... събере средства за ремонта на Лондонския мост. Семената отанасон се използват в сладкарството и като добавка за ароматизиране на алкохол, особено узо и анасет. Семената могат да се използват за ароматизиране на бисквити, сладкиши и сладкарски изделия.
Опаковка: 250g, 500g и насипно.
...Анасонът е универсална подправка, която е тясно свързана с кимиона и копъра, произхождаща от Източното Средиземноморие. Това едногодишно растение е основна съставка в кухнята на Близкия изток, често използвана за подобряване на вкусовете на ястия на растителна основа. Анасонът се различава от звездния анасон, предлагайки уникален вкус, наподобяващ лакриц, който е ценен в различни кулинарни...
...Семената от копър произхождат от Средиземно море и в момента се отглеждат в много региони по света, включително Китай и Индия. Семената от копър понякога се наричат сладък кимион или голям кимион заради сходството си с кимионовите семена. Вкусът на копъра е леко сладък и има определен вкус на лакрица.
Как да го използвате?
Копърът ви позволява да подправяте вашето птиче месо, да добавяте аромат към вашите маринати и вкус към вашите средиземноморски ястия.
Референция:ART0085...
...Анасонът на едро от Lord Spices Group е ароматна и универсална подправка, перфектна за обогатяване на ястията ви с уникален и жив вкус. С над 100 години опит на пазара, предлагаме висококачествен анасон, произведен и разпространяван на едро с акцент върху удовлетвореността на клиента. Нашият анасон е внимателно опакован в различни формати, осигурявайки свежест и качество. Идеален за употреба в десерти, напитки и хляб, анасонът на Lord Spices Group е вкусно допълнение към вашата кухня.
...Дивият анасон се характеризира с малки семена с сивкаво-кафяв цвят и овоидна форма. Те са събрани в снопчета под формата на чадър в белите цветя на растение, което може да достигне 50 см височина и предпочита слънчеви места.
Той се събира от селяните-събирачи на кооперацията, която ни предоставя също нашия кимион, кумин и копър. Внимавайте да не объркате дивия анасон, семе на растение, с...
...Бобеното биле напомня малко на мащерка. Леко горчивият и пиперлив вкус отличава тази подправка. Благодарение на ароматите си, е идеална за ястия с боб, както и за ястия с други бобови култури като леща и нахут. Подходяща е за супи, както и за салати или дипове.
Силни ястия от агнешко или дивеч получават интензивен и вкусен вкус с бобеното биле, например чрез запържване или подправяне на...
...Наричан също "черен кимион", семената на нигела са били използвани като заместител на пипера в Античността. Миризмата им напомня на анасон или индийско орехче. Смлени, те напомнят на миризмата на кимион. Използват се като гарнитура, покритие или се вмъкват в хляб, зърнени смеси, плънки или колбаси.
...Етеричното масло от зелена анасон се получава от семената на растението Pimpinella anisum, известно също като сладък анасон или обикновен анасон. Това растение е родом от източното Средиземноморие и се отглежда по целия свят заради ароматните си семена и етерични масла.
За получаване на етеричното масло от зелена анасон се използват методи за парна дестилация на смлени семена. Полученото масло е...
...Плодовете на звездния анасон, които, както подсказва името, са звездообразни с 89 дървесни камери, съдържащи бляскавите кафяви семена, са лесно разпознаваеми. От тях се дестилира BIO масло от звездния анасон. Всички ние вероятно свързваме звездния анасон с уютното коледно време, с щолен и греяно вино. Въпреки това, BIO маслото от звездния анасон е известно като подправка и лечебно средство в...
...{"Anason Tohumu Neye İyi Gelir?":"На какво помага анасоновото семе? \n1) Помага при лош дъх \n2) Помага при гадене \n3) Облекчава възпалението \n","Anason Tohumu Nedir?":"Какво е анасоново семе? \nАнасоновото семе е семе, получено от растението анасон. То е семе, получено чрез покълване на растението анасон. Анасоновото семе се извлича от цветята. То е едно от семената с много ползи. \n","Anason...
...Ароматна подправена билкова смес. Идеалният чай за всеки ден, независимо дали се пие горещ или студен.
цели семена
идеален за детски чай
Съдържание: 100g
Артикулен номер: Артикулен номер 00676...
...В EVESA се произвежда широка гама от олеорезини и етерични масла от билки и подправки, получени от съответната билка или подправка. Тези натурални екстракти съдържат пълния органолептичен характер на билката или подправката в концентрирана форма. Сред тях, EVESA може да предложи семенаотанасон, черен пипер, кориандър, кимион, мащерка, дафинов лист, риган, розмарин и др.
...Ние сме една от водещите компании, които доставят и изнасят билкови и медицински растения, подправки, семена и сушени зеленчуци.
Ще ви помогнем да намерите най-добрите билки, подправки, семена и зърнени култури.
Всички наши продукти са с най-високо качество и на достъпни цени.
Свържете се с нас за повече информация и детайли.
"EG ORGANIC HERBS"
производствена компания, която изнася ОРГАНИЧНИ БИЛКИ И ПОДПРАВКИ по целия свят.
Произвеждаме висококачествени продукти с конкурентни предложения.
МОЛЯ, посетете нашия уебсайт за повече информация, тъй като произвеждаме над 50
продукта с органични билки и подправки.
www.egorganicherbs.com...
...Босилек (Ocimum basilicum)
Босилекът, нарязан и без семена, е биологичен продукт от VehGro и е вид растение от семейството на устоцветните. Той е известен и като царски билка, тъй като името му произлиза от гръцката дума "базилеус", която означава "цар". В Индия той е свещено растение. Босилекът има уникален, своеобразен вкус, който наподобява комбинация от мента, анасон и черен пипер. Въпреки че...
