... коледния период и е ценен както в Италия, така и на международно ниво като символ на италианската традиция и занаятчийство.
опаковки по 12, 1 палет = 10 опаковки, срок на годност 30/04/25
Минимална поръчка: 30 палета...
... работа, която осигурява високо качество и привлекателен дизайн.
Cappellificio Norma се отличава със способността си да комбинира традиция и иновация, създавайки аксесоари от вълна, които не само предпазват от студа, но също така изразяват личност и стил. Посвещението на качеството и майсторството прави тези аксесоари дългосрочна инвестиция, способна да повиши всеки външен вид. Носенето на аксесоар от вълна на Cappellificio Norma означава да изберете парче, което разказва история за изключителност и страст.
...DON DIEGO е фурната, избрана, персонализирана и препоръчана от Маестро Лучано Сорбило, изключителност от Кампания в Италия и по света.
Тази фурна представлява почит към изключителността на Неаполитанската пица.
Фурната, с ексклузивния подпис на Лучано Сорбило, подчертава съчетанието на традиция и иновация, празнувайки културното и кулинарно наследство на Кампания.
Размери на вътрешната готварска камера 90Lx110D - на дърва.
Синя куполна част, предна част от неръждаема стомана, бял кар с повърхности от неръждаема стомана.
...Класически сос от средиземноморската традиция, вкусен и свеж.
Истински италиански сос, базиран на домати, вкусни безкостилкови маслини Тагиаска, моркови, целина, каперси, лук и босилек. Целият италиански характер, в комбинация, която отразява най-страстната от средиземноморските традиции.
Етикет на продукта
В 'Прикачените файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за...
...Крема против стареене
Открий продукта
Анти-ейдж действието на крема за лице и околоочен контур Staminax е определено от умелото смесване на съставки от козметичната традиция с иновативни активни вещества. Съдържа патентована формула от две активни съставки, извлечени от растителни стволови клетки, за тройно действие с революционна анти-ейдж производителност. Кремът за лице и околоочен контур...
...Пандоро, изработен по традиция, притежава всички типични характеристики на този коледен сладкиш. Тестото е меко и златисто на цвят, благодарение на яйцата и ароматизирано с ванилия, с форма на звезда, сервирано с поръсване на пудра захар, което удовлетворява всички, дори и най-взискателните.
Код: BOPD01
Тегло: 750 г...
...Изработени части по проект на клиента. Благодарение на сътрудничеството с мрежа от подизпълнители с изключителна техническа стойност в местна индустриална среда с дългогодишна традиция, Sidergamma предлага възможността да предостави материал, обработен съгласно проекта на клиента.
... и пижами. Всеки артикул е резултат от италианско майсторство, което съчетава традиция и иновация, предлагайки облекло с високо качество в големи размери. Перфектно за мъжа, който търси интимно облекло от високо качество, нашето Слип Мъжки ART 934 е налично в различни размери, за да осигури оптимално прилягане.
...Директно от нашия вековен кестенов лес, потопен в Националния парк Чиленто в община Стио, ви представяме нашата Кестенова крема. Продукт, който въплъщава същността на кулинарната традиция на Чиленто, заключена в буркан.
Нашите кестени, събрани на ръка в разкошните гори на Стио, са сърцето на тази сладка и обгръщаща крема. Уникалният и неповторим вкус на кестените е подчертан с нотка сладост...
...Насладете се на истинския вкус на италианската традиция с „GRAN RISERVA LEONARDI“ Gorgonzola DOP сладък. С тегло от 1,5 кг, тази опаковка предлага щедро количество от вкусно сирене за разнообразие от ястия. Опитайте Gorgonzola DOP сладък, потопен в паста, или го добавете към следващото си плато със сирена.
...Тези зелени равиоли от прясно тесто, пълнени с рикота и спанак, са класически вечен елемент от италианската кулинарна традиция, перфектно балансирани между простота и изтънченост. Тестото е оцветено в зелено, защото е смесено със спанак и се отличава с копринена текстура, идеална за елегантно обгръщане на деликатната и богата плънка.
...Италианската занаятчийска традиция за пране и обработка на тъкани е добре известна по целия свят. Затова инвестираме в укрепване на отношенията си с най-добрите италиански перални, за да имаме най-доброто пране, най-добрия завършен продукт и гордостта да кажем, че нашите продукти са "Произведено в Италия". Прането, смолното покритие, ледено пране и надраскването са техники, разработени с традиционен подход и изследване на ексклузивни решения.
От 1980 г. Afinox е специалист на италианско и международно ниво в проектирането и производството на оборудване с висока технологична стойност за сектора на ресторантьорството. Следвайки тенденциите и еволюцията на пазара, компанията е включила в своето предложение все по-богата гама от апарати, ставайки през годините основна отправна точка за професионалистите и реалностите в сектора. Хладилни шк...
