...Полифенолите съдържат екстра върджин зехтин, който предлага 10 пъти повече антиоксиданти в сравнение с конвенционалния екстра върджин зехтин. Нашето масло е получено директно от маслините чрез механичен процес и студено пресоване, без филтриране и с внимателно естествено декантиране, за да се запазят високо качествените полифеноли. То се извлича директно отмаслиниот сорта Arroniz в точния...
...Нутриционно, зехтинът от първото пресоване е много ценен заради високото си съдържание на мононенаситени мастни киселини, особено олеиновата киселина, както и заради приноса си на естествени антиоксиданти, като полифеноли и витамин Е. Тези компоненти не само допринасят за вкуса и стабилността му, но също така предлагат важни ползи за здравето, като защита срещу сърдечно-съдови заболявания и...
... студено от ръчно събрани маслини, оставени да почиват в земята и опаковани без филтриране непосредствено преди изпращане.
"Мосто Оро" илюстрира типичните характеристики на Екстра Вирджин Зехтин Тагиаско, произведен без компромис с качеството. В частност, нашата маслодайна фабрика извършва двуфазно извличане на зехтина, което ни позволява да получим масла, които са относително по-богати на полифеноли и следователно по-вкусни и ароматни.
код:GOLD .25...
...полифеноли и антиоксиданти се получава чрез съхранение под азот и бутилиране на тъмно, далеч от светлина и кислород. Дейностите по контрол на качеството са планирани и разработени в съответствие с ISO 9001 Система за управление на качеството във всички процеси от реколтата до достигането до потребителя.
Нашият продукт, който произвеждаме под марката OliveOilsLand®, е водещият производител в Турция на...
... съдържание на наситени мастни киселини в сравнение с други растителни масла.
- Получен отмаслини, отглеждани без пестициди и химически торове, което го прави по-здравословен и устойчив продукт.
Приложения на органичното зехтин:
- Кулинария и хранене: Идеален за подправяне на салати, готвене на бавен огън, намазване на хляб и др. Придава вкус и хранителни свойства.
- Лична грижа: Използва се при производството на сапуни, кремове,...
...Полифенолното богато зехтин "Малкият принц" се намира в специални кутии, за да защити качеството и полифенолите от UV лъчи.
МАЛКИЯТ ПРИНЦ ЗЕХТИН
Хармоничен органолептичен вкус. Хармоничното био зехтин екстра вирджин "Малкият принц" с високо съдържание на полифеноли се произвежда отмаслини, отглеждани на голяма височина, защитени от ултравиолетови лъчи и събирани, когато маслините все още са...
... — и кашлицата, която идва след поглъщането на продукта — показват наличието на полифеноли, които са изключително здравословни естествени антиоксиданти с противовъзпалителни съединения. Всъщност, колкото по-силно е усещането за горчивина и пикантност, толкова по-добре е показателят за доминиране на феноли (въпреки че за печене много хора предпочитат по-фруктовите EVOO).
Нашият Премиум EVOO от...
...Маслиново масло от висша категория, получено директно отмаслини само чрез механични процедури. Студено пресовано, Пикуал, събран през октомври.
Със златистозелен цвят, то притежава интензивен плодов аромат и цветови нюанси на зелено. Има дълготрайна устойчивост, доминирана от приятно парене, което разкрива високото съдържание на полифеноли, като гаранция за запазване на всички негови естествени...
... филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържание на витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави зехтина един от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Зелен горчив и леко пикантен, вкус на зелени листа, прясно нарязана трева, зелени банани и артишок.
Аромат: Има аромат на зелени маслини, зелена ябълка, бадеми и артишок.
Съчетание: Перфектно се съчетава с всяко ястие,...
...Произведено отмаслиниот сорта ЯМАЛАК САРИС (ЯМАЛАК КАБАСИ), събрани през октомври 2019-2020 г., когато те все още са зелени и съдържанието на полифеноли е на най-високо ниво.
Стойността на киселинността е максимум 0,2%.
Най-много е студено пресовано при 22°C.
Подходящо е за консумация на сурово сутрин.
Стойност на полифенолите: 450 mg/kg
Плодовост: 5
Горчивина: 5
Печене: 5.5
Аромат: напомня на зелен чай, риган, ябълка, круша, трева.
Предлага се филтрирано, за да запази свежестта си за по-дълго.
...
