...Канелата на прах HT е подправка, обработена при висока температура, с богат, сладък и леко пикантен вкус. Идеална за печене, напитки и солени ястия, тя придава топъл и ароматен дълбочина, подобрявайки както сладките, така и солените рецепти с нейния отличителен вкус.
...Инстантен продукт за приготвяне на топло. Съдържа само растителни източници на протеини, въглехидрати и мазнини. Формулата е обогатена с витамини и минерали. Вкус Къри à la Мадрас. Примерна формула.
... инстантен чай, не само че придават сладост и пикантност, но също така предлагат редица ползи за здравето, включително помощ при храносмилането, намаляване на възпалението и антибактериални свойства. Добавянето на канела придава топъл и успокояващ вкус, както и много ползи за здравето, включително регулиране на кръвната захар, намаляване на възпалението и подобряване на сърдечното здраве.
...Добре дошли в нашата разнообразна колекция от плетени кардигани за жени, където стилът среща многофункционалността в всяка бримка. Независимо дали търсите уютно парче за наслояване или впечатляващ аксесоар за вашия ансамбъл, нашият асортимент предлага нещо за всеки вкус и повод.
С прецизност и грижа, всеки кардиган е изработен от най-висококачествена прежда, което осигурява както комфорт, така и...
...Семената от кориандър са глобално ценена подправка, втора след черния пипер по отношение на употребата. Тези семена се отглеждат и обработват по целия свят, като Египет е основен производител. Семената от кориандър предлагат топъл, плътен и ароматен вкус, който най-често се използва в смляна форма. Те са основен елемент в индийската кухня, добавяйки нотка сладост и пикантност на ястията. В...
...Канелата е подправка, извлечена от вътрешната кора на дървета, принадлежащи към рода Cinnamomum. Тя се използва широко в кулинарията заради своя отличителен сладък и топълвкус. Канелата е известна със своите ароматни свойства и често се използва в печива, десерти и горещи напитки. Може да се намери в две основни разновидности: цейлонска канела (истинска канела) и касия (обикновена канела...
...Чрез тази лимитирана серия, искам да ви предложа Ti’punch, който е едновременно сладък и топъл!
Ромът с деликатен вкус е възвишен от тази оригинална рецепта с вишни, придружени от щипка от известния пипер "зозио".
За едно топло и игриво бягство…
Състав: Френски био бял ром, отлежавал в стари бъчви от коняк, био вишни (ЕС), био и справедлива захар от тръстика (Бразилия), био пипер пили пили.
Сервирайте охладен, самостоятелно или в коктейл, както за аперитив, така и за дижестив.
Размери: 10 × 10 × 19 см
Мацерация: минимум 3 месеца
Алкохолно съдържание: 36°
Тегло: 1.2 кг
Визуализация: Червен...
...Открийте деликатната хармония на нашия Ароматизиран Захар с Екзотична Ванилия, ексклузивно творение на Yaya Sucres и Sels. Тази захар, изработена с внимание, съчетава естествената сладост на нерафинираната захар от цвекло с богатия и топъл аромат на екзотична ванилия, за уникално вкусово изживяване.
Качество на съставките:
Нерафинирана Захар от Цвекло: Естествена основа за автентична сладост...
...добавено в арома дифузер за създаване на топла и успокояваща атмосфера, или дори да се използва в готвенето за добавяне на вкус.
Ботаническо име: Cinnamomum zeylanicum
Семейство: Lauraceae
Използвана част: Листа
CAS: 8015-91-6
EINECS: 283-479-0...
...Мускатовото орехче има топъл и подправен вкус и е богато на хранителни вещества като витамини и минерали: B1, B6 и магнезий. Мускатовото орехче се използва повече като подправка за десерти, напитки и пикантни ориенталски ястия, отколкото като чай. Можете да използвате мускатовото орехче в допълнение към кафето или чая, както и за добавяне на топлина в напитките или ястията.
