...% ), патешка мас, сол.
Съвети за консумация:
Съхранявайте на подходяща температура, пазете от слънчева светлина. Да се консумира преди датата на опаковката. След отваряне да се съхранява в хладилник.
Начин наприготвяне:
Готви се до златисто на фурна или печка. Консумира се по избор, топло или студено.
Произход: България.
Температура на съхранение: от 0° до 4° с.
Цена: 5,60 лв/бр
...
... отгоре, обгръщайки съставките,
- Пайове с коричка отдолу и плънка отгоре.
- Накрая, пайове, чиято плънка е отдолу и е покрита с коричка.
Има всякакви размери на пайове.
Някои са толкова малки, че едва са размер на хапка, а други са толкова големи, че пай може лесно да се сподели между няколко души.
Пайовете са чудесно сърдечно ястие с относително прост процес на готвене.
Пайовете са популярен избор както когато се сервират като солено основно ястие, така и като сладък десерт.
...Siegling Fullsan е новата продуктова линия на хомогенни, термопластични, полиуретанови ленти от Forbo Movement Systems. Всички ленти Siegling Fullsan са защитени от замърсяване с масло, мазнини, влага и бактерии. Лентите Siegling Fullsan са много лесни за почистване и са идеални за изключително хигиенично критични приложения (млечни продукти, приготвянена тесто, обработка намесо и птици и други области, свързани с храните).
... се с всички видове гарнитури, кефтата все пак изисква подправка, която да отговаря на нейната репутация. Като производители на подправки, в La Bonne Epice не сме взели тази роля на леко, напротив! Кефтата или "мляно месо" е продукт, който се предлага широко от 100% от традиционните месарници и това от много, много време, затова трябваше да разработим подправка още с началото на нашата дейност в началото на 90-те години, това е една от нашите най-стари рецепти!
Референция: ART0020...
...Царевичните тортили са традиционен вид плосък хляб, направен от маса харина (царевично брашно) и вода. Основните съставки са маса харина (специално царевично брашно, обработено с вар), вода и понякога сол. Кулинарни приложения:
Царевичните тортили са изключително универсални и образуват основата на много традиционни мексикански ястия. Те обикновено се използват за приготвянена:
• Такос: Меки...
...Нарежете, нарежете на кубчета, накълцайте, завъртете, смесете, обелете, увийте. Каквото и да споменете, то е тук. Всичко, от което се нуждаете за обработка и приготвянена храна.
Оборудване за месарство и обработка намесо от Mainca, Electrolux, Boston Atlas и Talsa.
...Оригинално тайландско жълто тайско къри, традиционно и автентично приготвено. С най-фина кокосова мляко, зеленчуци, пилешко месо, подправки и билки, замразено.
Описание на продукта
Жълтото тайско къри (Gaeng Kari) е много популярно по целия свят и е най-мекото тайско къри. Вкусът му е кремообразен, ароматен и нежен. Кокосовото мляко, сладките картофи, доматите, лукът и жълтата къри паста правят...
... калций, магнезий, фосфор и калий. Освен това, горчицата съдържа фолиева киселина и витамин А.
Горчицата има богат вкус и кремообразна текстура. Тя традиционно се използва, за да подчертае вкуса на месни ястия – пържено, печено, варено месо, както и за приготвянена други сосове и за сервиране с улична храна.
Impulse Commodity Trading работи директно с най-добрите производители на храни и предлага на клиентите си горчица с най-високо качество. За да разберете подробности, свържете се с нас на телефона, посочен на сайта.
мазнини: 10 г
протеини: 9.7 г
въглехидрати: 18.7 г...
...Hela Аржентина с сусам 820г
За кратки парчета, стекове, всякакъв вид месо за грил, приготвянена кайма, птиче месо, риба, картофи.
Чрез специален процес всяко солено зърно е обвито в растително масло. Обвивката предотвратява изтичането на соковете от месото.
Без задължителни добавки, които трябва да бъдат декларирани в менюта (съгласно §9 ZZulV).
Hela. Ние сме вашият компетентен партньор за...
...Окото и опитната ръка на месарите от Grand Caractère разкриват ароматите и потвърдяват нежността на това американско месо с световна слава. Интензивното му мрамориране го прави много лесно за приготвяне. На скара, в тиган или печено, в зависимост от парчетата. Ще се насладите да го приготвяте на огън за автентично изживяване, което ще подчертае всички негови вкусове.
Месо от света и традиция на...
...Костта на коляното се намира над колянната става в предната част на задния крак. Състои се от три мускула и се приготвя от дебелата част на корема, като се отстранява капачният мускул и свързаната с него мазнина. Окото на костта е постният, централно носещ мускул с малко съединителна тъкан. Използва се за печене или приготвянена медальони, като приготвена с влажни, бавни методи, произвежда забележително нежно и вкусно ястие.
