...Перфектният шницел: отвън маслен, златисто-кафява коричка - отвътре нежен и сочен. И става наистина вкусен, когато добавиш нашата подправка.
Лека пиперлива острота, комбинирана с сладко-фруктова паприка. Просто добави в галетата, панирвай шницела, сложи го в тигана и готово. Лимон и пържени картофи отстрани и шницелът по виенски на шеф-готвача е готов за сервиране.
Съдържание: 60,00 г
Артикул №: 480809...
Diafood GmbH е водеща компания в преработката на растителни суровини, специализирана в производството на висококачествени сушени зеленчуци, ароматни растения и био-продукти. С над 35 години опит, Diafood е изградил отлична репутация благодарение на качеството и устойчивостта. Компанията работи изключително с сертифицирани доставчици, които отговарят на строги био-качествени стандарти.
Особен акце...
...Паприка на прах, пушена, 600 г
Придайте на вашите сърдечни и пикантни ястия нещо специално с тази испанска специалитет, която се пуши над дъбови дърва. Нежният димен аромат отлично подхожда на свински ребра, pulled pork, сърдечни стекове и много други месни ястия, а също така може да се добавя към риба, паеля, дипове и всичко, което става още по-вкусно с дим, като например скариди.
Hela. Ние...
... до 14 дни, студено, с бук. Освен това солта се обръща на всеки час по време на процеса на пушене. Резултатът от тази работа е нашата Smoky Salt с уникалния си, интензивен вкус. Smoky Salt - не е обикновена димна сол: Smoky Salt е вид димна сол, която е много трудна за намиране на пазара. Причината за това е много дългият процес на пушене и съставките, които се състоят единствено от морска сол и дим от бук. При най-продаваните димни соли обаче се използват изкуствени аромати, за да се имитира вкусът на пушено. Също така е обичайно да се добавят паприка, захар, черен пипер, къри и други подправки.