...Тя позволява да:
- Изработите основи за тартове с диаметър от 20 до 250 мм.
- Изработите на различни подложки. Форми EXOPAN, алуминиеви форми, хартиени форми или кръгове (неперфорирани).
- Изработите различни форми: квадратна, кръгла, правоъгълна, удължена и т.н.
- Изберете завършек на ръба: дантела, щипка или равен.
- Спестите време за по-постоянно и качествено производство.
- Оптимизирате комфорта си, като избягвате повтарящи се задачи.
...• Дозатор за приготвяне на мъфини, кексчета и други хранителни продукти с две цветни теста.
• Машина, проектирана за дозиране на две различни теста в една и съща капсула или форма.
• Резервоарът е разделен на две части, за да се постави всяка смес в една от тях.
• Изходът за дозиране разполага с несцентрирани накрайници, за да може да се регулира точката на нанасяне на тестото.
• Възможно е да се променят параметрите на дозиране за всеки продукт независимо чрез сензорния екран.
• Приблизителна продукция от 170-230 тави/час.
... безопасност и хигиена при контакт с храни, което ги прави идеални за различни приложения в сладкарството.
Компанията се гордее с бързите си времена за отговор и доставка, гарантирайки, че дори поръчки в последния момент ще бъдат изпълнени своевременно. Продуктите на AMC Teixeira не са само функционални, но и естетически приятни, с опции за персонализиране, за да съвпаднат с марката на своите клиенти. Тази отдаденост на удовлетвореността на клиента и отличното качество на продукта е утвърдила AMC Teixeira като лидер на пазара на еднократни продукти засладкарство.
...W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно тесто. Препоръчва се за всички приготвяния на основата на тесто: тарталети, сладки, канестрели и малка сладкарска продукция, сухи бисквити, вафли.
10КГ...
...Полуготов продукт, 100% фисташка, внос.Концентрирана паста от фисташка 100%, идеална за приготвяне на сладоледи, кремове и десерти от високо качество.
...Гамата от маргарини за хлебарство и сладкарство Dan’Olma е идеална за занаятчии и професионалисти, които търсят добро съотношение между качество и цена. Тези артикули са проектирани за производството на теста за кифли, бутер тесто, кроасани и...
... неръждаема стомана\n\nПродуктите се произвеждат на производствената линия на конвейерите, след което се транспортират към замразителя, за да бъдат замразени и след това опаковани;\n\nProduits transportés:\n\nКремове и кишове: алуминиева купичка за крем или киш\n\nМакарони и тестоза еклери: алуминиева купичка, термоформоваща плоча, PE плоча или неръждаема решетка\n\nОпаковане: алуминиева купичка и термоформоваща плоча\n\nБрой работни часове на ден: 2x8ч/ 5 дни\n\nСреда: влажна"}...
...DSPM серията са стандартни миксери.
Имат двойноскоростен мотор и оборудване с ремъчна шайба.
Процесът на смесване на тестото се завършва за 18 минути.
Може да се използва за приготвяне на тесто, кюфтета, масло, кайма, сметана, тютюн, бисквити и подобни продукти.
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА
Настройка на времето
Укрепено тяло
Двойноскоростен мотор
Частите в контакт с храната са изработени от...
...2 скорости
Цифров таймер с програмиране (Макс 30 мин)
Куката за разбъркване е отлята от едно парче
Миксерът може да завърши тестоза 15 минути
Специално проектиран затесто с професионално качество
Идеален за хлебарници, пицарии и хранителни фабрики
Предаване чрез ремъци
Трифазен 400 V
Макс. брашно (кг): 75
Референтен номер: PM120
Марка: Afi Collin-Lucy
Нетно тегло (кг): 670
Размери в мм (ДxШxВ): 1240 x 780 x 1500
Мощност (кW): 3,7/7,5
Вътрешен обем: 120...
...Разнообразие от цветове захарно тестозасладкарство и декорация на торти.
Продукт: Захарно тесто
Произход: Турция
Форма: Тесто
Опаковка: 1-килограмови тави с кофи x 12=колет & 6 кг кофи x 4=колет & 2.5 кг кофи x 4=колет
ЦВЕТОВЕ: Бяло, черно, синьо, зелено, жълто, кафяво, лилаво, оранжево, фуксия, розово, телесно, кремаво, бордо, червено...
...Сред средиземноморските деликатеси определено не могат да липсват пастелатите. Опитайте нашата риба шпатула в тесто: деликатес, който ухае на море и дразни небцето със своя 100% сицилиански вкус. Тя ще ви отведе директно сред веселието на улиците на сицилианската улична храна.
...5 кг в пластмасова кофа / 10 кг в една кутия. Използва се в гъбести торти, торти и рулца като добавка. Продуктът се прилага в съотношение 1%. Увеличава обема на продуктите, на които се прилага, предотвратява тяхното застаряване и придава на тестото хомогенна структура. Предложение за съхранение: 2 години в хладно и сухо място.
...Този 43 см дълъг буксов точилка с диаметър 5 см е идеален за разточване на всички видове бутер тесто, късо тесто и трохесто тесто!
Референтен номер: DITNRP43
В наличност: 58 продукта
Размери: 430 мм - Ø 50 мм...