...Фенелът притежава много свеж, сладък и анасонов вкус, използва се като подправка.
Използвания на фенела в кухнята:
Фенелът се съчетава хармонично с анасон, сминдух, естрагон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, риган, розмарин, магданоз, салвия и мащерка.
Той също така се комбинира много добре с гъби, ендивии и сирена.
Фенелът на семена прекрасно допълва рибата, морските дарове, обогатява...
... ви напомни за смес от лакрица, цитруси, карамфил и дори зелен анасон, придавайки голяма свежест на вашата кухня.
пипер в купа с форма на сърце
Запечете зърната за няколко минути в сух тиган и ги смелете на прах в хаванче или ги използвайте цели в мелничката.
Цветна сол от Кампот
Нетно тегло: 250 гр...
...Семената отанасон - подправка, донесена в Европа в ранното средновековие и бързо спечелила популярност в кулинарията. Свещениците и лечителите на древните цивилизации ценели семената отанасон - лечебните свойства на които понякога били наричани чудеса. В кулинарията се използват всички части на анасона в всевъзможни форми. Семената отанасон се добавят в маринати, за да им придадат ярък вкус...
... продукти от всички клиенти на глобалния пазар.
KU-YA е известна в световен мащаб като производител на лаврови листа, риган, розмарин, мащерка, семенаот грейпфрут, семенаот кимион, анасон, семенаот махлеб...
Разнообразие от продукти:
- Полуселективни лаврови листа
- F.A.Q. лаврови листа
- Ръчно селектирани лаврови листа
- Смлени лаврови листа
- Нарязани лаврови листа
ОПАКОВКА:
- 50 кг G/Нет юта бали
- 20 кг Нет кутия от картон...
...Това са здрави, чисти и изсушени плодове на Pimpinella anisum; семена с кафяво-зелен цвят, с характерен аромат и вкус. Растение от средиземноморския регион, ние търгуваме само с култивираната в Испания.
Формати: чанта 1 кг, кутия 4 кг и чувал 25 кг...
...Канистрели с анасонови зърна в пакет от 350 г.
Тези корсикански бисквити с характерна хрупкавост могат да се консумират по всяко време на деня.
Тегло: Пакет от 350 г
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Яйца, Анасонови зърна 2%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1977 кДж (470 ккал)
Мазнини: 17 г
Наситени мазнини: 1,6 г
Въглехидрати: 72 г
от които Захари: 30 г
Протеини: 6,8 г
Сол: 0,65 г...
...Маслото от анасонови семена се получава чрез студено пресоване на семената на анасоновото растение, което е родом от части на Европа и Западна Азия и принадлежи към семейството на чадърите (Apiaceae).
INCI наименование: PIMPINELLA ANISUM SEED OIL...
...Бар от рожков е добра алтернатива на традиционния шоколад. Той е направен от рожков (който придава естествена сладост), сухо мляко, висококачествено органично какаово масло и други органични съставки - ядки, плодове и урбечи (студено пресовани пасти отсемена и ядки). Не добавяме захар или други вредни добавки. Барът от рожков е добра закуска за хора, които не ядат захар, включително деца, бременни жени и кърмещи майки.
Нетно тегло: 75 г
Енергийна стойност на 100 г: 540 ккал
Срок на годност: 9 месеца...
... гробниците на фараоните.
Евреите дълго време използвали този фалшив анасон като средство за десятък в църквите. Кимионът е подправка, спомената в Библията.
Според практика, установена още в античността, трябва да се проклинат и обиждат семената от кимион, докато се сеят, за да се получи добра реколта и да се избегне лошото око.
Римляните окачвали торбички с кимион над леглото си, за да предотвратят лошите сънища.
Плиний (писател и натуралист от Рим) разказва, че студентите пиели масло от кимион, за да изглеждат бледи и да накарат хората да повярват, че са учели цяла нощ.
През Средновековието,...
...Възможните причини са многобройни. С растителното разнообразие можеш лесно да обогатиш купичката с храна и да помогнеш на храносмилането на твоя приятел. Полезни източници на фибри като семенаот псилиум и цикория имат свързващ ефект. Съставки като бирена мая, копър, анасон или масло от черен кимион не само успокояват, но и укрепват. ИЗПРОБВАЙ И СМЕЛИ!
Подкрепа при храносмилателни проблеми
Богат на фибри за регулиране
За успокояване, стабилизиране и регенерация
Подходящ за всички възрастови групи...
...Съставки*: Листа от коноп (50%) без THC, ройбос чай (без теин), семенаот кимион, анасон, копър, мелиса, листа и цветя от слънчоглед
- Опаковка: пакет от 50 грама
- *Съставки от устойчиво земеделие
- Опаковано на ръка
- Без консерванти
- Наличен на килограм
- Наличен в бял етикет.
Искате да създадете уникална рецепта, която да ви представлява? Не се колебайте да се свържете с нас! Ние създаваме и/или персонализираме уникални рецепти по поръчка.
Референтен номер: INF419
В наличност: 86
Температура: 90°C
ВРЕМЕ ЗА НАСТОЯВАНЕ: 4 до 5 минути
За една чаша: 1 до 2 чаени лъжички...
...черен чай, парчета канела, семенаотанасон, парчета джинджифил, черен пипер, карамфил, корени от цикория, семенаот кардамон, цял кардамон.
ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА: 100° C
ВРЕМЕ ЗА ЗАВАРЯНЕ: 3 до 5 минути...