...Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интензивен и блестящ цвят с голямо присъствие на бели жилки в текстурата си. При дегустацията се усеща интензивен и устойчив аромат, долавят се нотки на ядки и поле, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно подбраната зрялост, съчетан с дълъг и приятен послевкус.
което още повече конкретизира опита, който това произведение
на природата предлага на небцето.
...естествено сушене, отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане.
Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийска порода
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC
Процес на приготвяне: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, солене, естествено сушене, отлежаване в хранилище
Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийска порода
Нетно тегло: 100 гр.
...Продукт, изработен от задната част на възрастни свине, подложени на съответния процес на солене и узряване.
Иберийските свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е свързан с подвид на...
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и опакована вакуумно, за да запази всичките си аромати и вкус.
Приблизително тегло: 100 г.
...-доброто суровино: само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía. Търпение и изобилно време за отдих в мазета, отворени за вятъра на Сиера, завършващи с най-добрата шунка от жълъди, която вашето небце може да запомни.
...Елегантна кутия с чиния от 100% иберийска шунка, хранена с жълъди, нарязана с нож. 50 г.
Идеална за подарък или за консумация у дома.
Готова за отваряне и дегустация.
Тегло: 0,1 кг...
...Най-висококачествен испански хамон, хранен с жълъди, 100% Иберико, нарязан на нож и вакуумиран.
Доставяме само B2B, повече информация тук:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена за 25 кашона: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство. Тегло на кашона: 6,55 кг.
Време за доставка: да се договори.
ТРАНСПОРТ: Охладен 5ºC.