...Използването на качествени суровини ни позволява да задоволим индустриите, работещи в сектора на храните за домашни любимци, които се нуждаят от животински мазнини за хранене в Павия и околността. За производството на този основен елемент за производството на фуражи за животни, използваме свинскамас, но по принцип използваме и говеждо свинско. Присъствието на тези животински мазнини в храните позволява да се предостави на домашните любимци балансирана и питателна диета, като се насърчава тяхното здраве и общо благосъстояние.
Avanza Lancer S.L: Внос на натурални и устойчиви продукти
В Avanza Lancer S.L, ние се специализираме във вноса на кокосови влакна, масло от шеа и бита кола. Ние сме испанска компания с дъщерно дружество в Гана, ангажирана да предлага екологични и устойчиви продукти, които са от полза както за нашите клиенти, така и за местните общности.
Работим директно с фермери и производители в Гана, гарантир...
От самото си начало Max Zander се отличава с качеството на своите продукти, изработени ръчно в оригиналния немски стил.
От 1968 г. продължаваме да работим за поддържане на същото качество, което ни е спечелило доверието.
В Max Zander подлагаме нашите продукти на строг контрол на качеството и безопасността на храните, от избора на пресни суровини и висококачествени съставки до готовия продукт, с ...
...
Тегло:0.310 кг
Прецизност относно теглото:Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки:Свинско месо, произход Франция, свинскамас, произход Франция
Нутриционни стойности KJ/Kcal :1221 KJ / 293 Kcal
Мазнини :21 г
От които наситени мастни киселини (НМК) :7.70 г
Въглехидрати :0.39 г
От които захар :0.19 г
Протеини :25.73 г
Сол :4.84 г
Алергени :ядки : възможни следи : използване на лешници в работилницата...
Търговска компания, действаща в хранителната и фуражната индустрия. Специализираме се в търговията с млечни продукти; растителни протеини и аминокиселини като добавки към фуражи и храни. Офертата е насочена към компании от B2B сектора.
Благодарение на нашия екип, компанията спечели много лоялни Бизнес Партньори и продължава да се развива. През 2019 година спечелихме престижна награда за най-бързо ...
...Веганският свинскамас е приготвен на основата на нахут и елда с добавка на ябълка и печен лук. Той е 100% вегански и е идеален като добавка към всякакъв вид хляб. Богат е на здравословни въглехидрати, фибри, протеини, витамини и минерали. Нахутът, известен също като италиански грах, е истинско съкровище на хранителни протеини с високо съдържание. Неговият състав включва също големи количества...
Произходът на тази компания се намира през 1923 г., когато Висенте Лопис Еспинос стартира бизнес с испански бадеми в Аликанте.
"Almendras Llopis", както е известна днес, е основана през 1974 г., когато се премества в Индустриалния парк Канастел в Сан Висенте дел Распейг.
През 80-те години започва износ на световно ниво, който продължава и до днешен ден.
И наистина, разполагаме с високи стандарт...
...Палмовото масло е необходима съставка в нашия бизнес. Необходимо и незаменимо дори. Защото, в противоречие на общоприетите схващания, то е сравнително балансиран продукт... но за да го обясним, е важно да се върнем назад.
Първоначално, и до 90-те години, маргарините се произвеждаха на базата на животински мазнини, основно говеждо и свинскамас. Тези мазнини осигуряваха солидна структура на...
... Holyflavours е приготвен с биологично отгледан лук и е запечен в биологично слънчогледово масло. Чрез печенето в слънчогледово масло лукът става вкусно хрупкав и без палмово масло! Когато добавите вода (10 - 20%), лукът става гъвкав. Това е идеално за веганска свинскамас и печива. Лукът е с размери около 4 - 6 милиметра.
Здравословни свойства на Печения Лук и приложения
Финалният щрих за всяко ориенталско ястие. Също така идеален за гарниране на солени закуски, сандвичи и салати, за завършване на сосове, ст...
Ние сме специализирани в износа на замразено свинско, говеждо и птиче месо от 1996 година.
Нашите близки отношения с фабриките позволяват ефективно и надеждно снабдяване.
Гарантираме проследяване на качеството и логистична и документална координация.