... за изключване на 2-ра скорост. Бутон за ръчно завъртане на купата.
Напрежение: 400 Волта/50hz/3Ph.
Защита на купата: с решетка от неръждаема стомана или с пластмасов капак.
Резачка: правоъгълна.
2 скорости на спиралата и купата.
...Декоративно тестоза украса на торти и сладкиши
Без желатин и животински продукти, Hamur Sekerim е идеален продукт за украса на торти и придаване на декоративни форми. Лесно се омесва и оформя, не залепва и не се разпада.
Формите, които се дават, запазват своята форма за дълго време. Може да се омеси в желаната форма и след разточване с точилка, да се използва за покрития на торти или за създаване на декоративни фигури.
... 132/234/431 RPM. Въпреки размерите си, има здраво, устойчиво на високи натоварвания проектиране, безопасно и надеждно с дълъг живот. Изключително качество в сравнение с конкурентите. Подходящ засладкарство, хлебарство и фармацевтична употреба.
...Модерна валцова машина с нагрети контейнери за формиране на двукомпонентни продукти и продукти, пълнени с пълнеж от маршмелоу, бисквити, аериран мармалад, суфле и други полутвърди маси. Тя обхваща от деликатни меренги, суфлета и маршмелоу до плътни маси като тестоза курабийки. Можете да я използвате за работа с кайма за гастрономично производство! IntelleMix изпълнява функциите на точково нанасяне, нанасяне на точкова линия, както и непрекъснат процес на екструзия (маршмелоу пръчици, бисквитени пръчици, фондан и др.).
...Текстил за печене - антиплъзгаща се печка.
С силиконови стъклени влакна.
Многофункционален: подвижна работна повърхност и печка.
Идеален за всички ваши приготвяния (бисквити, курабийки, еклери, пълнени теста, но също така и за солени ястия, предястия, бутер теста...)
Икономичен, този повторно използваем текстил ви спестява използването на хартия за печене!
Размер: 400x600mm...
...Нашите шоколадови пръчици (минимум 44% какао) са перфектни за добавяне в нашето тестоза вафли в края на печенето. По този начин лесно получавате шоколадова версия на нашите традиционни вафли!
реф: P20001...
...Капацитет: 100-500 кг/ч
Количество слоев тесто: до 288
Суровини: брашно
Източник на енергия: електричество
Контролна система с контролер и ТАЧСКРИН
Ключови характеристики на производствената линия:
- предвидена е автоматизирана система за дозиране на суровини
- широка гама от продукти, предоставена от сменяеми единици на формовъчната машина:
подаване на течна пълнеж
поръсване с захар...
... предлагаме също така и висококачествени инструменти за приготвяне на сладкиши и шоколад. Качеството и прецизността са гарантирани.
Ще намерите и всичко необходимо за работа с тесто: точилки, разбивачи, резачки затесто, формички и др...
Също така ви предоставяме всичко необходимо за лесно приготвяне на равиоли.
Накрая, предлагаме и секция "пицария", в която ще намерите лопати за пица, тави за пица, резачки и професионални кутии за съхранение на вашите теста!
...POWER GEL е машина, която произвежда добре структурирано сладоледено тесто, идеално за непрекъснато производство на индивидуални порции сладолед, предназначени за изнасяне.
С оборудване, което улеснява пълненето на всякаква опаковка, Power Gel е машината, която запазва структурните характеристики на сладоледа от етапа на производство и през цялото време, в което ще бъде изложен в витрина, до...
...Happyflex произвежда силиконови форми. Артикули за професионална сладкарство, като силиконова форма за мадлени, силиконова форма за мъфини, силиконова форма за полусфери, саварин форма, мини форми за торти и други професионални артикули засладкарство.
...Благодарение на мощността си от 1200 W и 15 000 об/мин, ще можеш да разбиваш, смесваш и замесваш продукти за приготвяне на храни (тестени изделия за хлебопекарство, сладкарство, пици...) без никакви проблеми.
Двойно движение на въртене, ротационно и орбитално. С 4 предварително зададени функции, турбо функция и регулируема скорост. Това е перфектното допълнение за лесно приготвяне на великолепни...
... осигурява дозиране на тестоза двуцветни продукти или едноцветни пълнени продукти.
Всички машини Сура С, Сура СД, Сура СДУ в стандартна версия са оборудвани с механизми за въртене на плочите за изтегляне и движение на конвейера във вертикалната равнина.
Универсалният дозатор Сура СДУ може да бъде оборудван с единица за рязане с диафрагма, където диафрагмите могат да бъдат разположени както в...
...Ние сме производители на всякакъв вид основи засладкарство и сладолед. Освен че работим с блатове, разполагаме с широка гама от продукти за торти и производни, брауни, бисквитени основи, тестоза пай или чийзкейк. И ако не намерите това, което търсите, свържете се с нас за нови разработки.
... и обработка на тесто, ние обслужваме пекарни, сладкарници, хотели, хипермаркети и столови по целия свят. 70% от нашето производство е за износ. Имаме клиенти на стотици места, от африканските държави до европейските, от Туркменистан до Балканите и Близкия изток.
Нашите цели за следващия период са да увеличим продуктовото си портфолио, да подобрим съществуващите продукти и да увеличим глобалния си растеж. Ще се радваме да работим и с вас...