В сърцето на Лангедок и Страната на катарите, в Кастелнодар, в Од, SODICAS CONSERVERIE под марката Audary създава за вашето удоволствие най-доброто от традиционната кухня на Югозападна Франция. Касулет, конфити, готови ястия, пастети, шунки, фоагра, толкова много продукти, които напомнят за добрия живот и добрата храна. Нашите местни продукти и традиционни рецепти все повече се радват на одобрението на потребителите.
Компанията VALETTE е специализирана в производството и продажбата на фоагра и черна трюфел от Перигор от 1920 година.
VALETTE FOIE GRAS е семейна компания, която предлага автентични ястия от региона. Ние щедро приготвяме тези продукти и ги предлагаме също в типични ястия от югозападна Франция, като касулет. Разпространяваме нашите продукти във Франция и за износ.
...Orient’hal Market е френска компания, специализирана в търговията и доставката на халал сертифицирани продукти. Чрез нашата марка "Authentic & Halal" предлагаме широка гама от висококачествени пресни продукти, като птиче месо с Label Rouge сертификат, патица, фоагра, заек, панировъчни продукти, колбаси и др.
Нашата марка се търгува във Франция, в Европа и също така международно, в ОАЕ, в Африка...
...резенчета "пресен" за сандвичи или CaviarCream, „усъвършенстван“ тарама. Друга находка: сушен хайвер, който може да се консумира смлян или на цели зърна върху ризото или яйца на очи...
Освен яйца и пушена риба, PETROSSIAN постепенно разширява асортимента си с други празнични продукти: фоагра, трюфели, шоколади, както и с някои руски специалитети, борш, кулебяка, пироци или чай...
PETROSSIAN...
От три поколения семейството ДЮМЕК произвежда фоагра в сърцето на Шалос.
В допълнение към фоагра, компанията ДЮМЕК произвежда консерви и пресни продукти от фермата. Тя предлага широка гама от продукти: пресни продукти (патица на парчета, цяла патица, фоагра от патица, магре от патица), фоагра от патица в кутия или буркан, магрети, гъши стомаси, конфити, бутове и крила от патица в кутия, местни продукти в кутия (патици, рилети от патица с фоагра...) и подаръчни комплекти.
Групата Велфор, специалист в трансформацията на пластмаси от над 35 години, предлага термоформовани опаковки по поръчка за агрохранителната промишленост: кутии за фоагра, кутии (за замразяване, микровълнова), съдове, опаковки за сладкиши, камбани за отлежаване; за медицината, фармацевтиката (опаковки за хапчета, автоклавируеми блистери, торби за лекарствени разтвори, първични и вторични опаковки...
Основана през 1993 г., Maison Mayté е традиционна баска месарница.
Maison произвежда широка гама от сухи колбаси от Страната на баските: шунки, салами, сухи наденички, плоски или навити коремчета, чоризо, сухо лоумо... Maison предлага също така своите специалитети на основата на патица (фоагра, магрети, конфити, рилети, пастети от фоагра), свинско (баски пастет, баски пастет с пипер от Еспелет...
Разположена в Страната на Баските, компанията ARNABAR е специализирана в производството на фоагра и баски продукти. Така тя произвежда и търгува с местни продукти, включително: блок фоагра, цял фоагра, полусготвен фоагра, конфитюр от патица, аксоа, баски рецепти, пастети и рилети, колбаси, солени меса, пипер от Еспелет, вина и напитки от Страната на Баските, сладки специалитети, морски продукти и др. ARNABAR предлага също така гурме комплекти, които могат да бъдат подарявани като корпоративни подаръци.
LE GRENIER DES GASTRONOMES е компания от Ланд, специализирана в производството и търговията с патица. Съвременният производствен обект разполага с европейски лиценз и сертификат за патица с фоагра. Така, LE GRENIER DES GASTRONOMES произвежда суров фоагра от патица, магре от патица, сушен и пушен магре, конфит от патица, гратон от патица, полусготвен фоагра от патица и консервиран фоагра. LE GRENIER DES GASTRONOMES се ангажира да ви предлага продукти с високо качество.
