...Име NOVELUM Tradition
Наименование Côtes de Bergerac
Година на производство 2015
Сортове Сémillon, Muscadelle
Цвят Бял Мек
Алкохолно съдържание 11% об.
Съчетания с храни и вина Аперитив, фоагра, пъпеш, сладък синьо сирене, десерт.
Нос и Устата
Светложълт, блестящ цвят. Нос на цитруси, круша и манго. Устата е балансирана между сладостта и кръглотата на екзотичните плодове и свежестта и жизнеността на цитрусите и кайсията. Модерен и моден Bergerac Moelleux, лек и плодово.
... е много подходящ за придружаване на фоагра, много сирена или може просто да се наслаждавате на него върху филийка хляб.
Той ще бъде идеален за придружаване на фоагра, сирене или просто да се дегустира с бяло сирене или върху филийка хляб.
...Леденото вино, изобретение от Квебек, може да има алкохолно съдържание от 7° до 13°. Получава се чрез студ, като излъчва аромати на пресни или печени ябълки, карамел, захаросани плодове, подправки и мед. Този ликьорен продукт е баланс между киселинност и захар, както и с лека горчивина. Перфектно допълва вашите фоагра, сирена с непастьоризирано мляко или с плесен, както и вашите десерти.
...Хидромелът се произвежда от глогов мед. Той не е нито прекалено сладък, тъй като е полусух, нито с прекалено изразен вкус (както повечето хидромели!)
Неговите медени нотки са добре балансирани и ще зарадват повече от едно небце!
Този еликсир може да се наслаждава както като аперитив, така и в комбинация с фоагра или сирене.
Предлага се в бутилки от тип "спиртни напитки" с вместимост 50cl.
Съхранява се до 1 година след отваряне на хладно място.
Хидромел полусух 50 cl
Хидромел, произведен на 100% от меда на нашите пчелини
Референтен номер: HYDR50...
...Това е смес от подправки, създадена за меденки. Може лесно да се адаптира за други десерти (ябълков пай, компот, крамбъл), както и за солени ястия (фоагра ...)
Доставя се с рецепта за меденки.
...Вино с мек вкус, направено от шардоне, което е доста рядко. Може да се произведе само в години, когато се образува благородна гниене върху гроздето.
Събирано на ръка в края на октомври - началото на ноември. Много ниски добиви. Гроздето е концентрирано в естествени захари.
Перфектно за придружаване на вашите празнични ястия (фоагра или десерт).
Опаковано в бутилки от 50 мл.
...Този вкусен Gewürztraminer Saint-Georges се развива между финес и гурманство. С отличен баланс, неговата елегантна ароматика се разкрива в устата с деликатни нотки на личи, кайсия, праскова, жасмин, роза и подправки. Захарта тук е много лесно усвоима и ще позволи да се насладите на това вино като аперитив, но също така и с фоагра, сирена с плесен или дори за десерт. Отправете се на вкусно...
...Пиперът д'Еспелет A.O.P. е червен пипер с плодови нотки и с характерна, но лека пикантност, типична за френската кухня, а по-специално за баската кухня.
Желето от пипер д'Еспелет е сладък и ароматен сос, напомнящ на желе от касис с леко пикантен вкус, който перфектно ще допълни вашите меса, сирена и фоагра. Това е водещият продукт на Сарта в края на тази година.
Пиперът д'Еспелет е мексикански...
...Тъкани, които отговарят на очакванията на индустрията за фоагра, бяха разработени през последните години. Непрекъснато разработваме нови продукти, за да отговорим на изискванията на нашите клиенти.
...{"Nez":"ноти от зряла риба, манго и мускусен пъпеш с акценти на кедрово дърво, цветя от портокал, захаросан джинджифил и печен хляб","Accord metvin":"аперитив (задушен фоагра и трюфелов сок), предястие (свежи смокини, пълнени с фоагра), основно ястие (пъдпъдъци с сотерн), сирене (рокфор)","Appellation":"Сотерн","Conditionnement":"Картон с 6 бутилки от 75cl","Le conseil de l'œnologue...
... седмици.
Дomaine du Cardona произвежда хидромел от мед от гарига, по винен метод, а за определени партиди стареенето се извършва в глинени съдове (модерни амфори от 160 л).
Хидромелът се дегустира охладен, загрят и ароматизиран, често влиза в състава на много коктейли днес.
Той се използва също и в кухнята за декласиране (фоагра) и в марината заради способността си да омекотява месото.
... аромати за вашите аперитиви и коктейли, но също така и за вашите ястия като диня или плодова салата. Накрая, нека бъдете отнесени от екстра стария пино с неговите ядкови, захаросани плодови аромати, елегантен и разкошен букет, който ще се съчетае добре с фоагра, бяло месо, Рокфор и много други.
... години
Баланс: Ликьорен
Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоагра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив.
Веренки с круши и фоагра, аумониера с фоагра и шоколадови мусове.
Размер: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
...Комплект от 6 стъклени буркани WECK корола с вместимост 370 мл! Новост при MCM Опаковки!
Стъклени буркани Weck Модел COROLLE 370 мл, диаметър 80 мм. Включени са уплътнения и капаци. Клипове НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ.
Вместимост: 370 мл
Височина в мм: 86
Отвор: 80 мм
За около в грамове: 350 до 450 грама продукти, в зависимост от плътността и типа на продукта.
Идеални за пастети, фоагра, верини, готови ястия, десерти, плодове, зеленчуци, супи ...
