Гастрономически специалитети от югозапад: Caprices Ariegeois е семейна компания в Ариеж, в подножието на Пиренеите, която предлага местни продукти, традиционни ястия от югозапада, сред които традиционният цял патешки фоагра, консерви приготвени с патешка мазнина, домашни пастети, патешка терина с портокал, конфити и гурме комплекти.
... този незаменим деликатес по време на празниците: ФоаГра.
За да ви предложим изключително фоагра, особено внимание се отделя на качеството на нашите суровини и на избора на нашето фоагра. Умение, което се предава от поколение на поколение.
Имаме за цел винаги да ви удовлетворим, затова сме в постоянен търсене на нови вкусове, които да подчертаят и да изведат на преден план ФоаГра.
Семейната компания SOULEILLES FOIE GRAS произвежда фоагра от поколение на поколение.
Традиционно отглеждане, здравословно хранене, уважително хранене на животното и уникално майсторство позволяват на компанията да произвежда продукти с високо качество.
В допълнение към фоагра, компанията предлага на своите клиенти терини, пастети, кремове от фоагра, магрети, колбаси, гъши шкембета, гъши филе, гъши търнедос, гъши колбаси, гъши котлети и др. Тя предлага също така и гурме ястия.
Фирма BIROULADE, търговско дружество, разположено на брега на Средиземно море - чието име е вдъхновено от местен обичай - ви предлага продукти, представителни за тероара на Лангедок: зехтин, био конфитюр, сироп, намазки, фоагра, терина...
Нашата занаятчийска компания произвежда и търгува с натурален древен галски аперитив: TRIPOLIX.
Тази уникална и тайна стара рецепта предлага много оригинален аперитив с нотки на кестени, орехи и ароматни билки. Съдържа 18% алкохол. Използваме само натурални продукти от френските тероари.
TRIPOLIX се консумира чист или в коктейл.
Той перфектно съпътства фоагра, селски терини, сирена, пъпеш и...
AQUITAINE SELECTION е френска производствена и търговска компания за птичи продукти. Ние доставяме в цяла Европа на индустрията и търговията с пресни и замразени птици и птичи части.
AQUITAINE SELECTION е семейна компания, специализирана в производството на мазни водоплаващи птици - патици и гъски. Компанията произвежда и търгува с фоагра, патешки филе, патешки гърди, патешки маншони, патешки...
MASSE Къщата на ФоаГра от 1884 г. Къщата MASSE остава специалист в суровия фоагра за професионалисти. Разположена в цяла Франция, присъстваща в Европа и извън нея, тя знае как да идентифицира нуждите на всеки, за да предостави прецизен и качествен отговор. Силна от своя опит, внимавайки за клиентите си, къщата MASSE също е изградил асортимент от пресни продукти, практични замразени решения и...
Основана през 1929 г., къщата BARTHOUIL произвежда и търгува с пушена сьомга и фоагра.
Патетата BARTHOUIL произхождат от ексклузивни производители, разположени в близост до компанията. Особено внимание се обръща на патетата от отглеждането до клането, готвенето, подправянето и узряването.
Пушенето на сьомгата се извършва по традиционни датски техники. Благодарение на това ноу-хау и на старинни...
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION е дистрибутор на гастрономически продукти в Рунжис за износ. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION предлага асортимент от луксозни и качествени продукти от Международния пазар в Рунжис за морски износ. Специалисти в морския и въздушния износ на стриди, сирена, фоагра, плодове и зеленчуци, риба, индустриални сладкарски изделия, деликатеси... Износител на пресни продукти по...
Компанията PIERRE OTEIZA произвежда регионални храни. Ние предлагаме шунки, коремчета, магрети, колбаси, чоризо, гарбюри, кремове, фоагра, рилети, пастети, конфити, касулети, сирена и вино. Разпространяваме продуктите си във Франция и за износ.
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоагра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
La Valtiere е семейна компания, създадена преди 25 години в южна Франция. От отглеждането до консервирането, ние иновираме в широка гама от продукти на основата на мазен патешки месо, пилета и фоагра, с качество, признато в Окситания. Множество референции като патешки мергез, чополати, пане от пилешко месо, шишчета; и накрая, автентично и уникално фоагра. През цялата година и без прекъсване.
Вин cellar - Фина гастрономия
Над 300 вида вина, шампанско и спиртни напитки. Всички винени региони на Франция са представени.
Гастрономия от Прованс и Югозапад, фоагра, испански колбаси, сирене.
Корпоративни подаръци.
Дегустации.
Компанията ди спé ré се намира в Рунжис. Предлагаме регионални колбаси като фоагра, пресни продукти, съставени салати, сьомга... Винаги сме били ангажирани с откритията на най-добрите продукти от нашите френски и чуждестранни провинции. Компанията, търговец на едро на колбаси, е създадена през 1975 г. и се е установила на MIN в Рунжис още през 1978 г. Специалитетите са предимно регионални колбаси, фоагра, сьомга Label Rouge, пресни продукти и също така съставени салати. Гастрономия: Производство на регионални и чуждестранни специалитети. Тел.: 01 46 87 33 00.
... прави наистина уникален хидромел, който изненадва много любители на виното. Хидромелът Apis Terrae се сервира например като аперитив, но също така и най-вече в съпровод на предястия и десерти, преминавайки през ястия, фоагра, ястия с птици (охлюви, гамбос...), сирена, черен шоколад, сушени плодове. Това са нови вкусови съчетания, които новото медено вино от висок клас, произведено във Франция, позволява, занаят, възстановен и продължен от този млад човек, страстен към гастрономията и пчеларството. Хидромелът е вино от мед, което може да се съхранява с години в изба.
Къщата Гарбе и Фермата Компрест се обединяват, за да ви предложат висококачествени птици от Жер, отглеждани на открито, както и производни продукти като консервиран фоагра. Птицата за НОВА ГОДИНА е специалитет на Къщата Гарбе, която предлага на вашия избор: сухоплътно пиле, домашна пуйка, пилешка птица и др. Техниката на сухо оперение, използвана при обработката, позволява удвояване на срока на...
Основана преди повече от 30 години, компанията MOULIN DE LA MOLLE е специализирана в производството на патешки и гъши фоагра.\nГъските и патките се хранят и подбират внимателно, за да не загубят мазнина по време на готвене.\nТака MOULIN DE LA MOLLE произвежда патешки или гъши фоагра в различни формати. Компанията предоставя всичките си умения на своите клиенти във Франция и в чужбина.
... делегации за строителство.
За своето производство, Materlap прилага производствени процеси, свързани с обработката на тел и индустриалната ламарина. С пълни линии за зайци; майчински клетки, клетки за угояване, инсеминация, предварителен добитък или многофункционални, вашият специалист по отглеждане на зайци предоставя своя опит и умения на вашето стопанство. За угояване на патици за фоагра, Materlap е разработил линия от индивидуални или колективни клетки (модули за 4 или 6 патици, паркове 3x1 …)...
... поставят акцент на качеството и уважението към производствената верига, в контекста на индустриалните продукти, които изобилстват в рафтовете на големите магазини. Отговорен и граждански подход в услуга на нашите вкусове. Намерете нашите фоагра от Айн, ястията от Северна Франция (карбонада), рибните терини и рилети от Бретан, рилетите от Пикардия, черната трюфел от Перигор и всички френски вина. Не забравяйте и подправките, трюфеловите горчици, солта от Геранд, маслата и оцетите, балсамовия оцет и зехтина, конфитюрите от пресни плодове.