...W: 330 ÷ 360. Професионална смес от меки пшенични брашна, получена от цялостната обработка на зърното: запазва така финия и широк трици, влакната и зародиша на пшеницата Mantograno, 100% жизненоважно и 100% произхождащо от италианска верига за доставки.
Това е продукт, който не попада в никаква категория, тъй като съдържанието на пепел (т.е. минерални соли) е над 0,95%, но под 1,30% от...
...Изключително универсална подготовка, с чист етикет, с печени меки пшенични трици, подходяща за разнообразни приложения.
Формат: 10 кг
Дозировка: 30%...
...допринасяйки за правилното клетъчно обновление. Формулата е обогатена с растителни масла, за да придаде на кожата блясък и мекота, както и с кофеин и витамин E за дренажен и антиоксидантен ефект. Не съдържа PEG, EDTA, парабени и силикони за деликатно, но ефективно и безопасно ексфолиране.
INCI: Вода, масло от оризови трици (Oryza Sativa), глицерин, палмитат...
...Перленият ечемик е зърнена култура, произхождаща от азиатския континент. В отличие от другите видове ечемик, той е лишен от трици и обвивки: липсата на външно покритие му придава особен цвят, склонен към бяло. Този процес на рафиниране го прави по-лесен за приготвяне с по-кратки времена на накисване и готвене. Приготвянето на тази зърнена култура е изключително просто: трябва да се изплакне добре...
...Получена от смилането на твърда пшеница сорт "Капели", произведена от земеделски стопанства в региона на Пулия. Брашното се получава чрез отделяне на финото и грубото трици (екстракция на триците и трицата от брашното с помощта на сито).
"Сенатор Капели" е древна и биологична пшеница, която е superior по хранителни свойства в сравнение с други видове пшеница: съдържа по-голямо количество флавоноиди и антиоксиданти, противовъзпалителни свойства и дори способността да намалява холестерола. По-лесно се усвоява и намалява чревните възпаления, определяни като непоносимост към глутен.
Cerealveneta работи в сектора на агро-хранителната индустрия повече от двадесет и пет години, произвеждайки брашна и полуфабрикати от интегрални, биологични и безглутенови съставки, получени чрез преработка на зърнени култури, бобови растения, специални семена, по-малки семена, трици и зародиши. Cerealveneta прилага специална термична обработка за стабилизация и печене на суровините, последвана...
... оставят да втасат за един час. Хлябът след това се разточва, оформя се под формата на големи хлябове или багети с тегло около 1 или 2 килограма, поставя се в дървени кутии, поръсва се с трици или смлени зърна и се покрива с конопени платна. След определен период от време, в който протича второто втасване, се преминава към печене, което се извършва строго в дървена фурна от кестен за около един час и двадесет минути.