...Семената от копър произхождат от Средиземно море и в момента се отглеждат в много региони по света, включително Китай и Индия. Семената от копър понякога се наричат сладък кимион или голям кимион заради сходството си с кимионовите семена. Вкусът на копъра е леко сладък и има определен вкус на лакрица.
Как да го използвате?
Копърът ви позволява да подправяте вашето птиче месо, да добавяте аромат към вашите маринати и вкус към вашите средиземноморски ястия.
Референция:ART0085...
...Дивият анасон се характеризира с малки семена с сивкаво-кафяв цвят и овоидна форма. Те са събрани в снопчета под формата на чадър в белите цветя на растение, което може да достигне 50 см височина и предпочита слънчеви места.
Той се събира от селяните-събирачи на кооперацията, която ни предоставя също нашия кимион, кумин и копър. Внимавайте да не объркате дивия анасон, семе на растение, с...
...Фенелът притежава много свеж, сладък и анасонов вкус, използва се като подправка.
Използвания на фенела в кухнята:
Фенелът се съчетава хармонично с анасон, сминдух, естрагон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, риган, розмарин, магданоз, салвия и мащерка.
Той също така се комбинира много добре с гъби, ендивии и сирена.
Фенелът на семена прекрасно допълва рибата, морските дарове, обогатява...
... ви напомни за смес от лакрица, цитруси, карамфил и дори зелен анасон, придавайки голяма свежест на вашата кухня.
пипер в купа с форма на сърце
Запечете зърната за няколко минути в сух тиган и ги смелете на прах в хаванче или ги използвайте цели в мелничката.
Цветна сол от Кампот
Нетно тегло: 250 гр...
... гробниците на фараоните.
Евреите дълго време използвали този фалшив анасон като средство за десятък в църквите. Кимионът е подправка, спомената в Библията.
Според практика, установена още в античността, трябва да се проклинат и обиждат семената от кимион, докато се сеят, за да се получи добра реколта и да се избегне лошото око.
Римляните окачвали торбички с кимион над леглото си, за да предотвратят лошите сънища.
Плиний (писател и натуралист от Рим) разказва, че студентите пиели масло от кимион, за да изглеждат бледи и да накарат хората да повярват, че са учели цяла нощ.
През Средновековието,...
...Канистрели с анасонови зърна в пакет от 350 г.
Тези корсикански бисквити с характерна хрупкавост могат да се консумират по всяко време на деня.
Тегло: Пакет от 350 г
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Яйца, Анасонови зърна 2%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1977 кДж (470 ккал)
Мазнини: 17 г
Наситени мазнини: 1,6 г
Въглехидрати: 72 г
от които Захари: 30 г
Протеини: 6,8 г
Сол: 0,65 г...
...Съставки*: Листа от коноп (50%) без THC, ройбос чай (без теин), семенаот кимион, анасон, копър, мелиса, листа и цветя от слънчоглед
- Опаковка: пакет от 50 грама
- *Съставки от устойчиво земеделие
- Опаковано на ръка
- Без консерванти
- Наличен на килограм
- Наличен в бял етикет.
Искате да създадете уникална рецепта, която да ви представлява? Не се колебайте да се свържете с нас! Ние създаваме и/или персонализираме уникални рецепти по поръчка.
Референтен номер: INF419
В наличност: 86
Температура: 90°C
ВРЕМЕ ЗА НАСТОЯВАНЕ: 4 до 5 минути
За една чаша: 1 до 2 чаени лъжички...
...черен чай, парчета канела, семенаотанасон, парчета джинджифил, черен пипер, карамфил, корени от цикория, семенаот кардамон, цял кардамон.
ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА: 100° C
ВРЕМЕ ЗА ЗАВАРЯНЕ: 3 до 5 минути...