...Изсушен на слънце, Сивият Сол с Подправки разкрива своя неповторим вкус във всички ваши ястия и салати.
Консумиран от хиляди години, чесънът, много ценена подправка, отдавна е част от френската кулинарна традиция.
В кухнята, тази подправка подчертава и възвишава вкуса на вашите ястия.
Магданозът е незаменим в кухнята. И като подправка, и като гарнитура, той придава свежест и аромати на много приготовления.
Традиционно използван:
При поръсване или в края на готвенето: винегрети, домати в салата, на пара риба, миди по мариниерски, на пара картофи.
SKU:SGP250...
...Фенелът притежава много свеж, сладък и анасонов вкус, използва се като подправка.
Използвания на фенела в кухнята:
Фенелът се съчетава хармонично с анасон, сминдух, естрагон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, риган, розмарин, магданоз, салвия и мащерка.
Той също така се комбинира много добре с гъби, ендивии и сирена.
Фенелът на семена прекрасно допълва рибата, морските дарове, обогатява...
...Семената от каром придават нотки на мащерка или магданоз в азиатската кухня, особено в Северна Индия, където каромът е неразделна част от семейната подправка. Тази подправка особено добре се съчетава с зеленчуци или рибни къри ястия. Ние я ценим и когато ароматизира индийските питки (чапати или пападам).
Произход: Северна Индия
Качество: клас A...
...Магданозът, незаменима ароматна подправка в кухнята, е ценен за своя свеж вкус и кулинарна универсалност. Листата отмагданоз на прах Florixir® се получават отмагданоз Petroselinum crispum Mill., отглеждан с грижа. Тези листа са фино нарязани и смлени на прах с размер 2 мм, което улеснява тяхната употреба в разнообразие от ястия.
Магданозът е основна съставка за добавяне на вкус и свежест към...