...без кожа
Замразен свински крак без кост, без кожа
Замразен свински лоин с кост, без кожа
Замразен свински лоин без кост, без кожа
Замразено свинско рамо без кост, без кожа
Замразен свински врат без кост, без кожа
Замразен свински лоин без кост, без кожа
Замразен свински филе
Замразен свински корем, лист с ребра, с кожа
Замразени свински спарерибс
Замразена свинска задна мазнина
Замразена свинска...
...предоставяйки сочна текстура и дълбок, неповторим вкус. Всяко парче, с тегло между 100 и 150 грама приблизително, се извлича внимателно между кост и кост, което го прави идеален избор за печене и приготвяне на скара. Отглеждани на свобода и хранени по естествен начин, иберийските свини предлагат месо с изключително качество, идеално за най-взискателните небца, които търсят автентичност и вкус в всяка хапка.
...Замразен свински врат без кост
Замразен свински врат без кост. Нашата основна цел е да удовлетворим нашите клиенти и да поддържаме дългосрочни бизнес отношения. Освен това нашите замразени свински продукти са специално заклани ръчно в съответствие с ислямските (ХАЛАЛ) и международните изисквания. Поддържаме стриктно спазване на всички хуманни изисквания за третиране и закол на животните...
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на предния крайник на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло на парче, приблизително 2.5 кг.
ТЕГЛО: 2-3 кг...
...Цял свински хамон от черен свински порода Bigorre AOP. Хамон с характер, който се разпознава по мраморната си плът и изключителната си мазнина, получена след 24 месеца зрялост. Черният свински порода Bigorre, роднина на испанския "Pata Negra" и разпознаваем по черната си козина, е изключителен френски прасец. Ползва се от здравословно 100% растително хранене и живот на свобода в подножието на планините.
...Просуто Тоскано DOP, в класическата версия с кост, е, без съмнение, един от най-важните продукти, когато става въпрос за тоскански колбаси, както за качеството на суровините, използвани за неговото производство и съхранение, така и за интензивния му и леко солен вкус, способен да зарадва небцето на възрастни и деца, както самостоятелно, така и в комбинация с други местни продукти или просто с парче прясно хляб. Освен това, защитеното наименование за произход гарантира качество и характерен аромат.
...Предлагаме свинско месо от замразено качество A.
Произход от Бразилия. Завод с ISO и CE сертификати. Сигурно снабдяване. Директен производител, без посредници.
В нашия каталог можете да намерите пълната гама от замразени свински части: Задна мазнина, Вратна кост, Рязане на задната мазнина, Рязане на мазнина, Уши, Крака предни-задни, Глава, Сърце, Чревна система, Месо от бузите без кожа, Листова...
COURTIN HERVOUET: вашият специалист по птици и дивеч, разположен в Рунжи. Компанията COURTIN HERVOUET предлага изчерпателен асортимент от птици, фоа гра и дивеч. Патешко, пилешко, кокошка, петел, пуйка, заек, прасенце, агне, гълъб, ние сме експерти в качествените продукти (етикети, наименования, селектирани ферми) и местните продукти (Брес, Жер, Перигор, Шалон, Ланд, Ванде…). Нашият асортимент от ...
... позволено едно парче месо с тегло по-малко от посоченото.
Опаковка: Опаковано отделно в кутии с нето тегло 25 кг всяка, облицовани с полиетиленова торба.
Замразени свински ребра
Спецификация: Без кожа, с кости, с нежно филе и ребра с ширина 4-6 см, мазнината не трябва да надвишава 0.5 см.
Опаковка: В кутии с нето тегло 25 кг всяка.
... без кост, в кашон
Замразен свински корем, с кост, с кожа, N2, в кашон
Замразени свински лунни кости, 10 кг кашон
Замразени свински хумерусни кости, 20 кг кашон
Замразени свински фемурни кости, 20 кг кашон
Замразено прасе
Предоставяме замразени свински предни/задни крака, предварително почистени от кръв и замърсявания.
...Поръчка на истински свински врат, директно от фермера.
Свинският врат се нарязва от врата/рамото на свинята. Това е красиво тъмно оцветено месо с хубаво мрамориране. Вратът всъщност е свинска рибица, но без кост и често нарязан по-тънко. Това е много нежно и сочно месо с много вкус.
Ние продаваме и големи парчета свински врат за барбекю, например за pulled pork.
Произход:
Месо от истински...
... Tractor и да отговаряме на стандартите за благосъстояние на ЕС/Великобритания. Доставяме безкостно свинско, подходящо за: преработени меса като колбаси, свински рулца, шотландски яйца, свински пайове, варени шунки, сушен колбас и континентални меса; Замразено пилешко месо от клас A и замразено патешко месо от клас A; Говеждо месо във всички разрези, включително с кост и без кост, което може да бъде...
Производител, занаятчия и дистрибутор на каталонски колбаси: асортимент от фуети 110гр с парчета, селски салам, малки колбаски, асортимент от фуети 150гр; свински ядки, селски шунка с или без кост, шунка серрано с или без кост, вакуумиран лomo.
Много добро съотношение цена-качество. Екип, който е на ваше разположение!