на храните: E950
Производство: Ацесулфам-К се получава от ацетатна киселина.
... ядлив плод с черупка, който привлича вниманието още от времето на пещерните хора. Кроманьонците вече са я използвали за производствона масло. Тя дори е била използвана като разменна валута.","ean13":"3701511702854"}...
... на печене.
Може да съдържа следи от други ядки и мляко.
Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина, за максимален период от 12 месеца.
Нутриционни стойности за 100 г продукт:
Енергия 671 ккал / 2807 кДж
Мазнини 64 г
от които наситени 4 г
Въглехидрати 17 г
от които захари 4 г
Протеини 14 г
Фибри 8 г...