Испания, Guijuelo (salamanca)
...Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интензивен и блестящ цвят с голямо присъствие на бели жилки в текстурата си. При дегустацията се усеща интензивен и устойчив аромат, долавят се нотки на ядки и поле, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно подбраната зрялост, съчетан с дълъг и приятен послевкус. което още повече конкретизира опита, който това произведение на природата предлага на небцето.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...естествено сушене, отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане. Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийска порода Нетно тегло: 100 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC Процес на приготвяне: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, солене, естествено сушене, отлежаване в хранилище Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийска порода Нетно тегло: 100 гр.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Продукт, изработен от задната част на възрастни свине, подложени на съответния процес на солене и узряване. Иберийските свине Brisa Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е свързан с подвид на...
Испания, Badajoz
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и опакована вакуумно, за да запази всичките си аромати и вкус. Приблизително тегло: 100 г.
Испания, Aracena
...100% Иберийски хамон от белота, нарязан от майстори, представен в практични опаковки от 80 г.
Испания, Guijuelo
...-доброто суровино: само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía. Търпение и изобилно време за отдих в мазета, отворени за вятъра на Сиера, завършващи с най-добрата шунка от жълъди, която вашето небце може да запомни.
Испания, Murcia
Испания, Guijuelo
...Най-висококачествен испански хамон, хранен с жълъди, 100% Иберико, нарязан на нож и вакуумиран. Доставяме само B2B, повече информация тук: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена за 25 кашона: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Саламанка (Испания) Срок на годност: 12 месеца от датата на производство. Тегло на кашона: 6,55 кг. Време за доставка: да се договори. ТРАНСПОРТ: Охладен 5ºC.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play