...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от цитрусови кори
Съставки: Цветна сол (90%), смес от цитрусови кори (10%): (портокал и лимон).
Препоръки: Перфектна за подправяне на меса, зеленчуци, морски дарове и риба на скара, на тиган или печена.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 16 Kj/4 Kcal. Мазнини: 0 г, от които наситени: 0 г. Въглехидрати: 0,5 г, от които захари: 0,5 г. Протеини: 0 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Удължено и стилизирано парче, направено от фина тръстика. Има ярък цвят, мек вкус, изключителен аромат и мраморна мазнина.
Ръчно изработени парчета, ниски на сол и с узряване от 20-24 месеца. 100% натурален продукт.
...Пикило соса от зехтин и съставки от различни растения, като пипер и патладжан, опакована чрез физически процеси, придава на пастета текстура и много приятен аромат и вкус на черен патладжан, което я прави изключително вкусна за директна консумация с филийки хляб или в ястия с спагети, ястия с червено месо,...
... използва както под формата на семена, така и на цветни съцветия за чай, а също и под формата на отвари и сиропи.
Семената от лавандула, сушените цветя помагат срещу молци, в готвенето, храната, печивата, суха, лавандулов чай, кафе.
Лавандула в кулинарията
Цветята от лавандула се добавят за аромат на печива, конфитюри и десерти, овкусени с мед, захар и сол. Възможно е да се приготви лавандулов чай...
...Събрана в сърцето на лятото, Цветето на солта е родено от срещата на вятъра и слънцето. При източен вятър, повърхността на солницата се покрива с тънък слой блестящи кристали. Тези ръчно събрани кристали образуват цветеотсол с аромати на виолетка и роза, с несравнима фина структура.
SKU:FS250...
...наречени „отровен сумак“: той е токсичен!
Използване:
Препоръчваме да използвате сумака като подправка. Затова ви съветваме да не го готвите, за да може да запази всичките си свойства и вкус.
Сумакът се използва като цветеотсол, поръсено върху ястие. Можете да го добавите върху печено месо, риба или печени зеленчуци.
Можете също така да поръсите тази подправка върху много ястия.
Чанта: 10 кг...
... подправки.
Поставете буркана в хладилника за един час преди консумация.
След отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 5 дни.
Енергия: 615 кДж (147 ккал)
Мазнини: 7,8 г
От които наситени мастни киселини: 2 г
Въглехидрати: 11 г
От които захари: 0,6 г
Протеини: 6,5 г
Сол: 0,7 г...
... ви напомни за смес от лакрица, цитруси, карамфил и дори зелен анасон, придавайки голяма свежест на вашата кухня.
пипер в купа с форма на сърце
Запечете зърната за няколко минути в сух тиган и ги смелете на прах в хаванче или ги използвайте цели в мелничката.
Цветна солот Кампот
Нетно тегло: 250 гр...
Добре дошли в света на шоколадерията Chocolatstehle, вашият гурмански партньор за нуждите ви от шоколад с високо качество. Ние сме специализирани в ръчното производство на шоколади от висок клас за професионалисти.
Работим с внимателно подбрани суровини, произхождащи от устойчиво земеделие, за да ви гарантираме изключителни продукти. Ние сме ангажирани да спазваме шоколадовите традиции, докато ин...
...лимон, лешник, бяло вино, анасон и др...).
Тегло: Пакети по 250 гр
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Бадеми 7,5%, Инвертирана захар
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Хранителна декларация за: 100 г
Енергия: 1987 кДж (473 ккал)
Мазнини: 20 г
Наситени мастни киселини: 1,8 г
Въглехидрати: 67 г
от които Захари: 28 г
Протеини: 7,2 г
Сол: 0,71 г...