LE SAFRAN DE ROMEGIER, експлоатация, разположена в Ардеш, е специализирана в отглеждането на био шафран по традиционни методи. Нашият шафран се отглежда, събира, обелва на ръка и се суши от нас. Той произлиза от естествено земеделие без пестициди и химически продукти. Нашият шафран е от първа категория според стандарта ISO 3632-2 и получи златен медал през 2018 г. на общото селскостопанско състеза...
...L'Armagnac Castarède - 2002 е реколта, която олицетворява изключителността на дестилацията. Отлежавал в дъбови бъчви, този армянски ракия притежава златиста окраска и завладяващ ароматен букет. На вкус предлага богато и сложно изживяване, с нотки на зрели плодове и подправки, създавайки перфектна хармония. Финалът му е дълъг и устойчив, оставяйки трайно впечатление, което ще зарадва любителите на...
...Каджунът се състои от паприка, чесън, лук, кориандър, мащерка, риган, целина, черен пипер, кимион, чили, семена от горчица (бяла и жълта). Някои от тези билки и подправки се използват отдавна в различни кухни, като се смята, че те не само са вкусни, но и полезни.
Каджунската кухня е стил на готвене, създаден в Луизиана от имигранти, френските акадци, през 18-ти век. Акадците бяха първите френски...
... винификация, комбинираща наследствени знания с модерни технологии
СОРТОВЕ ГРОЗДЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Roumaguet Bordeaux Rouge представя красив рубиненочервен цвят с приятен букет от червени плодове и нотка подправки. Вкусът е гладък и кръгъл, преминаващ в приятно плодово завършване.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Roumaguet прекрасно се съчетава с гриловано говеждо, телешка бланкет или дори тарталети с червени плодове.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
...Фабриката за мебели "Еврика" ви представя един от своите класически модели - ретро кухня (реф.6014). Дизайнът е създаден в традиционен френски селски стил. Кухнята разполага с широки и удобни плотове, практични горни шкафове, които се комбинират с стъклени витрини с дебели малки вратички. Има и рафтове за удобно съхранение на малки съдове и подправки, което ще улесни всяка домакиня.
Елегантният...
...Сушените дафинови листа са ароматни и пикантни, и нямат толкова изразена горчивина, както пресните листа. Благодарение на етеричните масла, те имат интензивен вкус.
Можеш да използваш дафинови листа цели или нарязани и смлени за готвене и мариноване. Те също така са задължителни за типичния аромат на херинга.
Дафиновият лист е подходящ за супи, плътни яхнии, за задушаване на месо и рибни маринати. Той е също така неразделна част от букета гарни, класическия френски букет от подправки.
Съдържание: 10,00 г
Артикулен номер: 154090...
...Френски стил печен хляб с квас, комбиниран с оригиналното шафраново сирене от фермата.
Тази комбинация създава вкусен хляб с напълно традиционен произход.
За приготвянето на Pain fromager safrané, хлебарят смесва нарязаното на малки парчета шафраново сирене с тестото, което е втасвало 24 часа.
След това хлебарят оформя пръчките от шафраново сирене и ги нарязва, преди да ги постави във фурната...
...Френскиподправки от южна Франция и ароматни подправки правят тази подправкова смес отличен избор за месни ястия и зеленчукови салати.
Въглехидрати (г / 100 г):19
Мазнини (г / 100 г):3,5
Протеини (г / 100 г):5,5
Калоричност (ккал):130
Минимален срок на годност: 18 месеца
Нетно тегло (г):35...
...ПЛАЩАНЕ И ЛОГИСТИКА:
Приемаме следните методи на плащане:
Банков превод
Плащане в брой на място
Доставка:
Спедитор, самостоятелно вземане или DHL
Разходите за доставка не са включени в цената.
СЕРВИЗ:
Нашите търговски мениджъри говорят: немски, английски, френски, украински, полски, руски, гръцки и други езици.
Жива видео обиколка на склада и стоките (чрез видео WhatsApp)
Посещение на място
Помощ...
... парфюми, които оставят лек отпечатък върху планетата
- Веган сертифицирана формула
- Ангажимент към производство без жестокост
- Родена в Грас, Франция
- Перфектно съчетаваща лукса с универсалната привлекателност
Нашите парфюми са ръчно изработени от най-добрите и най-ценни съставки, включително редки цветя, билки и подправки, използвайки традиционни методи от нашите парфюмери.
Убедени сме, че...
... на подправката. Ето защо в QAMIAB шафранът, който селектираме, се суши според древна традиция, която му донесе три поредни години наградата за най-добър шафран в света. За да ви гарантираме постоянно качество, ние проверяваме чистотата на шафрана, който ви предлагаме, в 2 независими френски лаборатории. Ето защо шафранът QAMIAB притежава стандарт ISO3632 в категория 1, оценка, която се дава само на най-добрите шафрани.
...Висококачествен аперитив, произведен с пипер д'Еспелет и други подправки.
В темата за висококачествения аперитив предлагаме свинска терина с черен чесън. Рецептата отразява голямо майсторство и съчетава деликатно ароматите на черен чесън, пипер д'Еспелет и черен пипер.
Поръчайте онлайн, доставка в рамките на 48 часа.
Съставки: постно свинско месо*, свински черен дроб, свинска мазнина*, френски черен чесън*, морска сол, черен пипер*, пипер д'Еспелет*, провансалски подправки*
* Съставки 100% от биологично земеделие
Количество: 90g
Съхранение: Съхранявайте в хладилник след отваряне.
