...Производство на ръчно изработени конфитюри и сладка без консерванти и оцветители от биологично земеделие в Гаргано.
Ръчно изработено производство на типични селскостопански продукти от Гаргано, сосове и мариновани зеленчуци.
Търговия на едро с цитрусови плодове от биологично земеделие в Гаргано: лимон Femminello и портокал Duretta.
Екстравърджин зехтин от биологично земеделие в Гаргано, също ароматизиран с босилек, чесън, чили и лимон.
Внос/Износ.
...сол, сосове, закуски, екстравърджин зехтин, паста, с и без трюфел.
Предлагаме ви три линии на италианско изключителство: първата е посветена на любителите на трюфели "LINEA TRUFFLEAT", втората е за любителите на хайвера "LINEA CAVIAREAT" и третата е за почитателите на италианската кухня от висока класа "LINEA UGOLINI".
Линия TRUFFLEAT – Мястото за среща на любителите на трюфели: изключителни...
Преди около тридесет години господата Лорусо Антонио и Скалея Джовани започват кариерата си в механиката, работейки първо като служители в компанията Пиералиси, лидер в маслодобивната индустрия, а след това откриват малка работилница и помагат на различни маслодобивни предприятия в производството на зехтин екстравърджин, като продължават да сътрудничат с Групата Пиералиси до началото на 2008...
...Кооперативната изба произвежда вина вече 50 години, както бели, така и червени, като особено важно е Бялото вино от Питилиано DOC. Произвеждаме екстравърджин зехтин OLIO TOSCANO IGT. Нашите вина са включени в най-добрите ръководства за италиански вина от Лука Марони до Гамберо Росо, и сме били награждавани многократно в различни поводи: през 2006 г. получихме наградата Best Buy (качество/цена...
... разпространен в цялата северна част на Бари, произвеждайки екстравърджин, който прекрасно се съчетава с деликатни храни, обогатявайки техния вкус, без да го доминира. Около 7 години по-късно фирмата откри отново и засади древния сорт маслини Пернзана, който в тази почва изразява най-добре своите деликатни аромати.
Ферма Подере Сан Пиерино се намира в сърцето на Чианти Класико. Тук се произвеждат отлични вина: Чианти Класико, червено вино I.G.T. Тоскана, бяло и розе. От 2000-те маслини, които се отглеждат в стопанството, се получава фантастично екстравърджин зехтин, който е гордостта на компанията. Въпреки това не липсват и по-малки продукти, като: Граппа от Чианти Класико, Граппа от Чианти Класико Ризерва...
... клиенти целия вкус и аромат на традицията. Но вкусът и високата смилаемост на нашите пиадини - традиционни, с екстравърджин зехтин, пълнозърнести или с розмарин - не са единствената причина да изберете Piadina Le vele. Винаги се стремим да намерим съвети и новини, за да подобрим нашето производство от Романя, като например последната ни новост - LA PIADA BURGER. Изпращаме в цяла Италия и по света, ако търсите добър продукт, който да можете да продавате и приготвяте, сякаш вие сте го приготвили, тогава сме тук, за да ви предложим уникално изживяване.
Ellenikà е ексклузивен вносител на най-добрите типични гръцки продукти: екстравърджин зехтин и маслини; характерни вина; специалитети като долмадкия, лозови листа и Агурида (Агресо); типични сладкиши като курабие и меломакарона; характерни ликьори като узо, мастика, тентура и ципуро; мед от остров Крит и сушени смокини. Ellenikà е посветена на разпространението на познанията за типичните гръцки...
...Постоянно обновление на инсталациите с цел да се следва технологичната иновация, която прави екстравърджин зехтина все по-изключителен продукт. Нашата мисия "Нашият изключително внимателен анализ на всички производствени етапи, нашата грижа и отдаденост към всяко отделно дърво са гаранция за изключително високото качество на нашите продукти. Събираме плодовете изключително на ръка, за да избегнем какъвто...
... производството на маслини Таджаска с наши собствени растения и производството на екстравърджин зехтин от Таджаска и италиански маслини, ние също така произвеждаме консерви, песто, сушени домати и пълнени чушки.
Компанията отдава изключително значение на запазването на естествения аромат на суровините, затова маслините се млят в рамките на 24 часа след събирането им, а босилекът се преработва в полуфабрикат и песто в рамките на няколко часа след пристигането си.
... допълнителни услуги като: гладене, закуска в стаята, ежедневна смяна на спалното бельо. Басейн 8x11 м с шезлонги и чадъри. Бар услуги само през лятото край басейна. Църква. Произвеждаме екстравърджин зехтин и биологични зеленчуци. Отглеждаме редки растения. Средиземноморската кухня е насочена към възстановяване на древните вкусове, използвайки суровини от отлично качество. Произвеждаме консерви, сладка, конфитюри, бисквити, доматен сос и всичко, което можем да трансформираме с традиционни методи.
...Маслото от Канеле е екстравърджин зехтин от сорта "Монокултивар Таджаска". Маслото Монокултивар е уникално със своите органолептични характеристики, които го отличават от другите масла, налични на пазара. Таджаските маслини са един от най-известните сортове за производство на екстравърджин зехтин. Маслото от Канеле е 100% натурално, неговата чистота се отличава с деликатния и приятно плодов...
Уникалният вкус, опияняващият аромат и яркият, жив цвят на това екстравърджин зехтин са резултат от комбинацията на три от най-престижните сортове маслини: Лечино, Франтояна, Каролеа. Получен чрез студено пресоване и характеризиращ се с почти нулева киселинност, той е идеалното масло, за да придаде на всяко ястие допълнителен щрих на деликатес. Тази смес, която обгръща сетивата и вълнува, е...
