...Екстравърджин класическо италианско маслиново масло 750 мл: деликатно масло, получено чрез студено пресоване от подбрани качествени маслини.
Екстравърджин маслиново масло
Италианско масло – студено извлечено
ЕкстраВърджин "Мосто Класико" се получава чрез студено пресоване от маслини от фини италиански маслинови насаждения.
"Класическият Муст" е опакован муст (нефилтриран), такъв какъвто...
...Екстравърджин зехтинът (EVO) е вид зехтин с много високо качество, получен изключително чрез механични процеси, без използването на химически разтворители или методи на рафиниране. Той се извлича от маслините, плодовете на маслиновото дърво, чрез процеси на студено пресоване или центрофугиране, които позволяват запазването на всички органолептични и хранителни характеристики на продукта.
...Зехтин екстравърджин, произведен и създаден с опазване на всички качества на занаятчийството с отдаденост и грижа, съчетавайки традицията с най-съвременните технологии.
...Използваме изключително най-добрите аншоа, на които добавяме отлично екстравърджин зехтин, най-автентичният начин да се насладите на вкуса на традицията.
...Нашите патладжани, типично сицилиански, се обработват ръчно, нарязват се на филийки, подправят се с ароматен местен риган, чесън, щипка чили и се съхраняват изключително в екстравърджин зехтин.
... напитки, йогурти и десерти, който може да се наслади с сладки и разтегливи сирена като моцарела, провола, качокавало. Добре се съчетава с риба, както сурова, така и готвена; с екстравърджин зехтин и лимон подчертава подправките за салати и пинцимони.
...Става въпрос за охлюви от вида Helix Aperta с типичната си бяла капачка. Това е много търсен охлюв, считан за деликатес в цяла Апулия и обект на множество традиционни ястия. Една от най-често срещаните вариации е следната: охлювите се измиват, капачката се отстранява и се оставят да се накиснат във вода. В тенджера запържете обилно нарязан лук в зехтин екстравърджин; след това добавете сол...
...Калуа Бленд произлиза от съчетанието на сортовете коротина, бианколила и ночелара дел беличе с малък процент гиарафа и чересула.
Днес, чрез обединението на селектирани и различни качества на маслини, е създадена смес от екстракти от екстравърджин зехтин, която носи името Калуа Бленд.
Калуа Бленд цели производството на нови вкусове и нови аромати, чрез умелия избор на различните типове маслини, които с прецизни техники се смесват помежду си, създавайки финален продукт, който да обогати сетивния опит на потребителя.
Кутии от 100 мл на Био ЕкстраВърджин Зехтин Калуа - Бленд...
...100% италианското екстравърджин зехтин е резултат от хармонична селекция на най-добрите екстравърджин зехтини, произхождащи от маслини, отглеждани и пресовани в Италия. Това е зехтин от високо качество, с интензивен аромат на маслина и леко пикантен послевкус, основна съставка в ежедневната диета, благодарение на своите специални хранителни свойства и универсалност на употреба.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 4 БР = 1 БР ЕВРО 30,00
1 ПАЛЕТ 44 КОНФЕКЦИИ
СРОК НА ГОДНОСТ 07/06/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 10 ПАЛЕТА...
...Екстравърджин зехтин, произведен от ароматните маслини, типични за източна Сицилия, Ночелара Етнеа.
Резултатът е зехтин с хармоничен и кадифен вкус, леко плодов с лека пикантна нотка.
Обогатява всяко ястие, идеален за подправяне на паста, ястия с бели или червени меса и риба.
Опаковки от: 0,75 л; 1,00 л; в стъклени бутилки.
Опаковки от: 3,00 л; 5,00 л; в метални кутии.
...Био екстравърджин зехтин Terre Caudine е продукт от биологично земеделие, който се характеризира с много ниска киселинност (0,1%) и високо съдържание на полифеноли и витамин E. Зехтинът се получава от сортовете маслини Ортиче, Ортолана и Рачиопела, събрани директно от нашите маслинови градини. Отглеждането на маслините се извършва по биологичен начин, с единствено използване на органични торове. След събирането в края на октомври следва незабавна преса на маслините с традиционния метод на студено извличане, който запазва органолептичните характеристики на зехтина.
