Лабораториите Mathé, които се сляха с компанията LOR'N PACK, формулират и произвеждат гама от аромати и натурални оцветители, предназначени за хранителната индустрия: сладоледарство, сладкарство, конфекция, напитки (бира, сиропи, алкохоли, сокове), e-ликвид (e-цигари).
Нашите аромати от цветя, подправки, плодове и аромати, както и нашите оцветители, са подходящи за хидросолубилни и липосолубилни...
...Глюкозният сироп е сладъксироп, получен от хидролизата на нишесте. Той се състои главно от глюкоза, малтоза и малтодекстрини. Този сироп се използва широко в хранителната индустрия като подсладител, сгъстител и агент за задържане на влага. Намира се в разнообразие от храни, като бонбони, безалкохолни напитки, печива и сосове. В допълнение към употребата си в храните, глюкозният сироп се използва и в фармацевтичната и козметичната индустрия заради свойствата си на сгъстител и хидратант.
Цвят: Бял
Консистенция: Течност
Опаковка: US Pallet
Количество: 5,000kg - 48,000kg...
... в гастрономията агавен нектар се използва с удоволствие, например за коктейли.
Суровината, произведена от различни сортове агави в Мексико, се състои от глюкоза, но основно от фруктоза (около 80 %) и по този начин има много нисък гликемичен индекс. Агавен нектар често се използва като заместител на захарта, като особено от веганите често се консумира и вместо мед. Той е малко по-сладък от пчелния продукт.
БИО Агавен сироп се разтваря бързо и може да бъде в различни цветови нюанси и различно...
... светлия сироп от агаве е по-нежен и по-неутрален в сравнение с леко карамеленото ухание на тъмен сироп. Сиропът от агаве е натурален подсладител с растителен произход в полутечна форма. Веганите охотно го използват като заместител на меда. Той има по-нисък гликемичен индекс от меда и има широко кулинарно приложение. <strong>Състав:</strong> Органичен сироп от агаве (Agave Salmeana) ...
...Агавовият сироп се състои почти на 100 % от фруктоза, която има особено висока разтворимост и е около 1,2 пъти по-сладка от обикновената захар. Този сладъксироп също се счита за веганско подсладител и заместител на захарта за домашна употреба.
...Висококачествена сушена корен от ружа на едро
Корените се използват под формата на прах, инфузия, сух екстракт и сироп, а билката се използва за получаване на лекарства.
Ружата се използва в медицинската практика от дълго време. В момента препарати от корен на ружа са включени в фармакопеите на различни държави.
Корените се консумират сурови и варени; от тях се приготвят каша и желе. Смлени, те...
...Семената от сминдух са уникална подправка, класифицирана като бобово растение, известна със своят леко горчив вкус и силен аромат. Тези семена са основна съставка в индийската кухня, част от петте подправки в бенгалската смес. В Далечния Изток, сминдухът се използва като подправка за мариноване, докато в суха форма се използва пестеливо поради своя силен аромат и вкус. Смленият сминдух може да се добавя към фалафел, ястия с нахут и картофено пюре. Въпреки че има сладък аромат, наподобяващ кленов сироп, когато се запарва като чай, сминдухът е доста горчив и трябва да се използва с внимание.
...Шоколадът Bounty е популярен сладкарски продукт, известен със своята уникална комбинация от гладък млечен шоколад и мека, влажна кокосова плънка. Всеки бар Bounty се състои от две правоъгълни парчета, като външният слой е изработен от богат млечен шоколад, който обгръща сладък и разкошен кокосов център.
Кокосовата плънка е направена от настърган кокос, смесен със захарен сироп, което придава на...
...Денсиметър за сиропи от 1.100 до 1.400 г/мл. или 15° до 40° Bé (градус Баumé). Позволява да се определи плътността на сладък разтвор. Дължина 12,5 см.
Произведено във Франция.
REF:CAVSIROP
ГАРАНЦИЯ:24 МЕСЕЦА
Основен материал:стъкло
Цвят:прозрачен
Дължина:12,5 см
Нетно тегло:0,125 кг...