С радост ви представяме нашата нова дейност: отглеждане и разпространение на охлюви Helix Aspersa Muller и Maxima.
Създадохме солидни партньорства ...
...Истинското виенско шницел е от най-фино телешко месо.
Неповторимо хрупкавият вкус и златисто-жълтият цвят се получават само чрез изпържване в свинскамас.
Малка кулинарна тайна с традиция.
Рецепти:
Сочно виенско шницел...
...Свинскамас, направена от свинскамас от най-високо качество и без алергени. Процесът на бавно готвене и отсъствието на глутен, соя и други алергени правят нашия продукт традиционен и 100% натурален.
... разпространени в различни зеленчуци и плодове. Например лук, облепиха, глог, люцерна, чай и др. Има антиоксидантни, антибактериални, антивирусни и антиалергични свойства. При използване в свинскамас и др. различните антиоксидантни индекси са подобни на BHA или PG.
Спецификация: 98%
Минимално количество поръчка: 1 кг
Ботаничен източник: Кверцетин 98%
Размер на частиците: 100% преминава през 80 мрежа...
...
Това е метална кутия, украсена с акварел на Сан Фермин, покровител на световноизвестния фестивал Сан Фермин, който се провежда от 6 до 14 юли в нашия град Памплона. Това е внимателно проектирана кутия, която запазва линиите и обемите на кутиите, използвани от пекарни и сладкари в началото на 20-ти век. Перфектна за подарък.
Налични вкусове: канела, какао и лимон.
Съставки: Пшенично брашно, захар, свинскамас и аромат на канела.
...без кожа
Замразено свинско филе с кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразено свинско рамо без кост, без кожа
Замразен свински врат без кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразено свинско филе
Замразен свински корем, лист с ребра, с кожа
Замразени свински spareribs
Замразена свинскамас
Замразен свински мазнина за рязане
Замразено свинско филе...
...Свинската мас е най-ценният продукт. Тя има по-висока температура на топене в сравнение с другите видове мазнини. Затова е идеална за приготвяне на кайма за колбаси. По-добре е да купувате висококачествена свинскамас от производителя на едро в партиди от 300 кг.
Производител: Украйна
Характеристика: Охладена, Замразена
Охладени продукти: 12 дни при 0 +4 ºС
Замразени продукти: 6 месеца при -18 ºС...
...{"Printing":"Обикновен или според вашия дизайн","Thickness":"100 микрона","Usage":"за опаковане на хрупкава свинскамас","Country of origin":"Китай (Нашата фабрика е в Китай и имаме офис в Германия)","Other information of plastic food packaging bag":{"A":"Ние сме специализирани в производството на всички видове опаковъчни материали, като хранителни торби, торби за кафе, торби с цип, ziplock торби...
...Сопресата е един от най-иконичните колбаси на Калабрия. Получава се строго от бедрото и корема на свинята, към които се добавя свинскамас, всичко се смели отделно и след това се смесва с добавка на типични подправки за калабрийските колбаси. Смеската се пълни и завързва ръчно, за да образува първо голям колбас, а след това, благодарение на етапа на пресоване, получава оригиналната форма, която...
...Вкус; Твърд, с намек за розмарин
Аромат: Розмарин
Цвят: Слонова кост
Консистенция: Полутвърда
Обработка на кората: Пластични дисперсии с E235 (натамицин), покрити с свинскамас и сушени листа от розмарин.
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинскамас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
...Фолио за опаковане на храни в кутия с резачка 300 мм x 300 метра - Идеално фолио за опаковане и съхранение на ястия, с изключение на тези, съхранявани в масло и 100% мазни (свинскамас). Подходящо за използване в микровълнова фурна за загряване и размразяване. Качество на храните. Продуктът е 100% рециклируем (в зависимост от системата за рециклиране). Съответства на регламента CEE 1935/2004 и 10...
...Мини Сицилиански Каноли
Съставки: Меко пшенично брашно тип "00", вино, захар, рафинирана свинскамас, цели пастьоризирани яйца, сол, неподсладено какао на прах, аромати. Може да съдържа следи от ядки, мляко, соя, сусам.
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинскамас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинскамас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.