Създадена през 1948 г. в Нерак, в Лот и Гарон, компанията LOU GASCOUN изгражда репутацията си в продължение на почти 50 години на един единствен продукт: известната жълта кутия с пастет от свински черен дроб, произхождаща от семейна рецепта. Всички наши продукти се произвеждат ръчно и са изготвени на базата на традиционни рецепти от Югозападна Франция, съставени от свежи съставки, стриктно подбрани и приготвени без оцветители и консерванти. Предлагаме фоагра, пастети, мателот от угри, супа от басейна на Аркашон, лампрой и др.
... проектира и произвежда специални машини за индустрията, специални опаковъчни машини, машини за манипулация, опаковане, механизирано опаковане и роботизирано зареждане: непрекъснати опаковъчни машини, последователни опаковъчни машини, специални машини за bag in box, машини за опаковане в блистери, опаковъчни линии за фоагра, полуавтоматични затварящи машини за контейнери, допълнителни опаковки за...
Компанията THOCAVEN е специализирана в отглеждането на патици. Храним патиците с царевица на зърна, за да гарантираме здравословни и натурални продукти. Предлагаме пълен асортимент от патица, включително фоагра, магрети, конфити, турнедос, рилети, колбаси, бутчета...
...избите и офисите са в Бленод-ле-Тул. Имотът Клод Вожиен предлага посещения на избите и дегустации, както и закуски на фермата. Това е възможност да откриете Кот-дьо-Тул, мярка, ракии и ликьори, както и местни продукти като мирабелни суфлета, лотарски пайове, фоагра или конфитюри.
EURALIS GASTRONOMIE работи в тясно сътрудничество с професионалисти в хранителната индустрия, за да предостави решения за техния кетъринг бизнес и да ги снабди с фоагра. EURALIS GASTRONOMIE разполага с няколко марки в зависимост от търсените пазари, като ROUGIÉ, MONFORT или JEAN STALAVEN. Ние сме специалисти в отглеждането и преработката на патици и гъски.
... сирене и вино от Кахор, за да ги включим в нашите приготвяния. Предлагаме патица под формата на конфитирани бутчета, гъши сърца, магрети, осолени със сол от Геранд или с фоагра, конфитирани и/или сушени колбаси, пълнени черва и още много други ястия за дегустация... Ние сме медалисти всяка година от 5 години в рамките на Общото селскостопанско състезание в Париж (златни и сребърни медали). Освен...
Дomaine de la Barbe, известен също като Foie Gras Kuster, произвежда патешки и гъши фоагра.
Домакинството предлага фоагра без добавки и химически консерванти. То също така предлага специалитети с фоагра, пастети, рилети, гратон, конфити, гъши сърца, конфитирани специалитети, сушени магрети, както и готови ястия като касулет Перигурдин.
Като преработватели на ядки и сушени плодове, домейнът предлага и био фермерски и занаятчийски продукти (орехова сметана, горчица с орехи, конфитюр от смокини и орехи и др.).
Domaine de la Barbe ви гарантира здравословни, качествени и вкусни продукти.
Това е любовта към занаята и сериозността, които доведоха до създаването на малка месарница в Бомон, основана през 1888 г. и ръководена от Антоан Микулео, да се превърне в La Maison Micouleau, занаятчийска консервна фабрика.
Оттогава предаваме рецептите си от баща на син. В сърцето на нашата страна, Ломань, придаваме на думата тероар цялата й вкус.
Нашите фоагра, конфити, касулети и други...
... хранителни продукти без свинско и съставки от свински произход. Свържете се с нас за оферти за големи количества за професионалисти. Търговия на едро по оферта: шампанско от производители, фини вина, хайвер, фоагра, подправки, изкуство на масата, италиански вина от всички региони, коняк, калвадос, изключителна водка, спиртни напитки, сладкарство, шоколади, води от света, кафе и кафе машини, деликатеси, истински висококачествен пармски шунка. Ние сме на ваше разположение за всякакви съвети и евентуални срещи по ваше удобство.
Доставка: вили, яхти, частни джетове, луксозни круизи.
... като рилети от патица и пастети на основата на фоагра, както и специалитети като конфит от патица с портокал и касулет Ланзаге. Фермата Грезелад разполага и с широка гама от комплекти с регионални продукти.