...Био екстравърджин зехтин, 100% сицилиански. Продукт за ценители на изгодна цена.
Предлага се в кутия от 5 литра, съдържа ароматите и интензивния вкус на Ночелара Етнеа. Както всички наши продукти, и в този случай говорим за зехтин, произведен от маслини, отглеждани без използването на пестициди. Като компания от веригата на доставки, ние гарантираме продукта от отглеждането до опаковането. Всяка бутилка съдържа историята на 4 поколения и страстта, която ни отличава от 1904 година.
...Висококачествено екстравърджин зехтин от внимателно подбрани маслини, извлечен чрез студено пресоване, с интензивен зелен цвят и златисти отблясъци. Ясен и устойчив вкус, приятна хармония от плодови и тревисти нотки, фино равновесие между сладкия и пикантния послевкус. Подходящ е за ястия с деликатни вкусове, както и за сурови зеленчуци или морски дарове.
...Екстравърджин зехтин с аромат на лимон, получен изцяло от сицилиански маслини чрез студено пресоване. За информация и цени, моля свържете се с нас на нашия имейл адрес.
...1100 земеделски предприятия, обединени в Организация на производителите на екстравърджин зехтин. Ночербия: продукт, получен само и единствено от маслините на производителите членове, от терени, разположени в провинция Агридженто, а именно в Шиакка, Калтабелота и Менфи. Ночербия е EVO, което няма какво да крие!
...ARMONICO е екстравърджин зехтин от Коллеторто, който се произвежда от смилането на маслини в пълна зрялост.
Подходящ е за всякакъв вид ястия. Отличен е за приготвяне на сосове и супи или за получаване на вкусни пържени ястия, благодарение на значителната си устойчивост на високи температури.
ОПАКОВКИ
бутилки от 0,50 и 0,75 литра
консерви от 1-2-3 и 5 литра...
... интензивен плодов вкус с балансирана горчивина и пикантност, се препоръчва за подправяне на всяко ястие, приготвено с висококачествени съставки.
Формат: 500 мл.
Съставки: 100% италианско екстравърджин зехтин.
Сортове маслини: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Система на извличане: Студено пресоване.
Период на събиране: 19 октомври.
Метод на събиране: Предимно механизиран.
Плодовост: Интензивна.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и топлина.
...Производство и продажба на био екстравърджин зехтин, произведен в Сицилия в земеделска компания "Пагано". Всички основни продукти на компанията се отглеждат и произвеждат в съответствие с насоките за био, DOP, IGP. Био зехтинът е пресован по механични процеси в студен пресовач.
...Биологично екстравърджин зехтин
Получен чрез метода на студено пресоване на маслини, отглеждани с най-здравословните методи на екологично земеделие. Това е масло, в което свойствата хармонично се комбинират и го правят най-доброто плодово масло.
Наличен в бутилки от:
0,25 л. – 0,50 л. – 0,75 л. – Контейнери 5,00 л.
Нашият БИО екстравърджин зехтин ще обогати вашите ястия интензивно и вкусно...
... опаковки в метална кутия, практични, леки и лесни за пренасяне, с капачка против капене, която позволява чисто и без загуби дозиране, вече няма да се притеснявате, че можете да счупите бутилките си с масло. Насладете се на екстравърджин маслото Passannante, където и да сте!
Дръжте маслото си на безопасно от светлина място.
Излагането на светлина значително влияе на качеството на маслата.
За защита и гаранция на нашия продукт решихме да приемем единствения контейнер, 100% непропусклив за светлина: металната кутия.
Практични и вкусни.
...Екстравърджин зехтин, произведен в Пулия, Италия.
Избираме най-добрите маслини, за да произведем нашия екстравърджин зехтин и да гарантираме най-високо качество.
Фермерското стопанство Angimbe се намира в Калатафими - Сегеста, в провинция Трапани. Произвеждаме 100% натурално масло, наскоро получихме сертификат DOP и сме в процес на получаване на BIO сертификат. Angimbe носи името на гората, която го заобикаля, а самото име произлиза от арабски: в "геббия" - каменен басейн, който съхранява ценната вода, за да осигури прехрана на хора и животни, и е източник...