...Моделът GM-400 позволява:
- Да оформяте и шприцовате всички ваши меки теста. (шамфъстък, макарони, меренги…) както и вашите твърди теста. (бисквити, сладки, крамбъл…)
- Да поставяте вашите теста в гъвкави или твърди форми (мадлени, финансисти…).
- Да инжектирате вашите шприцовани теста, еклери…
- Да пълните вашите макарони, лимонови тарталети…
- Да запълвате вашите стъкленици, стъклени съдове или други контейнери.
и също:
- Да спестите време и комфорт, като намалите трудността на повтарящите се задачи.
- Да осигурите по-редовно и качествено производство.
... екологичните предизвикателства на своите клиенти.
Ако опаковките за храни по поръчка са тяхната основна дейност, PLASTOBREIZ и PLASTOLOIR разполагат също с широки гами от рециклируеми опаковки за храни, предназначени за процеси на вакуумно и газово опаковане (MAP) или под skin, или за замразяване и/или термична обработка.
Един единствен контакт ви слуша и ви придружава през целия процес на вашия проект...
... за покупка.
Приложения на натриевия бикарбонат:
1. Първо, натриевият бикарбонат е втасващ агент, използван в печенето, за да помогне на тестото и сместа да втасат. Той създава леки, пухкави текстури в торти, бисквити и хляб.
2. Второ, содата за хляб е естествен и ефективен почистващ агент. Може да се използва за почистване на повърхности, дезодориране на килими, премахване на петна и дори като...
...ПРОДУКТ
Удължено бисквитено изделие, направено от гъсто тесто с бадемови ивици на повърхността.
Разположено в тави 450x900mm с 7 броя на тава.
Бисквитата се разширява в печката.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МАШИНИТЕ:
- Производствена линия, състояща се от две станции:
o Машина за дозиране и формиране набисквити и бисквитено тесто.
o Устройство за покритие с лента.
- Операторът поставя тавата с форми в...
... продуктово портфолио за сектора на печивата обхваща:
• Фини печива
• Средства за стабилизация на сметана
• Студени кремове
• Сладки пълнежи
• Смеси за печене на торти, мъфини и бисквити
• Чийзкейк
• Закуски
• Подправени пълнежи
• Закуски на топки
• Бисквити...
...Вертикалните опаковъчни машини Dolzan, оборудвани с дозатор Multiteste, представляват перфектното решение за опаковане, съчетаващо PERFORMANCE и PRECISION НА ДОЗИРАНЕ.
Дозаторите Multiteste са подходящи за обработкана ГРАНУЛИРАНИ ПРОДУКТИ като: кафе на зърна, бисквити, замразени продукти, ориз, бобови култури, зърнени храни, бонбони, закуски, настъргано сирене, зеленчуци, сушени плодове, семена...
... аромат и цвят. Произведените от нас фолиа обикновено се появяват като трипластови ламинирани материали. Те се отличават с твърдост и често се срещат като стабилни опаковки. Те са устойчиви на механични повреди и стабилни при обработка.
ИЗПОЛЗВАНИТЕ СТРУКТУРИ: BOPP/PET/LDPE; BOPP/PET/BOPP; BOPP/PET/CPP;...
...Глюкозен резервоар с оборудване
за обработкана глюкоза (гроздова захар)
Мобилният глюкозен резервоар KASAG е вакуумоустойчив и е оборудван с нивомер и помпа.
Тестомесачка с шредер
за хлебопекарната индустрия
Тестомесачката с шредер е специално проектирана за индустрията за бисквити.
... износват и често причиняват повреди.
Нашата машина за пуканки от ориз "SYP" коригира тези недостатъци и използва хидравлика, за да произвежда еднородни продукти и значително увеличава своята издръжливост. Освен това, различни форми са налични в различни размери и форми, за да задоволят нуждите на клиентите. Малки машини могат да бъдат произведени за местни магазини, а по-големи машини могат да бъдат произведени и за фабрики.
За повече информация, свържете се с нас !!
Благодаря...
...С гордост предлагаме решения за фини хлебарски и сладкарски продукти, които да стимулират бизнес растежа, като опростяват процесите на печене с нашите висококачествени, надеждни и лесни за употреба смеси за сладкиши.