... Express BV разполага с складове в Европа, независимо дали терминът е FCA или DDP, и двата могат да бъдат предоставени, което е много удобно за нашите клиенти.
Други имена: царевичен сироп, модифицирано царевично нишесте, модифицирано оризово нишесте
Спецификация/Чистота: 99% (Други спецификации могат да бъдат персонализирани)
CAS номер: 9050-36-6
Външен вид: Бял кристален прах
Основна функция...
...Сиропът от череша Mathieu Teisseire е първият сироп на марката. Този продукт предлага вкусна нотка на череша, узряла на слънце, с деликатен привкус на бадем и сладък цветен аромат. Неговият интензивен тъмен червен цвят е великолепен и добавя дълбочина на всяка напитка. Този сироп е идеален за подобряване на вашето Bubble Tea.
...Сладък мексикански
Сироп от агаве идва от синьо-сивото растение Agave Tequilana от Мексико.
Производство на светъл сироп от агаве
Сиропът от агаве се произвежда от сока в сърцевината (пиña) на растението агаве. Този сок се нагрява и концентрира в сироп. В зависимост от степента на нагряване и концентрация, се получава светъл до тъмен кехлибарен сироп.
Приложения на светлия сироп от агаве...
...Възстановете духа на Пина Колада в тази елегантна вариация на този слънчев коктейл. Ликьор от кокос и френски ананасов сироп са подсилени от дует роми.
ЗАБЕЛЕЖКА :
Известният пират Роберто Кофреси беше пионер на Пина Колада, която да се споделя, но също така и нейният изобретател според легендата. Той наистина е произвел литри от този коктейл с цел да вдъхнови екипажа си.
Профил : Гурмански, фин, сладък и плодово.
Степен ; 14,6% алк
Съставки :
Ром от Maison Ferrand
Селски ром
Френски кокосов ликьор
Кокосова вода
Френски ананасов сироп
Киселина, направена от нас...
...Оригиналният палачинков шейк на Green има богат аромат и е чудесен за цялото семейство. Вкусът е сладък и вкусен. Украсете с плодове или кленов сироп на Green. Не съдържа изкуствени цветове или аромати.
Също така се предлага в 200 г.
Размер: 375 г
Австралийско производство: Да...
...Меласата е вискозен сироп с тъмен кафяв до черен цвят. Като суровина за хранителната индустрия, меласата предоставя характерен вкус, подобен на лакриц, с горчиво-сладък вкус и естествено оцветяване – всичко това без използването на Е-номера.
...Био-сироп от фурми, погрешно наричан "фурмова мед", е тъмен, сладъксироп, произведен от екстракт от фурми и е типичен за кухнята на Близкия изток. Сиропът от фурми е известен в арабския свят като Rub Al-Tamr.
...Нова формула без каррагинани!
Сиропът с прополис, мед, лимон, бор и портокал Propos’Nature е обогатен с био и натурални съставки и е особено подходящ през зимния сезон.
Нова формула без каррагинани, която е също толкова вкусна, съчетаваща свойствата на прополиса, меда и етеричните масла (бор, лимон, сладък портокал).
Много приятен на вкус и без алкохол, този сироп е идеален за деца.
Сертифициран...
...Нашият сироп от фурми е произведен само от биологични фурми от южна Тунис. Благодарение на уникален производствен процес, цветът му е светъл, а вкусът - сладък. Нашият сироп от фурми не съдържа добавени захари, консерванти, оцветители или изкуствени аромати.
Той е отличен заместител на рафинираната захар.
Перфектен за замяна на захарта. Позволява естествено подслаждане с по-нисък гликемичен...
...Сироп от бъз, чийто цветове са събрани в природата, био, 60 % захар, вода, лимонена киселина. Това е рецептата на нашите баби, основана изцяло на цветя от Шато-д'Оекс.
Той се съчетава прекрасно с всички бели вина, но особено с просеко, с тоник, лимонада или газирана вода. Освежаващ, вкусът му е сладък и цветен.
5 cl пенливо вино (предпочитано просеко)
10 cl газирана вода
2 cl сироп от цветове...
