...Пиемонтски чушки, пълнени с рибена смес 280гр - l'Artigiana del Fungo-Sassello
Пълнените люти чушки на Artigiana del Fungo-Sassello са ръчно приготвени кнедли, изработени от висококачествени пресни пиемонтски чушки, пълнени с рибена смес в екстравърджин зехтин. Отлични за дегустация като предястие или аперитив.
...Олио с аромат на трюфел за паста, сосове, салати, яйца, месо и риба. Работим и по олио с 100% натурални аромати!
Олио с аромат на трюфел, приготвено с най-доброто екстравърджин зехтин. Използвайте само няколко капки, за да придадете незабравим вкус на всяко ястие: паста, ориз, месо, пълнени ястия, омлети, салати.
Компанията Myiafood S.r.l.s. е италиански производител на лимонов, лаймов и портокалов сок. Лимоновият сок е с изключително сицилиански произход и разполагаме също с биологична сертификация. Произвеждаме конвенционални и концентрирани сокове, биологичен лимонов сок и етерични масла.
Нашата централа е в Кротоне, Италия.
...Екстравърджин зехтинът от Чиленто е ценен продукт, получен чрез механично смилане без използването на химически вещества. От родината на Средиземноморската диета, идеалната подправка за обогатяване на ястията ви. EVO Ama има киселинност под 0,8%, трябва да има високо съдържание на полифеноли и ниско съдържание на пероксиди, тези характеристики се превръщат в ползи за здравето. Всъщност екстра...
...Грисини с екстравърджин зехтин, осолени на повърхността. С вълнообразна форма, те са хрупкави, ароматни и приготвени без химически добавки. Опаковките за единична порция са идеални за ресторантьорството.
Фирмата е на пазара повече от 80 години, основана от дядо ми около 20-те години на миналия век, управлявана първо от баща ми, а от 1998 година - от мен, когато промених името ѝ, връщайки я към името ѝ от основаването. Така сме на трето поколение в управлението на нашия търговски бизнес и имаме клиентела, състояща се от барове, пицарии, сладкарници и хлебарници. Предлагаме суровини и полуфабрикати ...
...Частично изпечен замразен хлебен продукт. Направен изцяло на ръка. Изработен с екстравърджин зехтин, доматено пюре и риган. Натурална ферментация за 24 часа. Не съдържа лактоза. Нередовна форма.
...Идеята за създаването на полусухия черешов домат "Ил Моро" произтича от желанието да се създаде линия от премиум, свежи и преработени продукти, които имат нещо общо: черешовият домат "Хиблео", избран заради отличния си баланс между киселини и захари. Управлявани в екстравърджин зехтин, следвайки традиционните техники, полусухият черешов домат "Ил Моро" успява да запази много добре...
...Аз съм хидратиращо масло, произведено ръчно от опитни ръце, с цел да бъда голям съюзник за твоето тяло. Основно съм произведен, като съчетавам екстравърджин зехтин, растителна глицерин и етерични масла. Съществуването на свойствата на зехтина вероятно ти е известно, но все пак ми харесва да ги припомням. Той е мощен емолиент, успокояващ и антиоксидант, добре понасян от детската кожа и няма противопоказания за бременни жени. Глицеринът също има отлични емолиентни свойства, освен че е ревитализиращ и хидратиращ. Освен това позволява да се направи ...
...Ексклузивната формула, обогатена с растителни активни съставки като Биологичното екстравърджин зехтин "Тоскано IGP", Масло от Шеа и Какао, предоставя на кожата хранене и благосъстояние.
Лесна за нанасяне и бързо абсорбираща, оставя приятно кадифено усещане върху тялото. Особено подходяща за суха кожа, помага за възстановяване на хидролипидния баланс на епидермиса, придавайки му стегнат и сияен...
...Коппа ди теста, известна също като коппа в касета, се произвежда от месото на главата и с добавка на благородни части от свинята. Продукт на "старите норцини" и умело предаден от древната рецепта. Леко ароматизирана с лимон и портокал, вкусна като следобедна закуска или подправена с екстравърджин зехтин и чили като основно ястие. Вкусна.
... си като предястие (фиордилайте, обикновено нарязана на филийки и подправена с екстравърджин зехтин и домат, съставлява основата за приготвянето на известната капрезе) или като гарнитура, в комбинация с основни ястия и също в приготвянето на салати.
...С удоволствие ви представяме нашето допълнително екстравърджин зехтин. Използваме маслиновото дърво "Морайоло", което е разпространено в Асизи и Сполето. То допринася за производството на масло с интензивен вкус, силен плодов аромат и стабилност във времето.
Агрономичните и качествени характеристики са подобрени и смесени с другите сортове "Лечино", "Франтойо" и "Долче Агония". Тези...
...Гурме артезанска разпространена сметана с 35% сицилиански шамфъстък. Без мляко и без ароматизатори или оцветители.
Уникален и автентичен вкус, с незабравим аромат и напълно артезанска кремообразност.
