...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряла в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...Нашият безкостен хам "Селекция" на Кастро и Гонсалес има леко по-тъмен мастен слой и в по-ниска пропорция в сравнение с нашите хамове, хранени с жълъди, което му придава по-мек и по-вкусен букет. С минимално време на узряване от 36 месеца и внимателен подбор на натурални зърнени култури в диетата им, хамът "Селекция" на Кастро и Гонсалес винаги е гаранция за вкус и качество.
SKU:614000
тегло:4.5 – 5 кг
Тегло за доставка:5 кг...
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
...Това е сол от земята (а не от морето)
Това е солта, която задължително трябва да се използва за приготвяне на шунка от Байон IGP.
Това е не-йодирана сол с различни свойства от морската сол. Има леко различен вкус и е 10 пъти по-солена. Затова, сложете по-малко.
Много гастрономически ресторанти я използват заради вкусовите й свойства. Месото е много по-добро с тази сол.
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон.
ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон.
ФОРМА: форма на подкова.
ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки.
ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естествена черва.
ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката.
ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки.
ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки.
ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
...Солена и подправена, леко опушена с дъб. Отлична е за запържване и подправяне на паста ястия като карбонара, аматрициана и всякакви сосове за паста, за да добавите вкус.
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждо филе в сос.
... Добри земеделски практики (GAP) и стандартни регулаторни изисквания.\n\nМногофункционална Подправка - Тази вкусна подправка може да се използва цяла или смляна, за да добави вкус към всяка рецепта. Може да се използва цяла или смляна в рецепти, смутита, лате или чай. Любима за зимните празници, карамфилите добавят топъл, пикантно-сладък вкус на греяно вино или червено вино, яйчен ликьор и варени плодове. Преди да глазиране на приготвена шунка, направете диамантен модел на повърхността и забийте всяка част с цял карамфил. Използва се в медицината като карминативно, ароматно и стимулантно средство."}...
...Просуто Тоскано DOP, в класическата версия с кост, е, без съмнение, един от най-важните продукти, когато става въпрос за тоскански колбаси, както за качеството на суровините, използвани за неговото производство и съхранение, така и за интензивния му и леко солен вкус, способен да зарадва небцето на възрастни и деца, както самостоятелно, така и в комбинация с други местни продукти или просто с парче прясно хляб. Освен това, защитеното наименование за произход гарантира качество и характерен аромат.
...Разположени в Вок-сюр-Сюр в сърцето на белгийската Арденна, между Бастон и Ньофшато, заведенията Хартман са специализирани от няколко поколения в обезкостяването и нарязването на свине. Там се приготвят много продукти: "Деликатесът на Сюр", суров шунка, сушен и леко пушен, произведен по занаятчийски метод. Но също така и варени шунки, колбаси, пастети, черен дроб, натиснато месо,...
...Отличава се със своя плодов вкус, леко горчив и пикантен, който предизвиква, поради своята плътност, приятно усещане за тялото в устата. Маслото, което смесва в своя вид нюанси на зелено и старо златисто, е отлично за консумация в суров вид в салати, върху хляб, в комбинация с шунка или сирене. В кухнята, то перфектно се съчетава с всякакви ястия, сосове и пържени храни.