Продуктите се продават в собствените ни магазини, деликатесни магазини и ресторанти.
Зала за семинари с интернет връзка, както и зала за хранене, се строят за 2016 година.
Разположена в Бержерак, в самото сърце на тази ценна територия, LA TRUFFE PERIGOURDINE представлява основен елемент от този селскостопански сектор и продължава да съхранява древното изкуство в производството на фоагра. Вече повече от 10 години, ние сме се утвърдили като незаменим играч на сцената на мазната патица. LA TRUFFE PERIGOURDINE предлага също така цял набор от сурови продукти с IGP Периго за професионалисти, както и замразени продукти.
Основана преди повече от 80 години, компанията DELMOND FOIE GRAS е семейна фирма, специализирана в производството на фоагра.
Компанията разполага с единица за клане и разфасоване в Дордон. Търговската й дейност на едро и полуедро се развива всяка година. Така компанията произвежда и търгува с фоагра, магрети, агуилетти, бутчета, маншон, гъши стомахчета и др.
Между умения и традиция, DELMOND FOIE GRAS се ангажира да произвежда продукти с високо качество.
Основана през 1920 г., къщата LAFITTE е специализирана в гастрономията на Ланд. Къщата е истински специалист в традиционната мазна патица.
Тя произвежда фоагра от патица и гъска, конфити, магрети, крила и бутчета от патица. Предлага също така предястия и готови ястия като патешки пастет, патешка мус, рилони и рилети, традиционни пастети, терини, полу-сготвени пастети, кавиар от Аквитания...
J.BLANC SA е занаятчийска компания, специализирана в производството на фоагра, пастети и готови ястия. Продукти от висок клас, в съответствие с традициите, без оцветители и консерванти. Сертификация BIO за линия пастети, както и за ябълково пюре. Три вегетариански терини в каталога. Изработка на гастрономически пакети за общини и фирмени комитети. Възможен експорт и големи обеми.
France of Gastronomy е онлайн магазин и доставка на деликатеси. Предлаганите продукти са изработени от малки производители от Франция и Европа (Италия...), качеството, умението, автентичността и простотата са на лице. Широка гама от продукти ви очаква на нашия уебсайт, всички те са вкусни един от друг: терини, конфитюри, вина, аперитиви, фоагра... Ще откриете и нашите гурме кошници, които могат да бъдат приготвени по поръчка според вашите очаквания (разходи, гами...). Свържете се с нас, за да получите повече информация, ще се радваме да ви отговорим... До скоро.
От 1929 г. компанията BESSE FOIE GRAS е специализирана в производството и търговията с фоагра.
Така компанията предлага полу-сготвени фоагра, фоагра от патица, фоагра от гъска и специалитети с фоагра. Тя предлага също така терини, пастети, конфитюри от патица, касулети Ланд и гурме комплекти за фирмени комитети.
Създадена през 1982 г., кооперацията FOIE GRAS DE CHALOSSE обединява днес 80 производители. Желаящи да запазят своето ноу-хау, местните традиции и да оценят качеството на своите продукти, фермерите се ангажираха още през 1999 г. с инициативата Label Rouge. Всички животни се отглеждат на открито, хранени с царевица в общи парцели. Те са на минимум 104 дни, когато постъпят в кооперацията. Кооперацията FOIE GRAS DE CHALOSSE произвежда фоагра, гъши сърца, конфитюри, магрети, маншони, рилети, терини и пастети от патици.
... региона с трюфели, фоагра, манатарки навсякъде във Франция. Събирани между ноември и март, трюфелите се купуват "в земята" на пазарите. Всички трюфели преминават през три последователни селекции, преди да бъдат продадени като пресни трюфели или консервирани трюфели. Къщата предлага Черен зимен трюфел, други видове трюфели като Италианския бял трюфел – Tuber Magmatum, tuber Brumale, летен бял трюфел, китайски трюфел, т.нар. бургундски трюфел, Лотарингски трюфел, пресен трюфел, Черен зимен трюфел, консервирани трюфели.
SUDREAU е компания, специализирана в производството и продажбата на фоагра, патешки гърди, вътрешности, патешки рилет, патешки конфит и типични ястия от Югозападна Франция, като Coq au Vin от Кахор или касулет.