Идеална за закуска и междинни закуски. Опитайте я за пълнене на панетоне и пандоро и за украса на десерти. С екстравърджин зехтин.
Произведена в нашата лаборатория Ферацано.
...Сос от артишок с екстравърджин зехтин.
Използване на внимателно подбрани суровини.
Много универсален продукт, може да се използва за подправяне на паста, за придружаване на бяло месо или за създаване на вкусни предястия.
... стандартите на компанията за отлично качество. Продуктът е произведен и опакован в съответствие с законовите норми.
БАЗА ЗА ЧЕРВЕНА ПИЦА С ДОМАТИ
Съставки: Смляна семолина от твърда пшеница, вода, картофено нишесте, морска сол, зехтин екстравърджин, бирена мая, соев лецитин. Доматен сос. Съдържа глутен.
...Подправка за основни ястия и меса или за овкусяване на сосове. Пресният босилек, внимателно подбран и отгледан в зелените хълмове на Сицилия, е основата на този песто, заедно с бадеми и щипка морска сол.След отваряне добавете зехтин екстравърджин до пълно запълване и съхранявайте в хладилник. Консумирайте в рамките на 10/12 дни.Биологичен, без глутен и веган.Без консерванти и без добавени захари.Етикет на 4 езика: италиански, английски, немски и френски.Срок на годност: 36 месеца от датата на производство.
...Агритуристическа структура с три апартамента с различни размери и панорамна гледка към Вали д'Орча, както и директна продажба на екстравърджин зехтин, произведен директно от земеделската стопанство (отличен зехтин от висша категория, регистриран в Консорциума IGP Тоскано)...
...Името произлиза от капона, който по онова време лесно се е намирал в сицилианските кухни заради изобилието си. Капонът се е сервирал заедно с домати и патладжан. В началото на миналия век ястието е станало част от популярната кулинарна традиция и капонът е бил заменен с други зеленчуци. Зеленчуците, внимателно подбрани, се пържат отделно и след това се готвят с особена доматена сос.
Съставки: Пържен патладжан на кубчета 37%, доматен сос, олио от слънчогледови семена, екстравърджин зехтин, лук, целина, маслини, каперси, захар, натурални аромати, оцет.
... прекрасния басейн, фитнес зала със сауна и дори на Дей Клиника за естетична хирургия. В ресторанта могат да се опитат типични тоскански ястия в красивия двор. Част от сградата е предназначена за фермерски помещения с древни изби, с дъбови бъчви и Музея на селската култура. И до днес, в уважение към традицията, се произвеждат вина от "Кианти" и качествено екстравърджин зехтин. Във вилата се организират курсове по готварство, керамика и декорация, а просторните салони са идеални за срещи и работни събирания.
Сан Мауро дел Чиленто е селото на маслото. Разположено на няколко километра от известната туристическа дестинация Ачароли, това село е част от Националния парк Чиленто и Вало Диано. Територията е характерна с древни воденици, пътеки, потопени в средиземноморската растителност и маслинови насаждения. Земеделската компания Botti, горда от своето принадлежност и любовта, която я свързва с нейната земя, произвежда своето екстравърджин зехтин от маслини по традиционен начин.
Oleificio Fiorentini Firenze, основано през 1996 г., днес е една от най-важните компании за търговия с екстравърджин зехтин от различни произходи и произходи, както и един от най-големите центрове за съхранение на екстравърджин зехтин в Италия с почти 8 милиона литра капацитет. Качеството е в центъра на фирмената философия и затова разполагаме с модерни лаборатории за анализ, оборудвани с най-добрите и най-софистицираните устройства и аналитични инструменти на пазара. Fiorentini Firenze разполага с вътрешен Panel Test с признание CRA-OLI и с най-важните международни сертификати за качество.
...Пекарната "La Casa Del Pane" е основана през 1982 г. в Пернумиа, на няколко километра от Падуа и Венеция. Днес, след повече от тридесет години, съчетавайки занаятчийски традиции и съвременни технологии, предлага на своите клиенти "Ръчно разтеглени грисини", налични в 3 разновидности: сусам, екстравърджин зехтин, 8 печени зърнени култури и ръчно приготвени крекери с екстравърджин зехтин...
...Фонте Торе произвежда екстравърджин зехтин в Умбрия, използвайки най-добрите технологии за извличане и събиране, с цел да получи продукт с максимално качество. Маслините от преобладаващия сорт "Морайоло", известни със своето високо съдържание на полифеноли, се обработват в рамките на 48 часа след събирането при ниски температури (под 27°C). Произвеждаме изключително 100% италиански екстра...
... плодов, зелен вкус, с усещания за горчивина и пикантност, които правят вкуса хармоничен в цялост. Това е 100% италиански екстравърджин зехтин, плод на опит, ангажимент и страст, автентичен екстравърджин зехтин, произведен от стара традиция на изключителност, но също така и от компания, която е дълбоко вкоренена в територията от години, в крак с най-съвременните методи на отглеждане, събиране и...