...6 месеца върху фини утайки. Бутилиране февруари 2023.
Запушалка Diam 3.
Дегустация: неговият яркочервен цвят предлага блестящи сини отенъци. В аромата се усеща истинско трио от аромати на компот от черни плодове, подправки и есенции от маки, които пренасят в сърцето на Баланя. Вкусът е кръгъл и жив, с копринени танини, които поддържат ароматичните усещания.
Червеното Фратичело е вино с характер, с типични аромати на корсиканските сортове, меко и плодово. То се съчетава естествено със специалитетите на корсиканската гастрономия, като Фигателу и говеждо с дивеч.
... тостирани и гурме нотки на кифла. Великолепен Кондрие загастрономия!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Вионие
AOC: Кондрие
Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2029
Температура на сервиране: 11-13°C...
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
... избирате. Малко хляб, запечен или не, чаша (добро) вино и всичко е готово. Независимо дали обичате пикантното, гъбите или интензивния вкус на чушките, няма значение, тъй като има по нещо за всеки вкус. Наздраве!
...Комплект, състоящ се от подарена презентационна кошница, бутилка червено вино Mille et unes pierres, отлежавало в дъбови бъчви, книга с рецепти от Корез, която е различна всеки път, лилава горчица и буркан с сушени манатарки от първо качество. За да приготвите истинска корезийска дегустация!
... на сушене и напомнят малко на балсамов оцет.
Той има оптимален срок на годност от 1 година, но в Япония някои го съхраняват 10 години. Както доброто вино, той се подобрява с времето; ако искате да спрете зреенето, съхранявайте го в хладилника.
А в кухнята?
В устата се освобождава великолепна сладост, леко кисела, която не е без да напомня на лакрица; той е част от умами вкусовете.
Вкусът му е толкова нежен, че можете да го опитате такъв, какъвто е, чист и цял, по всяко време.
... гастрономия)
- Crémant d’Alsace brut
- Crémant d’Alsace rosé
Посрещаме ви в уютна обстановка, за да откриете цяла гама от ельзаски вина. Ще получите ценни съвети и подробни описания на всяко вино. Около петнадесет референции на вина са на постоянно дегустация.
Внимание: прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето. Консумирайте с умереност.
... Loches-sur-Ource, Noé-les-Mallets и Chacenay, на Côte des Bar на юг от Шампан.
Всяка парцела, всеки склон с точно определено име, получава специално внимание, като производителите прилагат високо обосновани екологични практики. Качеството на производството на вино е гарантирано благодарение на постоянната загриженост за опазването на околната среда, както и на внимателното управление на всяка стъпка от производствения процес. В крайна сметка, Hermione Queen се стреми да предлага продукти с изключително качество, които отразяват традициите и експертизата на местните производители на Шампан.
...различни музеи, но също така и в света на фините подправки и медарниците.
Франсоа Десниер избира най-добрите вина от тероара на Корбие за да пресъздаде вина и напитки, които са оставили следа в историята на френската гастрономия и средновековна Европа.
Хипокрас "Филтър на любовта" остава водещият продукт на дома.
"Нашите продукти са преди всичко вина от тероар, които са обогатени с мед от гарига за...
...Светло жълт цвят с бели златисти отблясъци. Свеж, но доста дискретен нос, основно цветен. Лека минералност при аерация и деликатен нюанс на зелена ябълка. Вино с лекота и деликатност, доминирано в средата на устата от свежестта на цитрусите. Завършек с голяма финес и приятна текстура, балансирано и плодово. Прекрасна дълготрайност за цялостно и ефирно усещане.
Съхранение и запазване: Може да се съхранява 5 години.
Гастрономия: Сервирайте при температура 14°C. Съпътства риби, морски дарове и птици.