Испания, Guijuelo-Salamanca
...предоставяйки сочна текстура и дълбок, неповторим вкус. Всяко парче, с тегло между 100 и 150 грама приблизително, се извлича внимателно между кост и кост, което го прави идеален избор за печене и приготвяне на скара. Отглеждани на свобода и хранени по естествен начин, иберийските свини предлагат месо с изключително качество, идеално за най-взискателните небца, които търсят автентичност и вкус в всяка хапка.
Испания, Murcia
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на предния крайник на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация. Тегло на парче, приблизително 2.5 кг. ТЕГЛО: 2-3 кг...
Испания, Madrid
...Иберийски свински ребра. Получава се от преработката на ребрата без кост.
Испания, Binefar
... без кост, в кашон Замразен свински корем, с кост, с кожа, N2, в кашон Замразени свински лунни кости, 10 кг кашон Замразени свински хумерусни кости, 20 кг кашон Замразени свински фемурни кости, 20 кг кашон Замразено прасе Предоставяме замразени свински предни/задни крака, предварително почистени от кръв и замърсявания.
Испания, Bescano
Производител, занаятчия и дистрибутор на каталонски колбаси: асортимент от фуети 110гр с парчета, селски салам, малки колбаски, асортимент от фуети 150гр; свински ядки, селски шунка с или без кост, шунка серрано с или без кост, вакуумиран лomo. Много добро съотношение цена-качество. Екип, който е на ваше разположение!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play