...Фарина "O", Фарина "00", захар, сол, животинска мазнина, бета-каротен.
ФАРЧИТУРА:
Рикота от краве мляко, захар, семолина, захаросан портокал, портокалова пюре, аромат на канела, ванилия.
ПРИГОТВЯНЕ:
Намажете с жълтък.
Печете на 220° в предварително загрята фурна.
ГОТВЕНЕ:
Около 18/20 минути.
Съхранение при -18°.
Продукт за размразяване.
...Тъчскрийн LCD – 8 предварително зададени програми за готвене – Таймер 60 минути – Мощност 1800W – с ротационен грил – Система за бързо циркулиране на въздуха на 360° – Високотемпературно обезмасляване – Неръждаема стомана 304 и хранителен материал PP
Неплъзгащо покритие – XL кристално стъкло – Ергономична дръжка с лесен захват...
...Soluzioni Alimentari произвежда и продава на дистрибутори: супермаркети, голяма търговия, аптеки и специализирани магазини готови ястия без глутен, питки, хляб и основа за пица без глутен. Готовите ястия спазват съставките и процедурите при приготвянето за хора с целиакия и непоносимост.
Безглутеновите лазаня са предварително приготвени и са готови за консумация с бързо готвене за 2 минути в микровълнова или с 15 минути готвене в традиционна фурна.
...Изсипете съдържанието на опаковката в тиган и добавете 800 г вода и парче масло.
Гответе в продължение на 18 минути на среден огън и разбъркайте с парче масло в края на готвенето.
Вариант на рецептата: Добавете, в края на готвенето, запечен бекон или грилован сьомга или други съставки по желание, предварително запържени.
Готовият ризото е за 2/3 порции.
... система и може да достигне максимален вакуум от 99,99% в програмата за съхранение и допълнителен вакуум в програмата за готвене, подходяща за задоволяване на нуждите на кулинарната техника "сувид". Тъч панел с 4 предварително зададени програми улеснява всеки цикъл на опаковане. Прозрачен, закален стъклен капак за по-добра видимост на продукта по време на опаковането. Програма за обезвлажняване с помпа H2Out, вакуумна помпа с капацитет 4 м³/ч и подвижна запечатваща лента с дължина 250 мм.
Може да опакова: твърди и течни продукти.
... технологии на Italpast Gluten Free позволяват пастификация с използване на предварително желатинирани брашна или сурови брашна, получени директно от суровината; Italpast Pregel Tech е решението за желатинизиране на суровите глутенови брашна, което предвижда вмъкване в линията на котел за готвене с инжектиране на пара.
Линиите за производство на прясна паста потвърдиха ноу-хауто на нашата компания в...
... паста.
Машини, инсталации и оборудване за местни или етнически продукти като себадас, емпанадос, пироги или подобни...
Инсталации за пастьоризация, предварителноготвене и сушене, проектирани според нуждите на клиента.
Целта е вкусно, лесно и бързо FAST, QUICK AND EASY! Нашият опит ни позволява да създаваме готови основни ястия, типични за италианската кухня, които съчетават вкус и бързина на приготвяне. Благодарение на нашия патент ястията се готвят за кратко време и без предварителноготвене.
... в Неапол и се изпращат по целия свят, възпроизвеждайки качеството на типичното партенопейско готвене. Освен пещи на дърва за професионална употреба за пицарии, хлебарници или за хранителни цели, предлагаме екологични, индустриални, предварително изградени пещи и пещи за ресторанти.