...Смленият сладък пипер (паприка) е подправка, която носи сладки, земни, опушени, пикантни, леко горчиви и остри вкусове. Паприката е идеална за добавяне на богатство и дълбочина към вашите рецепти с месо. Идеална е за маринати и рецепти с умерена пикантност.
Качествена паприка
Нашият избор от най-добрите качества подправки ще ви позволи да приготвите вкусни рецепти с месо, като шишчета или колбаси...
... от леко червено-оранжево до тъмно червено, а вкусът може да бъде всичко - от горчиво топло до сладко топло.
Приложения: пушената паприка обикновено се използва в ястия като гювеч, бавно готвено ястие от червено месо с зеленчуци, лук, картофи и заквасена сметана отгоре като финален елемент. Добра идея е да загреете подправката с малко зехтин за по-малко от минута на нисък огън, за да освободите нейния естествен вкус.
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
...Счуканият червен чили е популярна подправка, известна със своите различни нива на пикантност, от нежна до изключително люта. Използва се в яхнии, супи и ястия с боб и е основна съставка в испанската кухня. Червеното чили подобрява вкуса на яхнии, сосове и супи на доматна основа и се използва в ориенталски ястия с нудли. За да запази своята сила, счуканият червен чили трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
...Паприката на едро от Lord Spices Group е ярка и ароматна подправка, идеална за обогатяване на ястията ви с цвят и вкус. С богата традиция от над век, ние сме експерти в производството и разпространението на паприка на едро, гарантирайки продукт с високо качество и свежест. Нашата паприка произхожда от най-добрите производствени региони и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на специфичните ви нужди. Без ГМО, нашата паприка е безопасен и вкусен избор за вашите кулинарни творения.
...Перфектният шницел: отвън маслен, златисто-кафява коричка - отвътре нежен и сочен. И става наистина вкусен, когато добавиш нашата подправка.
Лека пиперлива острота, комбинирана с сладко-фруктова паприка. Просто добави в галетата, панирвай шницела, сложи го в тигана и готово. Лимон и пържени картофи отстрани и шницелът по виенски на шеф-готвача е готов за сервиране.
Съдържание: 60,00 г
Артикул №: 480809...
Diafood GmbH е водеща компания в преработката на растителни суровини, специализирана в производството на висококачествени сушени зеленчуци, ароматни растения и био-продукти. С над 35 години опит, Diafood е изградил отлична репутация благодарение на качеството и устойчивостта. Компанията работи изключително с сертифицирани доставчици, които отговарят на строги био-качествени стандарти.
Особен акце...
... нотка, с ярко червено оцветяване.
Кимион: Придава земен и леко лимонов вкус.
Кориандър: Внася свежест и леко лимонена нотка.
5 подправки: Смес от пипер, предлагаща ароматна сложност с плодови и пикантни нотки.
Мащерка: Добавя ароматна и леко дървесна нотка, типична за провансалските билки.
Многофункционални приложения:
Подправка: Перфектна за подобряване на вашите меса, риби, зеленчуци и ястия с ориз.
Маринати: Идеална за приготвяне на вкусни и ароматни маринати.
Референция:SELVRACFOU...
...Паприката, общо наричана "сладък пипер", е подправка, произлизаща от пипер, принадлежащ към същото семейство като чушките, сушена и смляна на фин прах.
Яркочервеният й цвят и обикновено много леката й пикантност я правят предпочитан ингредиент, използван в много кухни, особено в Магреб, Португалия и страните от югоизточна Европа.
Това е изненадваща подправка с многобройни свойства, която дори е...
...Паприка на прах, пушена, 600 г
Придайте на вашите сърдечни и пикантни ястия нещо специално с тази испанска специалитет, която се пуши над дъбови дърва. Нежният димен аромат отлично подхожда на свински ребра, pulled pork, сърдечни стекове и много други месни ястия, а също така може да се добавя към риба, паеля, дипове и всичко, което става още по-вкусно с дим, като например скариди.
Hela. Ние...
...Паприка E160c
Паприката е популярна подправка и важна съставка в много рецепти, особено в подконтинента Индия.
Основните пигменти, извлечени от нея, са маслено разтворимите каротеноиди, капсантина и капсорубина.
Точки за отбелязване: Всички продукти от паприка, предоставени от Roha, се продават с гаранция за контрол чрез HPLC за откриване на наличие на примеси.
Гаранция за HPLC тест за незаконни оцветители (Судан I, II, III и IV и др.),
Предоставят се само продукти, които не съдържат неразрешени оцветители.
Roha предлага специално качество на паприка с голяма стабилност на светлина.
...Специалността на Испания, пушената паприка ПИМЕНТОН, има характерен, уникален вкус - в нея се смесват сладостта на сушената паприка и аромата на дим. Тя придава на ястията невероятен вкус и аромат, който не може да бъде постигнат с нищо друго.
Паприката е отлична за готвене, задушаване и подправяне на ястия. Тя е чудесна добавка към извара и пасти за намазване на хляб. Може също да се използва за подправяне на салати. Паприка ПИМЕНТОН е опакована в специални метални кутии с оригинална, красива литография. Херметичното затваряне осигурява дълго запазване на уникалния аромат и вкус.
...Ниора е малък, кръгъл и червен пипер, произхождащ от едногодишното растение Capsicum annuum. Той притежава вкусна, специфична и леко опушена ароматика. Това е подправка, която наподобява паприка.
Използвания на Ниора в кухнята:
Тази подправка се съчетава с доматени сосове, яйца, омлети, риба, ориз, бели меса, зеленчуци…
Ползите от Ниора:
Антиоксиданти, отличен източник на витамини A и C.
...Тази смес ще ви позволи да приготвите домашни хамбургери, пълни с вкус. Тази смес може да се използва и за подправяне на вашето месо. Състои се от паприка, черен пипер, чесън на прах, лук на прах, сладък чили и сол.
... ястия.
Куркума: Използва се заради своите оцветяващи свойства и отличителен вкус, перфектна за къри и традиционни ястия.
Канела: Ароматна и сладка, идеална за десерти и някои солени рецепти.
Див Чубрица: Ароматна и натурална, перфектна за обогатяване на месни ястия и яхнии.
Кориандър: На зърна или смлян,
Паприка: Сладка или пикантна, добавя цвят и вкус на ястията.
Кимион: Две налични разновидности, на зърна и смлян.
Чили Ниура и други подправки. С Maison Beldi, всяка подправка и всеки инструмент са внимателно подбрани, за да гарантират безупречно качество.
... до 14 дни, студено, с бук. Освен това солта се обръща на всеки час по време на процеса на пушене. Резултатът от тази работа е нашата Smoky Salt с уникалния си, интензивен вкус. Smoky Salt - не е обикновена димна сол: Smoky Salt е вид димна сол, която е много трудна за намиране на пазара. Причината за това е много дългият процес на пушене и съставките, които се състоят единствено от морска сол и дим от бук. При най-продаваните димни соли обаче се използват изкуствени аромати, за да се имитира вкусът на пушено. Също така е обичайно да се добавят паприка, захар, черен пипер, къри и други подправки.