Ранно прибрания екстра върджин зехтин, който произвеждаме, има ниски нива на киселинност, богат е на полифеноли и има дълбок зелен цвят. Има мек, плодороден аромат и се отличава с леко горчив вкус и пикантен послевкус.
Може да се използва за готвене, в свежи салати, като част от дресинг и е идеален за директна консумация.
Това е зехтин с висока хранителна стойност и полезни свойства за организма, предимно поради увеличеното количество полифеноли, които се борят с холестерола.
...Студено пресовано, богато на полифеноли, омега 3 и 6 и витамини K и E, това екстра върджин зехтин е произведен от свежо набрани зелени маслини Коронеики.
Без консерванти, без химически процеси.
Умерената интензивност на това производство го прави и дискретен съюзник при готвенето на вашите зеленчуци и риби.
Минимален срок на годност: 18 месеца.
Специални условия за съхранение: да се съхранява на тъмно и хладно място.
PCB - КАРТОН: 15 единици...
...-младите вкусови рецептори и да предизвикат алергични реакции при някои по-чувствителни деца.
Натурално ниско съдържащи полифенолимаслини са избрани за производството на Kidsolio и се берат "Точно навреме", след което се обработват много внимателно. След това те се предлагат в игриви и атрактивни опаковки, за да бъдат обичани от всички деца.
Маслиновото дърво цъфти и образува плодовете си...
...Био екстра върджин зехтин Terre Caudine е продукт от биологично земеделие, който се характеризира с много ниска киселинност (0,1%) и високо съдържание на полифеноли и витамин E. Зехтинът се получава от сортовете маслини Ортиче, Ортолана и Рачиопела, събрани директно от нашите маслинови градини. Отглеждането на маслините се извършва по биологичен начин, с единствено използване на органични торове. След събирането в края на октомври следва незабавна преса на маслините с традиционния метод на студено извличане, който запазва органолептичните характеристики на зехтина.
... сензорното качество на продукта.
Този екологичен зехтин се отличава с високото си съдържание на полифеноли, които придават на екологичния зехтин антиоксидантни свойства, защитават от сърдечно-съдови заболявания и имат противоракови качества, наред с други.
...Зехтин екстра върджин, извлечен отмаслиниот сорта Пикуал, отличаващ се с отличен състав на мастни киселини и количество естествени антиоксиданти. Високото съдържание на мононенаситена олеинова киселина помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, а ниското съдържание на линолова киселина и високото съдържание на полифеноли го правят най-стабилното масло, което съществува; това е зряло масло с голямо тяло. На вкус е балансирано в горчивината и пикантността, напомнящо на доматеното растение и зеления бадем.
...В защитената територия, известна като "пътя на маслото" в Умбрия, на хълмовете на Америни, се отглеждат нашите маслини. Ние извличаме нашето масло FenOlio изключително от собствените си маслини.
Маслото е богато на полифеноли, мощни естествени антиоксиданти с високи нива на витамин E, способни да противодействат на вредните ефекти на свободните радикали.
Качеството на FenOlio не се характеризира...
...Зехтин с отличен вкус, способен да предаде невероятен баланс между горчиви и пикантни аромати. Тази разновидност се характеризира с естествени аромати, тъй като се произвежда отмаслини, свободни от пестициди и химически продукти, което предоставя на потребителя зехтин с голямо количество полифеноли, които помагат за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и обогатяват клетките, удължавайки по този начин живота на нашите потребители.
Нашите маслини се събират в периода с най-високо съдържание на полифенолиот маслиновите дървета в Южна Мраморна област и се предлагат без филтриране чрез студено пресоване. Ранно събраната натурална студено пресована зехтин има висока неустоимост; притежава аромати на свежи плодове, зелени бадеми и зелена ябълка. Когато опитате зехтините Nil Queen, ще усетите аромата на земята и природата на небцето си.
... маслини, като най-особените от тях са зелените маслини, пълнени с фета и тези с чушка халапеньо. Поддържането на високо качество е нашият основен принцип и ни води на всяка стъпка. Освен това разполагаме с всички необходими сертификати за съдържанието на полифеноли в продуктите, тяхното биологично отглеждане и стандартите за сертификация.
Олио отмаслиниот ранна реколта, студено пресовано
Олио отмаслини с високо съдържание на полифеноли
Бутилково производство на зехтин
Здраве
Красота
Функционална храна
Ароматизирано зехтин
Екстра върджин зехтин
Натурално екстра върджин зехтин
Зехтин с ниска киселинност...
