...Модул, посветен на трансформацията и подготовката на готови ястия.
Модулът включва:
- 1 вход за меса (с висящи релси) (охладен)
- 1 вход за зеленчуци и подправки (охладен)
- 1 зона за подготовка / рязане (климатизирана)
- 1 зона за готвене - напълно оборудвана
- 1 зона за миене
- пространство за съхранение на готовите продукти (хладилник)
- технически ъгъл
По избор:
* всяко специфично оборудване
* гардероб / стая за почивка / офис
Трансформация: Рязане / Готвене
Площ: 35 до 50 м²
Срок за изпълнение: 1 до 2 месеца
КАТЕГОРИИ: Всички готови ястия...
... или електричество
Електричество
Сжат въздух
Разнообразие
Описание, снимки и планове не са задължителни, те са предоставени за информация, производителят си запазва правото да ги променя без предварително уведомление.
...По запитване
Пъдпъдъци с предварително изчистени глави и готови за готвене, с минимално тегло 220 грама.
Опаковани в поднос с 2, 4 или 6 броя.
Срок на годност (DLC) от 14 дни.
Семейен формат
Опаковани в кутия с 10 или 20 пъдпъдъка.
Срок на годност (DLC) от 14 дни.
...Les Feuilles de Brick x 20 са основен кулинарен продукт за любителите на креативната кухня. Произведени във Франция, тези листа от брик са съставени от пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло, с натурални консерванти за гарантиране на тяхната свежест. Те са идеални за приготвяне на самоси, неми или хрупкави десерти. Техният фин и лек текстурира позволява бързо и равномерно готвене...
... позволява прецизно готвене, докато времето за готвене може да бъде настроено между 1 и 30 минути.
С 4,3-инчов цветен екран и осем предварително зададени рецепти, фурната прави процеса на готвене прост и бърз. Стекуемият дизайн позволява наслагване на до три фурни, оптимизирайки пространството. Фурната е монтирана на стойка с колела за улесняване на мобилността и работи на 230V с консумация на...
...FRDP избира сортове био картофи, подходящи за готвене в растително масло, за да предложи хрупкави и кремообразни "пържени картофи". Веднага след получаването на био картофите в завода, картофите ще бъдат измити, нарязани, изсушени, предварително пържени в био растително масло, отцедени и след това замразени IQF.
Картофи и слънчогледово масло от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 115 kJ 486 Kcal
Фибри: 2,7 г
Протеини: 2,1 г
Сол: 0,05 г...
...Бланширане, предварителноготвене, охлаждане… непрекъснатите термични обработки са нашата друга експертиза. Спирането на ензимната активност, деаерирането на продуктите, фиксирането на техния цвят, запазването на възможно най-много от градусите Брикс и ароматите; това са всички предизвикателства в термичната обработка на продукти в консерви или дълбоко замразени с цел качество и безопасност на...
...Гурме сандвичът е идеалният избор за сервиране на сандвичи с нотка на качество. Той има дълга, златиста, хрупкава и брашнеста коричка и е хляб с мека текстура при ухапване. Можем да открием нежни нюанси в неговия вкус, което го прави хляб, който се комбинира с всякаква храна. Тази част ще бъде готова само за 5 минути печене.
REF:P112C
EAN-13:8436017104929
EAN-14:18436017104926
ПРЕДВАРИТЕЛНО...
...Референтен номер
9990000014316
Петте зърнени флейки са деликатна смес от пшенични, овесени, ръжени, ечемичени и оризови флейки.
Тези флейки са предварително сварени и могат да се консумират без готвене. Можете също така да ги сварите за 10 минути и да ги подправите според вашите желания.
Петте зърнени флейки могат да се консумират директно за закуска, като ги поръсите в зърнените си храни, в мляко или йогурт. Те също така позволяват приготвянето на солени или сладки ястия (вегетариански терини, вегетариански кюфтета, хляб, пюрета, овесени каши, торти…).
... неръждаема решетка, което предотвратява контакта с пакетите.
Бокови дръжки с термоизолация (улесняващи манипулацията).
Капак от неръждаема стомана в комплекта (по-бързо предварително загряване, по-малко енергийна консумация).
Изработка на купата от неръждаема стомана AISI 304, външна рамка AISI 430.
Уредите са изградени в съответствие с действащите норми (CE).
...Нарязан и замразен потимарон, опакован в пакет от 450 г.
Не е необходимо предварително размразяване за готвене в тенджера или под налягане.
Тегло: 6x450g...
... киселина. Без глутен.
Употреба
При липосолубилна употреба: оставете микрочастиците да се разтворят, за да получите перфектен резултат (около 3 минути).
Възможност за хидросолубилна употреба: разредете предварително, преди да добавите към устройството.
При готвене (макарони, кейкове и др.): спазвайте ниска температура на готвене (под 100°).
При глазура: изчакайте перфектното разтваряне на частиците.
Дозировка
Между 0,5% и 1% на подготовка.
Сертификация
Продуктът е сертифициран Halal, Кошер, Веган, Без глутен.
Референция: CH22
В наличност: 39 продукта
Тегло: 50 г...
...Сурови картофи, обелени, нарязани на филийки и бланширани.
Филийка с дебелина 4 мм
Произход 100% френски.
Вид с плътна или нежна месеста част
Продукт 100% натурален, без консерванти, без добавки, без сулфити, без помощни вещества.
Продукт свеж, приготвен с нискотемпературно готвене и опакован вакуумно след готвене и охлаждане.
Готвене: бланширано, предварително приготвено
Опаковка: TER Technifil
НЕТНО ТЕГЛО: ПАКЕТ ОТ 7 КГ
С.Р. (Срок на годност): 12 ДНИ...
... възможност за настройка на параметрите по време на работа.
– iFunction: автоматично функциониране при готвене под вакуум, нощно готвене, ферментация, пастьоризация, дехидратация. Мултипоинт вътрешен сензор.
– iClima: управление и регулиране на влажността до +/-1% или +/-10%. Бързо охлаждане на готварската камера чрез въздух или вода.
– 200 предварително програмирани рецепти и неограничена възможност за добавяне на рецепти в 9 стъпки. Функция multitray: ръчно или автоматично управление, организация на производствените процеси.
Готвене в Delta T за деликатни готвения.
... храната. Този процес значително намалява загубата на вода и сокове, съдържащи се в храната, е незабавен и бърз, не генерира и не отделя миризми или мазен дим, пренася на храната аромат, предварително въведен в алкохола. Примери за реализиране на "шоу готвене": готвене на яйца на пара в залата, горещ суфле в залата, карамелизиране на шоу, фламбиране в залата, но също така и други "изненадващи" готвения на меса, риби, морски дарове, миди, плодове...
Доставяне и организиране на производствената линия за пици
• Оценка на количествата съставки за поръчка
• Приемане, проверка и съхранение на стоките
• Приготвяне на тестото, спазвайки температурата на сместа и срока на годност на тестото (в производствения склад и в зависимост от ресторанта)
• Подготовка на съставките: нарязване на гъби, размразяване на замразени продукти, предварителноготвене...