... и черната леща от Леонфорте, черните нахут, както и на засаждането на поле с луковици от шафран. Освен тези изключителности, произвежда и основните местни сезонни плодове, основните зеленчуци и отлично екстравърджин зехтин.
Представя Консорциума за защита на тосканското IGP екстравърджин зехтин, с особено внимание към извършените дейности и комуникацията на полезна информация за уникалните характеристики, които правят тосканския екстравърджин зехтин един от най-популярните продукти на Тоскана. Чрез инструмента за проследимост потребителите също могат да проверят автентичността на продукта, който са закупили.
... земеделие. Нашият онлайн каталог е богат на червени вина, бели вина, розета, пенливи вина, грапа и дестилати от всички региони на Италия. Асортиментът се обновява постоянно: Вина от Пулия, Вина от Сицилия, Венетски вина, Вина от Пиемонт, Вина от Абруцо, Вина от Кампания, Вина от Басиликата, Тоскански вина, екстравърджин зехтин, винокот, напитки, хлебни изделия, сосове, ръчно приготвена паста… (списъкът е дълъг), Продукции с DOP и IGP са налични за доставка до всяка точка на света.
... основана след придобиването на 30 хектара, включително маслинова градина, което накара фирмата да инвестира през 2010 г. в изграждането на маслобойна, включваща част, посветена на продажби и логистика, както и бутилиране и вътрешно складиране, всичко с цел да се придаде стойност на специфичен продукт като екстравърджин зехтин.
... екстравърджин зехтин с механична обработка и в непрекъсната студена маслобойна. След приключване на обработката на екстра зехтина, започваме обработката на ароматизирания с маслини и пресни плодове директно в маслобойната. Биологичен режим. Проследимост и сертифицирано биологично производство.
...намираме го в апетитни брускети или в типичната "аквасала", препечен хляб, накиснат във вода, гарниран с суров лук, домати, поръсен с риган и добро екстравърджин зехтин, строго пулийски. Хлябът остава основен дори в пулийските супи; панкотто, полят с екстравърджин зехтин, придружава ястия на основата на типични за района зеленчуци. Сред ястията на основата на зеленчуци, на върха на вкуса е пюрето от фава с диви цикории. Сред първите ястия не можем да не споменем известните орекиете, ръчно приготвени, с върховете на репата. В кухнята на Гаргано и пулийската кухня като цяло.
... традицията и същото качество, каквото е било преди. Заводът се намира в централната част на Кастелана Гротте, в стара сграда от 1800 година, където събира и преработва плодовете на маслиновите насаждения от няколко собствени имота и различни доставчици в провинция Бари и оттук опакова и разпространява своите продукти в цяла Европа. Основните продукти на Старият маслинен завод Паче са леко плодов екстравърджин зехтин и интензивно плодов екстравърджин зехтин, извлечен от маслини от сорт 100% Кортина.
Компания, основана преди 7 години от г-жа Лоиола Ориана, собственик на фирмата, влага цялата си страст в създаването на отличен продукт на справедлива цена. От възхвалата на местните лозя до маслото, произхождащо от маслиновите горички на Алта Мурджа Барезе, в сърцето на едноименния Национален парк. Резултатите са на масите: от виното Троя, решително и характерно, до Монтепулчано и Шардоне, преминавайки през Италианското екстравърджин зехтин.
Търговия с типични продукти от Чиленто - Италия - Биологични - Безглутенови колбаси, сирена, екстравърджин зехтин, био продукти, безглутенови продукти в зехтин, консерви, паста от древни зърна, лешници от Джифони, сладкиши, ликьори, занаятчийска бира, панетоне, фраголино, риба тон в екстравърджин зехтин, филета от аншоа, качорикота, качокавало, пекорино, наденица, сопресата, панчета, капоколо...
Нашата стогодишна маслинова градина, отглеждана според принципите на биологичното земеделие и вписана в списъка на производителите на най-старата италианска D.O.P. зона, Aprutino-Pescarese, произвежда екстравърджин зехтин с отлично качество. Плодова и ароматна, с цвят от светло зелено до златисто жълто и с особено ниска маслена киселинност. Нежният вкус се адаптира към употребата на всички видове ястия, тъй като не покрива вкуса на отделните храни и е оценяван от любителите на добрия биологичен зехтин.
... компания Мацола е приела Система за доброволна проследимост, получавайки сертификация за проследимост CSQA на своя екстравърджин зехтин в съответствие с стандарта "UNI EN ISO 22005:2008" относно проследимостта в агро-хранителните вериги.
...PT MULTISERVICE е представител по специфичен мандат на производители и хранителни индустрии, с конкретната задача да популяризира техните продукти. Връзката между производителите/индустриите и клиентите е директна, нашият офис отговаря само на мандатите. Нашата централна офис е разположен в централната част на Италия, в регион с изключителни качества за екстравърджин зехтин и био, черни трюфели...
... произход 100% Made in Italy. Земите, от около 80 години, се обработват лично с грижа и страст, по напълно естествен начин, без използването на химически продукти и пестициди, които могат да повлияят на качеството на продукта. Това са същите земи, които обработваше баща ми и, още преди него, дядо ми. На него дължим това, което имаме днес, на неговата упоритост и далновидност, когато, по време на Втората световна война, в период на големи трудности, засади маслиновите дървета, от които днес произлиза, чрез студено пресоване, екстравърджин зехтин от ПЕРАНЗАНА.
MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, е специализирана в проектирането, изграждането и инсталирането на машини за преработка на грозде в вино и маслини в масло. Мелниците MORI-TEM са проектирани да отговорят на нуждите на малките и големи производители на екстравърджин зехтин. В сектора на винопроизводствените инсталации, компанията е била една от първите в Италия, която е построила хоризонтални преса-дробилки с кош и изваждащ се биещ механизъм, особено подходящи за малки изби.