Франция, Castelnaudary
...Насладете се на този вкусен свински филе с мащерка от Мароко и две горчици за двама, вдъхновен от най-добрите бистра. Внимателно приготвено с месо от свинско с произход Франция, тази рецепта е без оцветители, без изкуствени аромати и без консерванти.
Румъния, Botosani
...Филето е най-ценният разрез. То е направено от меко, нежно и сочено мускулно тъкан. Една от най-често срещаните процедури е стареенето му за 2-7 дни, в зависимост от възрастта на животното, за да бъде подготвено за печене на скара. В същото време мускулът се използва за приготвяне на турнедос и медальони или филе мignon.
Франция, Auray
Франция, Colombe La Fosse
...Кювеето Blanc de Noirs е ценено за своя винен, мощен и изключителен характер. Неговата смес, съставена изцяло от Пино Ноар, отразява шампанския тероар. То подчертава ястия с характер като пернат дивеч, печено агне, телешки филе мignon, както и твърди сирена.
Франция, Lyon
...Нашият филе мignon се суши в продължение на 3 месеца и се търка с AOP пипер Еспелет, който е основна част от всички аперитивни дъски в Югозапада.
Франция, Reichstett
BERTHOLD MARX et Cie, френски производител на газови пружини, е придобил от началото на 70-те години признато ноу-хау сред професионалистите, използващи газови пружини. Идеално разположен в централна Европа в Страсбург, BERTHOLD MARX продължава да инвестира в производствените си мощности. В допълнение към над 12000 налични референции, нашите техници и нашата организация са на ваше разположение, за...
Франция, Laure-Minervois
...Аперитив, карпачо от говеждо, заек, гълъб, филе мignon, гарнитури от домати, чушки и патладжани на скара с зехтин.
Белгия, Robertville
В сезона предлагаме асортимент от дивечови продукти, на разположение както за частни лица, така и за професионалисти от HORECA. За да удовлетворим напълно вашите желания, на този сайт ще намерите пълен списък на всички налични дивечови продукти: меса от дивеч, бедро от елен с кост, печено от елен с бекон, рамо от елен с кост, прясна saddle и ребра от елен, прясно барон от елен, гювеч от елен, прясно филе от елен, бедро от сърна с кост или без кост, печено от бедро на сърна, Haye и печено от сърна, подготвени и перлени, прясна saddle от сърна, филе от сърна, мignon от сърна,…...
Испания, Calera De León
... колбасарска индустрия. Ние също произвеждаме и търгуваме с месо Пата Негра: преса иберика, плума, ребра, филе мignon... Важно е да подчертаем, че работим изключително с Пата Негра. Най-добрите продукти от чистокръвни иберийски свине. Освен това, ние сме двойка ветеринари, ангажирани с благосъстоянието на животните и уважаваме местните традиции на нашия регион. Нашата работа гарантира винаги проследимостта на нашите продукти, които са сертифицирани от компетентните контролни органи. Вече повече от 5 години търгуваме директно с нашите продукти във Франция.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play