Опаковка: Прах – 250g, 500g и насипно.
..." е екстра върджин с много балансирани характеристики, ароматно, с деликатен вкус и топъл жълт цвят.
Етикет на продукта
В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
"Класико" добре съпътства всяко ястие, въпреки че е особено препоръчително да се използва сурово, както за салати и зеленчуци, така и за завършване на риба, гриловано месо и минестроне.
...Описание на продукта:
Открийте регулираната топлина на египетските семена от копър: потопете се в кулинарно приключение с нашите семена от копър с първокласно качество. Произведени директно в Египет, тези ароматни зелени семена излъчват завладяващ аромат на лакрица и имат топъл и леко сладък вкус, който допълва разнообразие от ястия.
Изпитайте непоклатимо качество и чистота: насладете се на...
...Куркумата, извлечена от ризомите на растението куркума, е естествено златисто-жълто пигмент, широко признато за своите кулинарни, козметични и медицински приложения. Известна със своя ярък цвят, куркумата е основна съставка в различни кухни, особено в азиатските ястия, където добавя топъл, земен вкус.
EC номер: 283-882-1
Молекулна формула: C15H22O
CAS номер: 84775-52-0...
...Отново открийте истинския вкус на иранския шамфъстък с невероятен аромат. Той е натурален и не съдържа консерванти и добавки.
Иранският шамфъстък е един от най-добрите в света, тъй като сухият и топъл климат в Иран е много благоприятен за развитието на шамфъстъците.
В Иран, както и в Афганистан, шамфъстъкът се използва в ястия, за да добави повече вкус и растителен акцент.
Идеален за обогатяване на вашите сладкиши или предястия!
... плават дълго време в океана и остават способни да покълнат дори след 100 дни плуване в солена вода. Полинезийските мореплаватели са отговорни за разпространението й в Югоизточна Азия. Кокосовата палма процъфтява в влажния и топъл тропически пояс. Основните й райони на отглеждане включват Филипините, Индонезия, Шри Ланка, Южна Индия, Африка и бреговете и реките на Южна Америка. Дървото ражда...
... тропическото слънце.
Здравословни свойства на карамфилите
Карамфилите са пълни с антиоксиданти, желязо, магнезий, цинк и витамини: C, B12, K и E. Карамфилите се използват за подобряване на храносмилането, борба с инфекциите и укрепване на костите.
Използване на карамфили
Карамфилите, както цели, така и смлени, имат топъл зимен вкус и затова много добре се вписват в пикантни горещи напитки като греяно вино, турско кафе и зимен чай. Карамфиловият прах може да се използва в различни печива, а вкусът на карамфил е добро допълнение към ябълки, моркови, лук, портокали, червено зеле, картофи и тиква.
... европейски стилове) заедно с портокалова кора, за да придадат цитрусов вкус. Семената на кориандъра също са едно от основните ботанически съставки за ароматизиране на джин! Целите семена могат да се използват и за мариноване и осоляване, за да добавят цитрусово, пикантно измерение. Смлени, подправката обикновено се използва в къри и печива – след като е запечена и смляна, за да омекоти...
... дип-сос за хапки или като намазка за хляб и сандвичи.
За най-добър вкус и качество препоръчваме да сервирате кокосово-фъстъчния сос на стайна температура или топъл. Порционирайте по необходимост, готово.
Замразени готови ястия
Гастрономически нужди
Хотелиерство
Хранителен сервиз
Търговия на едро с замразени храни
Обществено хранене
Удобство
Гастрономически специалитети...
...Канелата е подправка, която се получава от вътрешната кора на дървета от рода Cinnamomum. Поради изразения си сладък и топълвкус, тя често се използва в кулинарни приложения. Канелата е известна със своите ароматни свойства и често се добавя в печива, десерти и горещи напитки. Съществуват две основни разновидности: цейлонска канела (истинска канела) и касия (обикновена канела). Цейлонската...