...Нашият нарязан и порциониран волски опашка е най-добре да се задушава, за да освободи забележителния си вкус. Може също да се използва за приготвянена сърдечна супа, яхния или основа за бульон като крайна комфортна храна.
...Tagлиаспьедини / професионален резач за аростичини 54 шишчета 25x25 CB е незаменим инструмент за тези, които работят в сферата на ресторантьорството и желаят да оптимизират процеса наприготвянена шишчета. Този инструмент е проектиран да реже бързо и прецизно, осигурявайки равномерни и висококачествени резултати. Изработен от устойчиви и висококачествени материали, Tagлиаспьедини е лесен за...
...Свинската гърло е богата на мускулни влакна и съединителна тъкан. Съдържа 232 ккал. Поради високото съдържание на еластични вещества, гърлото е подходящо за приготвянена богати ястия.
Производител: Украйна
Характеристика: Охладено, Замразено
Охладени продукти: 12 дни при 0 +4 ºС
Замразени продукти: 6 месеца при -18 ºС...
...Смес от нишестета и растителни влакна, за производството на всякакви видове месни изделия от смляно месо (подготвени и месни продукти, третирани и нетретирани с топлина).
Този продукт подобрява текстурата, придава плътност и консистенция, задържа сокове, намалява загубите и увеличава добива. Не съдържа добавки.
Формат: кутия 6кг...
...Хлорофил
Хлорофилът е зеленият пигмент, който се намира в листата, тревата, зеленчуците и всички организми, способни на фотосинтеза. Основният пигмент е E140 Хлорофил, но той е относително нестабилен с ниска интензивност на оцветяване. Често продуктът се обработва с медни соли, за да се получи E141 Cu Хлорофил, който има по-живописен нюанс и по-голяма стабилност.
Приложения:
Млечни продукти, Сладкарство, Напитки, Приготвени храни, Месо...
...
Чист етикет, без добавени аромати, без консерванти, без оцветители, без усилватели на вкус, без добавки, без аромати
• Кулинарни екстракти Sign’Nature®
• Месни бульони
• Бульони от риба и морски дарове
• Дюксел и зеленчукови бульони
• Натурални ароматни решения
• Маринати
• Основи за сосове и сосове
• Смеси от подправки
• Свързващи основи
• Аромати и сирене на прах
• Функционални смеси за приготвянена меса...
...Висококачествени солници за грил можете да намерите в магазина за хималайска сол Salz+Salz GmbH.
Хималайски солници за приготвянена храна:
квадратни и кръгли, в различни размери
подходящи за риба, месо и зеленчуци
за грил, загрявани в фурната или на котлона и гриловани на масата
като плато за суши, замразени
Приготвените ястия се осоляват естествено с солницата.
За подложка на масата се препоръчва практичният държач за солници от неръждаема стомана, покрит с порцелан.
...Пилешко бедро
Пилешко бедро, отгледано без антибиотици
Постно, пухкаво и нежно тъмно месо - тези бедра са чудесни за пържене, печене или варене. Те са отлична алтернатива на пилешките гърди. Използвайте ги за приготвянена пилешки пайове или запеканки. Или нарежете месото на парчета за по-интензивни шишчета и яхнии.
Твърдения
Напълно натурално
Отгледано без антибиотици...
... повърхности да остават чисти и подредени. Дъската е подходяща за приготвянена сочни продукти като месо, плодове и зеленчуци, което е от съществено значение в професионалните кухни.
Удобна Дръжка за Лесна Употреба и Опции за Сервиране
Благодарение на интегрираната дръжка, тази дъска за рязане предлага допълнително удобство, независимо дали става въпрос за преместване по време наприготвяне или стилно...
...омлети и фритати, приготвянена сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
...Маслото от семена е получено чрез пресоване и екстракция от соеви семена (Glicine max Merr) и слънчогледови семена (Heliantus annuus L.) и последваща рафинация. Идеално за приготвянена сосове и дресинги, както и за подправяне на риба и бяло месо, варени или на скара, салати и гарнитури.
КОНТЕЙНЕР ОТ 2 БР = 1 БР ЕВРО 9,80
1 ПАЛЕТ 36 КАРТОНА
СРОК НА ГОДНОСТ 22/07/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТИ...
...Специалитет от зехтин Фоа Гра. Емулсия от патица фоа гра (счукана) със сол и пипер. Готвено в автоклав при 104ºC (стерилизирано). Кремообразна текстура, идеална за намазване, приготвянена канапета и/или предястия.
Тегло: 130g
MOQ: 500€...
...Нашите соеви протеини MCÖ са проектирани, за да ви позволят да се възползвате от нашия опит, но също така и да споделим с вас нашите творения и идеи за рецепти, произтичащи директно от нашата кухня за приготвяне.
Съставки:
Френски био соя
Вода
Естествени аромати
Начин наприготвяне:
Пържене 3 до 4 минути.
За незабавна консумация: Препоръчително е да се приготвят чрез пържене (в тенджера с 3...
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвянена вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.