Унгария, Budapest
...Счуканият магданоз е универсална подправка, която се използва от римско време като гарнитура и за подобряване на вкуса в солени ястия. Той се отглежда по целия свят, като Северна Африка и Близкия изток са основни производители. Магданозът добавя деликатен аромат и вкус към смесени подправки, месни маринати, винегрети и зеленчукови супи. Той допълва ястия с яйца, печени зеленчуци и хляб с подправки и е основна съставка в италианската кухня. За да се запази качеството му, счуканият магданоз трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
България, Sofia
...Benefici: магданозът е много разпространен в европейските кухни. В балканските страни много ястия се сервират с поръсване на магданоз. Смята се, че магданозът е богат на флавоноиди и може да намали риска от редица здравословни проблеми като диабет тип 2, рак на дебелото черво и сърдечни заболявания. Смята се, че растението произхожда от Сардиния и е било отглеждано около III век пр.н.е. в Европа. Приложения: сушеният магданоз има вкусен аромат, добър вкус и е чудесна съставка за всяка рецепта. Опаковка: 250g, 500g и насипно.
Германия, Heidelberg
...Магданоз 4mm STD е сушен, едро нарязан магданоз с пресен, зелен вкус. Често се използва като гарнитура и подправка за супи, салати и сосове.
Германия, Hamburg
...Обработена част от растението: Листа Носител: няма Научно наименование: Petroselinum crispum ssp. crispum Магданозът е многофункционална подправка, която се използва в много кулинарни ястия и се цени за свежия си вкус, както и за високото си съдържание на витамини и минерали. Нашите продукти се предлагат на едро. За повечето от нашите продукти има минимално количество за поръчка от 25 кг...
Франция, Guérande
...Изсушен на слънце, Сивият Сол с Подправки разкрива своя неповторим вкус във всички ваши ястия и салати. Консумиран от хиляди години, чесънът, много ценена подправка, отдавна е част от френската кулинарна традиция. В кухнята, тази подправка подчертава и възвишава вкуса на вашите ястия. Магданозът е незаменим в кухнята. И като подправка, и като гарнитура, той придава свежест и аромати на много приготовления. Традиционно използван: При поръсване или в края на готвенето: винегрети, домати в салата, на пара риба, миди по мариниерски, на пара картофи. SKU:SGP250...
България, Otets Paisievo
...Кориандър – известен също като кориандър или китайски магданоз – е универсална подправка, която предоставя невероятно количество хранителни вещества и витамини. Етеричното масло се извлича чрез парна дестилация от фино смлени зрели кръгли златисти семена. Най-доброто качество на суровината е кориандър, отглеждан в страните на Северна Африка и Южна Европа. Кориандровото етерично масло е безцветна...
Испания, Molina De Segura
...Наситеният копър на Lord Spices Group е ароматна и универсална подправка, идеална за добавяне на свеж вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на копър на едро, предлагайки персонализирано обслужване, което обхваща национално и международно ниво. Нашият копър е внимателно подбран и опакован в различни формати, осигурявайки свежест и качество. Без ГМО, нашият копър е безопасен и вкусен избор за вашите кулинарни творения.
Италия, Loreggia
...Гладък магданоз е ароматна подправка, използвана за овкусяване на широка гама от храни, както растителни, така и животински. Богат на витамини и минерали, той помага в борбата с лошия дъх. Наличен в тави или полистиренови контейнери с различно тегло.
Германия, Bad Bramstedt
... сосове – от бившето просто супено растение се е развило международно популярно подправка. Магданозът придава почти на всички солени ястия балансиран основен вкус. Студените ястия като салати, яйца, сурови зеленчуци и дипове на основата на извара, крема сирене или йогурт получават с малко магданоз пикантно-свеж завършек. Но и топлите ястия като светли сосове, рибни приготвяния, птици и плънки за печене също.