...което им придава по-сложен и нюансиран вкус. Зърната Арабика имат по-ниско съдържание на кофеин в сравнение с зърната Робуста, което води до по-гладък и по-малко горчив вкус. Някои популярни сортове зърна Арабика включват етиопски, колумбийски и бразилски.
Робуста: Зърната Робуста се отглеждат на по-ниски надморски височини и в по-топъл климат, което води до по-висок добив на растение. Те имат по...
...-малките, пуфът Nuvola ще се откроява с разнообразието от нюанси, които можете да изберете и комбинирате по ваш вкус. Можете да оставите нещата си в страничните джобове и лесно да го пренесете с горната дръжка.
Направете го свой, персонализирайки го с вашето име.
Размери: 130x80x90 см / 51x31x35 инча
Цвят: Теракота, Сив, Топъл
Тъканта включва анти-замърсяваща обработка.
Сваляем: вътрешна калъфка за лесно сваляне на пълнежа.
... другите, само ги затваря в усещането за "вече видяно"...
Далеч от това да се предаде, Дейвид, седнал пред компютъра си, започва да търси по-топъл и жив престиж, предлагащ също толкова впечатляващи гледки. Изведнъж, когато е на път да се откаже, луксозни имоти с персонализирани услуги го омагьосват и го канят да остане. Ударът на любовта е толкова силен, че мнението му се променя като по чудо.
Наем на луксозни имоти с особено персонализируем вкус...
...На базата на Критската Цикудия - Раки и вкусове от гръцката провинция, създадохме ByRaki flavor 25% алк. с 9 различни вкуса.
Ягода, Шоколад, Череша, Боровинка, Карамел, Канела, Диня, Мента и Праскова.
Можем да го насладим чист, топъл, с лед, с газирана напитка, с енергийна напитка, в готвенето или в сладкарството.
...Японски стил чайници Tetsubin, които перфектно съответстват на нашите чайници Tetsubin. Тези елегантни чаша за чай от чугун запазват чая ви топъл по-дълго. Пълната емайлирана облицовка помага за запазване на оригиналния вкус на чая и позволява лесна поддръжка.
Референтен номер: ACC017
В наличност: 7...
...Био-куркумовият прах има топъл, горчив вкус и често се използва за подправяне или оцветяване на къри подправки, горчица, масло и сирене. Той съдържа жълто оцветено химично вещество, наречено куркумин, поради което куркумата често се използва за оцветяване на храни и козметика.
...Пастата фетучини, направена от брашно от твърда пшеница, е универсален и обичан вид паста, известен със своята широка и плоска форма. Тези фетучини са обогатени с добавянето на куркума, която придава ярък жълт цвят и добавя нотка на топъл и земен вкус. Комбинацията от брашно от твърда пшеница и куркума създава уникална и визуално привлекателна паста, която добавя нотка елегантност на всяко ястие...
... слани и благоприятства ранното узряване на гроздето.
Сортове грозде: 37% Каберне Франк, 34% Каберне Совиньон, 29% Мерло
Винификация: Партияно бране, терморегулирани иноксни съдове, бетон и дърво
Отлежаване: 18 до 24 месеца в дъбови бъчви (75% нови бъчви, 16% в големи съдове, 9% в глинени съдове)
Дегустация: Блестяща гранатена окраска. Аромат на малки червени плодове и подправки. На вкус виното е кръгло и плодово с красива финес и елегантност.
...Зеленият кардамон е ароматна подправка с много широк спектър на приложение. Растението има подземни стъбла с листни корени, големи бели или бледозелени листа, бледозелени плодове и черни семена. Подправката притежава много топъл аромат и остър вкус, който може да запази за много дълго време.
...Мадагаскарският куркума е известен също като ИНДИЙСКИ ШАФРАН. Подправка с лек аромат, поръсете я в салатите или в дресингите. Куркумата има топъл, но нежен вкус и може да се използва във всички ястия, не се колебайте да я добавяте навсякъде.