...Гама, проучена за оптимизиране на времето ви за подготовка! Сурови или полуготови фоагра, морски продукти и внимателно подбрани готвени меса, както и готови за сервиране продукти за кетъринг, предястия, основни ястия и десерти, нашата селекция ви предлага широка палитра от възможности.
...L’Enclos des Roses е същността на израза на Гайак: оригинални сортове, красиви текстури, всичко в свежест. Подправени и плодови за червените, минерални и фино цитрусови за белите.
Шато Enclos des roses бяло сладко вино е смес от Совиньон и Мозак, отлежавало в бъчви с много финес. Велико вино, просто казано. То ще съпровожда перфектно фоагра или "сиренето": рокфор.
Дomaine: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellation: GAILLAC
Регион: ЮГ-ЗАПАД
Цвят: Бяло
Сортове: Совиньон – Мозак
Метод на отглеждане: Преход към био
Характер: Мек
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2018...
...Този продукт, изцяло на основата на био черен чесън от База, е идеален за използване на черен чесън в кухнята. Черният чесън е смлян на паста, на студено, с традиционна механична мелница.
Пастата от 100% черен чесън е идеална като аперитив. Намазана върху масло, за да придружава сирене или фоагра, тя ще добави нотка оригиналност на моментите на споделяне и приятелство. Достъпна в опаковки от 50 и 100 г.
...
Използване
То е перфектно за закуска и ще се съчетае прекрасно с вашите йогурти, извара, филийки, бисквити, палачинки, вафли... Освен това, в солен вариант, то ще се комбинира отлично с тостове, както и с кишове, терини, фоагра и дори с сьомга...
Тегло: 900 г...
... на конфитюри от плодове (кайсии, дюли), мед, подправки около деликатни дървесни нотки. Кремообразен старт, поддържан от вкусна, дълга и свежа структура.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Аперитив, фоагра, десерти, бриошови питки, плодови тарти.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : 10°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
...Велуте текстурата на конфитюра носи сладост в устата, а леко киселият вкус на плода от баобаб събужда небцето.
Тази смес е особено ценена като сладко (закуска, сладкарство...) или солено (фоагра, сирене...)
Това е традиционно ръчно производство, създадено изключително за Seneafood.
Конфитюрите на Seneafood са 100% натурални, без оцветители и консерванти, в съответствие с действащото законодателство.
Съставки: Плод от баобаб (буйе) 45%, захар 40%, пектин 15%
Основен вкус: сладък и велуте
Текстура: конфитюр с парченца...
...Сладко бяло вино с точното количество сладост, с нотка на мед. Идеално за аперитив или с фоагра.
Състояние: Нов продукт
Държава: Франция
Регион на производство: Бордо
Наименование: Първи склонове на Бордо
Година на реколта: 2017
Алкохол: 13°
Обем: 75cl...
... вкусово изживяване, което съчетава деликатния вкус на лавандулата с богатството на фоагра.
Полза от продукта:
Лавандуловата желе придава уникален и изненадващ вкус на вашите ястия. Нейната кремообразна текстура и цветен аромат добавят нотка елегантност на вашите тостове и десерти. Съчетанието на лавандула с фоагра създава хармоничен съюз между сладостта на желето и богатството на фоагра, повишавайки дегустацията до нови кулинарни висоти.
Идея за рецепта: Тост от ФоаГра с Лавандулова Желé
Референтен номер: AR809505
Ean13: 3760306809505...
...В КУХНЯТА: Редки са кухните без черен пипер в шкафа. Той придава пикантност на месата, рибата, ястията с зеленчуци... Овкусява вашите супи, фоагра, соковете от ягоди или диня... с черен пипер.
ПОЛЗИТЕ: Черният пипер не е лекарство, но някои от неговите вещества помагат за храносмилането, като стимулират секрецията на храносмилателния сок и помагат при подуване на корема.
... тостер е идеален за ресторанти, за приготвяне на всякакви видове тостове с бял хляб или подобен.
Конвейерният тостер е полезен за приготвяне на препечени филийки за закуска в хотели, къщи за гости или хостели, както и за топли филийки с козе сирене, тостове за фоагра или други гарнитури...
Мощност: 1.34kW / 230V / 50Hz
Команда: Електронна и ръчна
Контролна светлина: Да
Предназначен за: Малки...
...99 % Органичен бял винен оцет*
- 1 % Вкус на трюфел*
*Приготвен от вино, произведено от органично отглеждани грозде
Предложение за сервиране:
Дресинг за салати, бяло месо, фоагра и риба.
Този продукт е наличен и в бутилка от 25 cl, на едро от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
...СОРТОВЕ: 80 % ШАРДОНЕ 20 % ПИНО БЛАН
ДОЗИРОВКА: 11 г/л
ДЕГУСТАЦИЯ: Красив златистожълт цвят за тази реколта, с аромати на зрели жълти плодове. С леко меден нюанс, който успешно придружава вашите аперитиви, особено предястие с фоагра.
... фоагра. Освен тези специалитети, които са фермерски птици и фоагра, гамата, предлагана от Courtin Hervouet, обхваща всички традиционни птици, продуктите, произведени от птици, насипните или вакуумирани разфасовки, френски и вносен дивеч (цял и нарязан), агнета и козлета...
Къщата GODARD е специализирана в производството на фоагра и продукти от тероара на Югозападна Франция. Така компанията предлага широка гама от изключителни гъши фоагра, фоагра в кърпа, с смокини, както и приготвени ястия като конфит от патица или касулет.