Германия, Bad Bentheim
...Магданоз (Petroselinum Crispum) Незаменим за всеки любител на готвенето: Био прах от магданоз на VehGro. Магданозът произхожда от Средиземноморието и има свеж и леко солен вкус. Забележителен факт за това растение е, че древните гърци са смятали, че магданозът произлиза от кръвта на Архемос, един от техните герои. За гърците това растение е имало и важна функция: за да коронясват победителите си, магданозът е бил вплетен с лаврови листа под формата на лавров венец. Днес магданозът е известен предимно като вкусна подправка, пълна с витамини и минерали.
Турция, Sakarya
...9-Kmark КЮФТЕ ХАРЦИ Изпечени кюфтета, хамбургер кюфтета, с други думи, всякакви видове кюфтета се използват за приготвяне на кюфтета. Съставки : Съдържа черен пипер, люта чушка, кориандър, риган, кимион, червен сладък прах от чушка, бахар, галета, лук, чесън, магданоз, сол. Не съдържа консерванти и подобрители на вкуса.
Германия, Lüdenscheid
...Използване: гриловано месо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии Съставки: Пица/домати на флейки (концентрат от доматено пюре, царевично нишесте), къри (кориандър, куркума, сминдух, чили, кимион, джинджифил, чесън, оризово брашно, сол), чили, подправкова смес (моркови, пастернак, магданоз, лук, целина), моркови, чесън, домати, лук, морска сол, чушки на флейки (може да съдържа следи от...
Франция, Levallois Perret
...Фенелът притежава много свеж, сладък и анасонов вкус, използва се като подправка. Използвания на фенела в кухнята: Фенелът се съчетава хармонично с анасон, сминдух, естрагон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, риган, розмарин, магданоз, салвия и мащерка. Той също така се комбинира много добре с гъби, ендивии и сирена. Фенелът на семена прекрасно допълва рибата, морските дарове, обогатява...
ufs.country_names.RU, Moscow
... кухни се използва като подправка за разнообразие от ястия от месо, зеленчуци, морски дарове, риба и ориз. Използва се за приготвяне на салати, предястия, супи и основни ястия. Използва се за Класическа комбинация от подправки и билки за приготвяне на традиционни кавказки ястия. Вкус Пикантен Вкус Смлян кориандър, босилек, естрагон, мента, магданоз, целина, копър, фенугрек. Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 13,0 Мазнини (г / 100г)… 4,0 Въглехидрати (г / 100г)… 37,0 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 240...
Франция, Renaison
...Семената от каром придават нотки на мащерка или магданоз в азиатската кухня, особено в Северна Индия, където каромът е неразделна част от семейната подправка. Тази подправка особено добре се съчетава с зеленчуци или рибни къри ястия. Ние я ценим и когато ароматизира индийските питки (чапати или пападам). Произход: Северна Индия Качество: клас A...
Франция, Ham
...Магданозът, незаменима ароматна подправка в кухнята, е ценен за своя свеж вкус и кулинарна универсалност. Листата от магданоз на прах Florixir® се получават от магданоз Petroselinum crispum Mill., отглеждан с грижа. Тези листа са фино нарязани и смлени на прах с размер 2 мм, което улеснява тяхната употреба в разнообразие от ястия. Магданозът е основна съставка за добавяне на вкус и свежест към...
Испания, Santoña-Cantabria
...Бокеронът (Engraulis encrasicolus) се предлага в маргаритка – два филета, свързани с опашката, покрити с растително масло, в много удобни индивидуални тави за консумация в момента. Изработва се в формат за масово потребление, предназначен за хотелиерството, в пластмасов контейнер с лесно отваряне и съхранение. Може да се добави традиционната подправка от масло, чесън и магданоз.
Полша, Kalisz
... да закупите всякакви добавки за храни. За сушените зеленчуци предлагаме хрян, лук, целина, зелен лук и моркови. Предлагаме също магданоз, чесън, праз, копър и цвекло. Нашите билки с най-високо качество ще подобрят вкуса на всяко ястие. Струва си да се възползвате от босилек и мащерка. Допълнително предлагаме салвия, мелиса, мента, мащерка и риган. Осигуряваме безопасност на храните, което се...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play