Ние сме частна компания от Македония, която търси партньори в различни държави за нашите висококачествени хранителни продукти. Нашата хранителна фабрика произвежда различни видове сладки консерви, както и разпространения и солени десертни продукти, изработени от различни плодове и зеленчуци. Имаме всички сертификати за износ на нашите продукти. Ако се интересувате от нашите продукти, можем да ви и...
...През 1921 г., когато Марсел Алсид Рием произвежда своите първи сиропи от лимон, мента и гранат, вероятно е далеч от това да си представя, че гамата ще има толкова голям успех! Класически, освежаващи, вкусни и оригинални сиропи. Рием винаги е намирал вдъхновение в природата - декорите, цветята, плодовете и жизнеността на Френш-Комте придават на сиропите му уникален и автентичен вкус. Изработени от натурални екстракти, известни със своите интензивно плодови аромати, ценени за балансирания си сладък вкус и приятна текстура, сиропите Рием залагат на истинското удоволствие.
...Кленовият сироп се получава от соковете на захарния клен.
Вкус: леко карамелен – сладък
Аромат: леко карамелен
Цвят: кехлибарен
С края на зимата дърветата започват да транспортират растителния си сок от корените към листните пъпки. Изцеденият дървесен сок първо се филтрира и почиства, след което в по-нататъшния процес на преработка се сгъстява до кленов сироп.
При това естественият захар от дървесния сок карамелизира и
придава на сиропа уникалния му вкус.
Ние предлагаме нашия кленов сироп в био и конвенционално качество.
...Смърч: Силна и дървесна ароматна нотка
Свещ с мощен аромат, която ще ви накара да се почувствате под смърча.
Джинджифилови бисквити: Сладък и подправен аромат
Свещ с сладък аромат, която ще бъде оценена от всички лакомници.
Канела/Кленов сироп: Гурме и подправен аромат
Гурме и подправена коледна свещ с нотки на топли ябълки и канела.
Свещ 90г - около 25 часа горене
Доставя се в ръчно тампонирана памучна кутия...
Предприятие Полски Фрикаси е водеща сладкарска компания, специализирана в ръчно изработени бонбони, шоколади и сладкиши. Ние сме много горди с високото качество на нашите изделия, които са произведени от най-висококачествени съставки и по оригинални рецепти. Нашите сладкиши се отличават на фона на конкуренцията с уникален вкус и качество. Нашето уникално предимство е индивидуално проектираната опа...
...Кленовият сироп е гъст, ароматен и естествено сладък продукт, произведен от сока на листата на специален клен. Той е богат на желязо, калий, антиоксиданти и има приятен карамелен вкус с леки нотки на дърво. Ползите за здравето от кленовия сироп включват подобряване на сърдечно-съдовата и имунната система.
Нетно тегло: 250 гр.
Брутно тегло: 280 гр.
Срок на годност: 24 месеца
Условия на съхранение...
...", сиропът трябва да съдържа поне 50% малтоза. Обикновено съдържа 40–50% малтоза, въпреки че някои имат до 70%.
Чрез използване на β-амилаза или гъбична α-амилаза, могат да се произвеждат глюкозни сиропи, съдържащи над 50% малтоза, или дори над 70% малтоза (сироп с изключително високо съдържание на малтоза). Това е възможно, защото тези ензими премахват две глюкозни единици, тоест по една молекула малтоза наведнъж от края на молекулата на нишестето.
... S/250 г
Аseptична пулпа от горчив портокал Bio F/210 кг
Аseptична пулпа от горчив портокал Bio F/215 кг
Аseptична пулпа от горчив портокал F/210 кг
Аseptична пулпа от горчив портокал F/215 кг
Аseptична пулпа от горчив портокал S/25 кг
Аseptична пулпа от сладък портокал F/210 кг
Аseptична пулпа от сладък портокал S/25 кг
Пулпа от горчив портокал Бтe 4,55 кг
Пулпа от сладък портокал Бтe 4,55 кг
Кръгчета оранжеви C/5 кг
Семолина от кора оранжева C/5 кг
Семолина от кора оранжева C/7 кг
Парче портокал в сироп 3/1
Зесте юлиен оранжева C/5 кг...