Нашите смеси, приготвени с премиум съставки, могат да се използват за приготвяне на мъфини, торти, брауни, понички, бисквити, берлинери, датски сладкиши и кроасани, наред с много...
... продукта (10 на рафт).
Размери (mm): (Ш): 1180,2 (Д): 855 (В): 1920
Тегло: 340kg
Сертификат: CE
Цвят: бял
Напрежение: 100-240 волта и 50/60 Hz (да се уточни при поръчка).
Консумация на електрическа енергия: 585 вата
Рафтове: 6 спирални рафта с 10 избора на рафт.
Разпространение: Без асансьор
Екран: LCD екран 5''
Антикорозионна обработка: ДА (епоксидно покритие)
Осветление: LED
Компресор: марка Embraco с хладилен газ R134a
Изолация: полиуретанова пяна...
... 15-ти век Европа също се запознава с елдата.
За повече информация относно този продукт, моля, посетете следната страница: Артикул Елда
Обработкана елдени флейки
Обелките семена на растението елда първо се измиват добре и се поставят на подноси. След това семената покълват при контролирана температура и влажност в продължение на 24 до 48 часа, или докато зародишът е напълно развит. Тези развити зародиши се преместват на различни подноси и се сушат при ...
...Охлаждащ тунел
– Нашият охлаждащ тунел се използва за охлаждане набисквити с шоколадово покритие, желе, нуга, фондан и подобни продукти.
– Ширини на лентата: 400, 600, 800, 1000, 1200 мм
– Охлаждащото устройство е в средната част на тунела. Два вентилатора осигуряват необходимия въздушен поток.
– Температурата в тунела се контролира от цифров термостат.
– Температурата в тунела може да бъде до 0...
...Шоколадови мини бисквити като топинг за замразен йогурт. Добър избор от популярни и оригинални топинги за комбиниране с замразен йогурт е важна част от клиентското изживяване.
Шоколадови бисквити мини
Така клиентът може да се чувства като дете в сладкарница, докато се забавлява на топинг щанда и съставя своята уникална креация.
Артикулен номер: 20201
8,40 € / кг
Картон A 12 пакета по 125 г...
... понижение на температурата на замръзване в сравнение с тръстиковата захар, което води до по-гладка и кремообразна текстура на крайния продукт, както при замразените хранителни продукти. Обемната плътност на DMH е 0.65 до 0.70 кг/куб. см.
...SMART CARA е компактен домашен уред за сушене на хранителни и органични отпадъци. Устройството може да обработва плодове, зеленчуци, паста, ориз, картофи, бобови култури, хляб, бисквити, риба и месо.
> Няма проблеми с гниенето на отпадъците
> Няма неприятни миризми
> Чист и хигиеничен система
> Намалява отпадъците до 90%
> Много лесен за използване (включи и работи)
> Може да бъде инсталиран под мивката
> Отпадъците могат да се използват за торене на растения и цветя
> Без изтичане на вода...
...Температори, обвиващи машини и техните аксесоари за обвиване и формоване на шоколад, които позволяват производството на бонбони, пралини, наполитани, шоколадови блокчета, трюфели и формоване на кухи решения, идеални за обвиване на пралини, зърнени барове, оризови крекери, сладкиши, бисквити… Охлаждащ тунел за шоколад с линия за обвиване или формоване за бонбони и блокчета, обвиваща машина за дъвчащи бонбони и близалки. Автоматичен обвиващ бак, напълно готов и по поръчка. Линия за формиране на шоколадови стърготини и лещи и фигурки ...
... плодов с послевкус на артишок, бадем и свежа трева.
Този зехтин оставя балсамов и свеж вкус и е идеален за употреба в суров вид, в комбинация с рибни предястия, супи и червени меса. Екстра върджин зехтинът се използва също, вместо масло, и за сладкарски изделия в бисквити, сладкиши и торти.
...Обезмаслено соево лецитин
LECIFINE 100 е обезмаслено соево лецитин, произведено от немодифицирани генетично соеви зърна (NON-GMO).
LECIFINE 100 се използва за фини сладкиши, бисквити, вафли, инстантни продукти, какао на прах и готови смеси за тесто с мая. LECIFINE 100 подобрява разпределението на мазнините и позволява равномерно запичане. Освен това осигурява по-фина структура, удължава свежестта и увеличава обема на печивата.
