...Пикило соса от зехтин и съставки от различни растения, като пипер и патладжан, опакована чрез физически процеси, придава на пастета текстура и много приятен аромат и вкус на черен патладжан, което я прави изключително вкусна за директна консумация с филийки хляб или в ястия с спагети, ястия с червено месо,...
...Удължено и стилизирано парче, направено от фина тръстика. Има ярък цвят, мек вкус, изключителен аромат и мраморна мазнина.
Ръчно изработени парчета, ниски на сол и с узряване от 20-24 месеца. 100% натурален продукт.
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от цитрусови кори
Съставки: Цветна сол (90%), смес от цитрусови кори (10%): (портокал и лимон).
Препоръки: Перфектна за подправяне на меса, зеленчуци, морски дарове и риба на скара, на тиган или печена.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 16 Kj/4 Kcal. Мазнини: 0 г, от които наситени: 0 г. Въглехидрати: 0,5 г, от които захари: 0,5 г. Протеини: 0 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
... използва както под формата на семена, така и на цветни съцветия за чай, а също и под формата на отвари и сиропи.
Семената от лавандула, сушените цветя помагат срещу молци, в готвенето, храната, печивата, суха, лавандулов чай, кафе.
Лавандула в кулинарията
Цветята от лавандула се добавят за аромат на печива, конфитюри и десерти, овкусени с мед, захар и сол. Възможно е да се приготви лавандулов чай...
...наречени „отровен сумак“: той е токсичен!
Използване:
Препоръчваме да използвате сумака като подправка. Затова ви съветваме да не го готвите, за да може да запази всичките си свойства и вкус.
Сумакът се използва като цветеотсол, поръсено върху ястие. Можете да го добавите върху печено месо, риба или печени зеленчуци.
Можете също така да поръсите тази подправка върху много ястия.
Чанта: 10 кг...
...Събрана в сърцето на лятото, Цветето на солта е родено от срещата на вятъра и слънцето. При източен вятър, повърхността на солницата се покрива с тънък слой блестящи кристали. Тези ръчно събрани кристали образуват цветеотсол с аромати на виолетка и роза, с несравнима фина структура.
SKU:FS250...
... подправки.
Поставете буркана в хладилника за един час преди консумация.
След отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 5 дни.
Енергия: 615 кДж (147 ккал)
Мазнини: 7,8 г
От които наситени мастни киселини: 2 г
Въглехидрати: 11 г
От които захари: 0,6 г
Протеини: 6,5 г
Сол: 0,7 г...
Добре дошли в света на шоколадерията Chocolatstehle, вашият гурмански партньор за нуждите ви от шоколад с високо качество. Ние сме специализирани в ръчното производство на шоколади от висок клас за професионалисти.
Работим с внимателно подбрани суровини, произхождащи от устойчиво земеделие, за да ви гарантираме изключителни продукти. Ние сме ангажирани да спазваме шоколадовите традиции, докато ин...
... ви напомни за смес от лакрица, цитруси, карамфил и дори зелен анасон, придавайки голяма свежест на вашата кухня.
пипер в купа с форма на сърце
Запечете зърната за няколко минути в сух тиган и ги смелете на прах в хаванче или ги използвайте цели в мелничката.
Цветна солот Кампот
Нетно тегло: 250 гр...
...лимон, лешник, бяло вино, анасон и др...).
Тегло: Пакети по 250 гр
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Бадеми 7,5%, Инвертирана захар
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Хранителна декларация за: 100 г
Енергия: 1987 кДж (473 ккал)
Мазнини: 20 г
Наситени мастни киселини: 1,8 г
Въглехидрати: 67 г
от които Захари: 28 г
Протеини: 7,2 г
Сол: 0,71 г...