...ORIGINAL е емблематичният парфюм от Колекцията Стил на френския начин. Хармонична композиция около фужерно акорде, съчетаваща свежи нотки, ароматни и морски ухания, която преминава към основа от чувствени дървесни нотки и подправки.
Съдържание: 100 мл
Връхни нотки: Лавандин, Армоа, Розмарин
Сърдечни нотки: Морски нотки, Абсолют от цистус
Основни нотки: Сандалово дърво, Пачули, Тонка боб...
...Френски лещи, конфитюр от патица, бут от Франция, свинска наденица от Франция, конфитюр от свинско месо от Франция, свински корички, готвен сос, чесън, домат, сол, черен пипер, подправки.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Реших да приготвя лещите като касулет.
Просто ги загрявам в глинен съд, във фурната, където добавям ½ чаша вода.
Сервирам ги с Минервуа и лека зелена салата с чесън.
Според легендата, ако се консумират на 1 януари, лещите ни носят пари през цялата година.
Ако се ядат в началото на всеки месец, те ни носят желязо.
Vanissa, роден в Екс-ан-Прованс, се отличава в кулинарния свят с предлагането на селекция от изключителни подправки. Нашата гама, опакована в премиум стъклени, алуминиеви и бамбукови бутилки, събужда сетивата и подчертава нашите ангажименти за качество. Насладете се на същността на ванилията, шафрана, канелата или юзуто и се оставете да бъдете изкушени от по-малко известни съкровища като тонка боб...
...Подправката Herbes de Provence е идеална за подобряване на месни и картофени ястия. Подправките от Прованс също прекрасно допълват сърдечни зеленчукови и рибни ястия.
- собствено производство -
Подправки, предназначени изключително за индустрията и търговията. За допълнителна информация относно нашите артикули, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия търговски отдел.
Вашият екип от HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
... усещане. Открийте еликсир, изпълнен с нежност, предлагащ изключително нюансиран аромат на жълти плодове, мед, цветя и подправки. Невероятно!
Къщата: Основана през 2013 г. от Александър Сиреш и Жан Муйекс, компанията Les Bienheureux има амбицията да бъде референтен играч на пазара на вина и спиртни напитки. Проектираща, произвеждаща и търгуваща със собствените си марки ром, джин и уиски, къщата се основава на основен принцип: иновация чрез изключителност.
Тип: Уиски
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 40%...
...Нашият твърд сапун Thalie се получава чрез студена сапонификация в нашите френски работилници (и по-точно в нашия красив регион О-да-Франс). Студената сапонификация е традиционният и занаятчийски метод за получаване на сапун, който е естествено богат на глицерин, за да уважава и осигури комфорт на вашата кожа. Използваните растителни масла запазват всички свои свойства. Те подхранват и защитават вашата кожа, осигуряват нежност, хидратация и пяна. Мраморната шарка в цветове на огън и нейният успокояващ аромат на коледни подправки вдъхновиха името й: Thalie
Тегло: 90г
Референтен номер: 0089...
...Реколтата се извършва на ръка, ферментацията протича по традиционен начин под контрол на температурата, с разбиване сутрин и вечер през цялата продължителност на ферментацията. След това, това вино отлежава в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца.
Нос: черни плодове, особено черна череша и сладки подправки.
Устата: Кръгла атака с приятна сладост, танините са копринени, а финалът е...
...Сервирайте на 18 градуса. Съдържание на алкохол 14% • Отлежаване: 12 месеца в френски (80%) и американски (20%) дъбови бъчви
Цвят: Богат цвят с интензивен виолетов оттенък.
Нос: Зрели червени плодове с флорални виолетови нюанси, заедно с елегантни препечени, балсамови и подправкови нотки.
Вкус: Пълно, елегантно и кадифено, мощно, което предоставя обгръщащо усещане за пълнота. Послевкусът
Сорт: 100% Сира...
...Нашите кулинарни препарати CBD RestInTizz® са напълно иновативни! Изцяло замислени и произведени във Франция.(Винаги).
Достъпни в формат 50ml спрей, те ще намерят място във всяка кухня! Позволявайки използването на конопено масло и ползите от CBD в реална вкусовата синергия, представляваше страхотна работа за лабораторията STILLA®, истински френски пионер в извличането на естествени...
...Тази подправка хармонично балансира силата на хрена с нежността на майонезата…
Това е приготвяне, омекотено от тази смес, която придава сладост на небцето и предлага идеално допълнение към студените или топлите меса, яхнията или, разбира се, киселото зеле! Този хрен с майонеза се произвежда в нашите работилници, от френски корен, отглеждан в Елзас и ръчно обелен.
Съставки: Корени на хрен...
...докато тези с интензивно печене носят аромати на ванилия и подправки.
Порьозност и оксидация: Порьозността на дървото позволява контролирана оксидация, която е съществена за развитието на сложни вкусове и за омекотяване на дестилата.
Ароматни нотки: Буретата от Порто Бранко добавят плодови аромати, като праскова и кайсия, както и цветни, обогатявайки профила на дестилата.
Предимства от използването...
...Естествени цветя, отгледани от нашия френски производител на коноп, след което са терпенизирани. Средно време за подготовка за насипни поръчки 2 до 4 дни.
Цвете CBD с добавени терпени, перфектно за инфузии благодарение на мощните си плодови аромати: нюанси на горски плодове, грейпфрут, ананас и подправки.
Това цвете CBD произхожда от култура в „Greenhouse“ и следователно е имало възможност да...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.