LECIFINE 100 има високо съдържание на фосфолипиди и е естествен емулгатор, който прави тестото по-лесно за обработка и по-меко.
...18.9 литровият / 25 кг нетен органичен кленов сироп в метална кутия, много тъмен сироп, идеален за преработка, приготвяне на гранола, бисквити, покритие на мюсли, приготвяне на сладки напитки като лимонада или сода и дори разреждане в бира с тъмен цвят, като Имперски Стаут или дори Шотландска Але. Възможностите с този материал са много разнообразни и разнообразни. Това е суровина, с която е лесно...
...която се върти свободно поради триенето на тестото с купата.
ROBUSTESSE
Устойчиво оборудване за непрекъсната употреба.
SÉCURITÉ
Включени са мерки за безопасност, за да се получи машина с висока производителност и напълно безопасна.
CONFORT D’UTILISATION
Леснота на употреба и простота на контролния панел.
POLYVALENCE
Нежната обработкана тестата осигурява допълнителна гъвкавост относно типа теста, които могат да се използват.
...Плодовете от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis), подложени наобработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий...
...
- вакуумна система
- дозираща система за насипни или течни продукти
- транспортна лента за изход
- неръждаема машина в IP 65 изпълнение
Изход: до 50/минута (в зависимост от типа машина)
Идеална за опаковане на насипни стоки (ядки, бисквити, супени топчета, плодове и зеленчуци, технически компоненти и др.) както и на течни продукти (дресинг, супа, сосове и др.)...
...Пунянските бадеми се получават от семето на бадемовото дърво (prunus dulcis), подложени наобработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли...
... индустрия:
РАСТИТЕЛНО МЕСО;
СПОРТНА И ВЕГАН ХРАНА;
БАРОВЕ И БИСКВИТИ;
АЛТЕРНАТИВИ НА СИРЕНЕ;
ПЕЧИВА;
МЛЕЧНИ И МЛЕЧНИ АЛТЕРНАТИВИ;
ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ;
НАПИТКИ;
МАЙОНЕЗА И СОСОВЕ;
ФЪСТЪЧЕНО ПАСТА;
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ;
КУКУРУЗЕН ДОБАВКА ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ДИЕТАТА С ПРОТЕИН (ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, САЛАТИ, СМУТИ И Т.Н.);
ДРУГИ ХРАНИТЕЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ (КОНФЕКТУРНИ ПРОДУКТИ, ПРОДУКТИ ЗА БЕБЕТА И ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ);
ЗА ЕКСТРУЗИЯ.
...Акумулаторен фрезер за обработкана жлебове за "бисквити", идеален за бързо и лесно изпълнение на ъглови, Т-образни или ъглови съединения с невидимо закрепване.
Регулируема ъглова спирачка с зъбна предавка за бързо и прецизно приспособяване към дебелината на частите, които трябва да се свържат при сглобяване на части с различна дебелина.
Стандартно разстояние от 10 мм между центъра на жлеба и...
... надеждни системи в областта на системите за обработканабисквити и станции за изход, както и с лентовите си криви и ъглови ленти, TRANSVER е спечелил световно признание.
TRANSVER активно участва в оформянето на новите тенденции. Така беше разработена нова хигиенна линия за предотвратяване на плесен в производството на хляб в сътрудничество с швейцарска голяма пекарна и вече е внедрена в няколко проекта.
В отношение на обработката и удобството за оператора, TRANSVER поставя стандарти.
... отправна точка за майсторите на ръчно приготвен сладолед. Сладкарският отдел беше създаден няколко години по-късно. Още от самото начало, позиционирането на BABBI беше далеч от вече богатите масови пазари и се посвети на създаването на "уникални и неповторими сладкарски специалитети" чрез използването на благородни, търсени, автентични суровини и дълга и прецизна ръчна обработка. От този принцип се родиха Виенските вафли и Ваферините, днес известни и ценени по целия свят.
... форми на желе, до нежно разтопяващи се шоколадови лога и сладкиши в хартиени пликове, както и новини за адвент-календари от reinpapier®, Сладка реклама предлага широка гама от персонализирани рекламни артикули.
Отличното обслужване започва при Сладка реклама още от началото на производствената верига и включва собствено производство на желе под марката Bären Company, обработкана немска маркова...