... зехтин с изразителни горчиви и пикантни нотки, благодарение на високото съдържание на полифеноли, които го характеризират и го правят съюзник за защита на здравето; както и отмаслиниот сорта "оглиарола", с много балансирано, елегантно масло с нотки на бадеми и понякога на ябълка и прясно окосена трева. Основният бизнес на компанията е търговията с бадеми, налични на нашата територия под различни...
... тази древна традиция. Кооперативата винаги си поставя следните цели: Общата обработка на всички маслини, предоставени от членовете, съгласно най-добрите практики в маслинарството, като за целта се осигуряват необходимите съоръжения и оборудване; Съхранението и общата продажба на продукта, получен от обработката на маслините. По време на маслинарската кампания членовете ежедневно предоставят...
...Маслиновите градини растат на височина между 50 и 110 м над морското равнище, в селските райони на запад от Палермо. Стогодишни маслинови дървета, които съжителстват с местни растителни видове като цитруси, див копър, мащерка и диви аспержи, грозде и ароматни билки, Oleificio Bellacera е компания, която гледа към едно от най-чистите и незасегнати морета на северозападна Сицилия, в залива "Кастеламаре".
Територия, естествено предразположена към култивация на маслини, цитруси, лозя и зеленчуци с отлично качество, с уважение, което се отразява в качеството на неговите селскостопански продукти.
... здравословно твърдение, тъй като средното му съдържание на полифеноли надвишава 600мг/кг. Това се доказва от измерванията на Фармацевтичния факултет на Атинския университет, където участваме в Паневропейската програма ARISTOIL. За горепосочените характеристики на нашия зехтин можете да се уверите и да формирате лично мнение, като посетите нашите съоръжения или получите проба. Желая да имаме сътрудничества за търговия на едро/разпространение на нашия зехтин с търговци или опаковчици на зехтин. На ваше разположение, Константинос Х. Мелос, Председател на Управителния съвет +306977715323...
...трева, домат, ябълка, получавайки масло, което е нежно на вкус, но интензивно по аромат, свежо и приятно за небцето, съчетавайки сладостта на манзанила касереня и горчивината на пикул екстременьо, масло, което има всичко за всеки вкус, затова го прави уникално в своя род. ЧИСТ СОК ОТМАСЛИНИ БЕЗ НИКАКВИ РЕФИНИРАНИЯ...
...Отглеждан изключително на едно имение под заснежените върхове на планината Хермон, местните маслини Сури и Балади се отглеждат органично, ръчно се берат и се извлекат на студено, за да произведат зехтин с ниска киселинност (<0.37%), нисък пероксид (<3.98), супер екстра върджин, богат на антиоксиданти и здравословни полифеноли. Haramoun балансира ароматна плодова нотка, горчивина от бадемова кора и топъл пипер, и е перфектно съчетан с прясна средиземноморска салата или гриловано бяло риба.
... TellusMagna сме наясно, че тайната на добрия зехтин е в маслините с най-високо качество, извлечени директно от дървото в момента на узряване. Тогава съдържанието на полифеноли, отговорно за свежите аромати и плодовите вкусове, достига своята пълнота. Зехтинът TellusMagna, 100% натурален сок, се произвежда само отмаслини, извлечени директно от дървото в момента на узряване, и е продукт, който е внимателно...
... 300%! Оливката Coratina се използва на 100% в нашето оливково масло "Smeraldo" "интензивно зелено плодово". Общият брой на фенолните съединения и на α-токоферол е най-висок в младите, зелени маслини, както ги обработваме. Така че маслата, произведени от тези маслини, значително допринасят за усвояването на полифенолите в оливковото масло. Нашето екстра върджин оливково масло (Extranativ) био произхожда от Апулия (петата част на Италия) на плантациите, разположени между морето и националния парк "Висока Мурджа", които се обработват от нашето семейство вече 5 поколения.
... начин за околната среда в Сиера Морена в Кордоба. Вариантите на тези маслини са Пикуал, Арбекина и Невадило Негро (последният е местен и уникален за тези земи). Получената смес е била изследвана от най-престижните учени, които заключават, че това масло предлага най-много ЗДРАВНИ СВОЙСТВА, благодарение на високото си съдържание на полифеноли (естествени антиоксиданти), което може да е три пъти повече от това на други масла от същата категория.