...Лазанята с рикота и спанак, задължителни в кухнята, са любими на почитателите на класическите и леки вкусове. Приготвени с най-доброто яйчено тесто, както е по традиция, те радват с автентичността на рикотата и спанака и изненадват с свежестта на всяка съставка.
...Традиционно доматено пюре, без консерванти или добавки, се изработва по занаятчийски начин, с домати, внимателно отгледани и подбрани, за да запазят миризмите и вкусовете на италианската култура и традиция непокътнати.
...Нашите западни ботуши с бродерия от велур, произведени в Италия, са перфектна комбинация от традиция и съвременен стил. Изработени ръчно с висококачествен велур и украсени с детайлни бродерии, тези ботуши представляват елегантността на западния стил с нотка оригиналност. Идеални за тези, които търсят смел и модерен вид, нашите западни ботуши са проектирани да осигурят комфорт и дълготрайност...
...Бурата Пулиезе е свежо и кремообразно сирене, типично за италианската млечна традиция. Произведена от мляко с високо качество, буратата се отличава със своето меко и маслено сърце, обвито в тънка обвивка от моцарела. Това сирене е перфектно за консумация само или в комбинация с пресни домати и капка зехтин, като по този начин се подчертава неговият деликатен и уникален вкус. Бурата е отличен избор за тези, които търсят автентично и изискано кулинарно изживяване.
...Valtrebbia Tartufi е правилният избор. Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта и да откриете как можем да ви помогнем да внесете изключителен и висококачествен продукт в бизнеса си.
Valtrebbia Tartufi: вашият източник на изключителност за белия трюфел от Алба, където традиция, качество и иновации се срещат.
...Като италианци имаме силно естетическо усещане. Като производители знаем точно какво означава да се чувстваш удобно, комфортно и, да, великолепно. Ние се грижим за начина, по който изглеждат нещата. Ето защо, при разработването на нови продукти или дизайни, черпим вдъхновение от италианската традиция, не само в модата, но, най-вече, в графичния дизайн. Стремим се да запазим италианското отношение...
...Пиньолата месинезе е типична рецепта от сицилианската традиция, която се приготвя особено по време на празниците Коледа или Карнавала. Става въпрос за малки парчета тесто, които се пържат (или в някои случаи се пекат на фурна) и се глазурират, покривайки ги с две различни глазури - една бяла с вкус на лимон и една черна с тъмен шоколад. Двойната комбинация от цветове е една от задължителните характеристики за създаването на този десерт.
...Това е шедьовър на природата и човека.
Ражда се от добротата на тази земя, от уважението към една чиста традиция, от занаятчийската мъдрост, която прави всяка шунка шедьовър на италианския вкус.
Само италиански свински бутове, прясно месо, никога замразявано, обработвано, грижливо подготвяно и отлежавано с грижа, която е изключително наследство на тази земя, на нейната традиция, на нейния въздух и климат.
Средно тегло: кг. 9.5-11
Бройки за врат: 2...
...Нашата ЯЙЧНА ЛАЗАНЯ | Н ° 191 е част от голямото разнообразие от ПАСТА ARRIGHI, произведена само и единствено от семена от твърда пшеница и, в този случай, с добавка на яйца. Те са почит към италианската кулинарна ТРАДИЦИЯ par excellence. Плоското и плътно тесто придава структура на ястието от времето на най-древните и известни гръцки философи.
Тегло: 500 г
време за готвене: 40 минути...
... да придадете нова насока на вашите рецепти. Неговият пикантен и подправен вкус подчертава аромата на основните ястия и се съчетава прекрасно с хляб карасау или домашен хляб, предлагайки сетивно пътешествие между традиционни и забравени вкусове.
Независимо дали се консумира на резени, стърготини или кубчета, това сирене представлява перфектния баланс между традиция и иновация, добавяйки нотка характер на всяка маса.
...Кафе в капсули с хранително злато, едно изключително кафе от Неапол.
Кафето в капсули с хранително злато е един от водещите продукти на Caffè Giordano, изключителност на неаполското кафе, което съчетава занаятчийската традиция с търсенето на съвършенство. Капсулата, изработена с грижа и страст, съдържа кафе с високо качество и щипка хранително злато, което придава на кафето уникален и деликатен вкус. Идеален продукт за тези, които търсят уникално и изискано вкусово изживяване.
... от тези, които следват вегетариански и вегански режими на хранене, тъй като представлява важен ресурс за богатството на растителни протеини. Състои се предимно от фибри, а също така съдържа минерални соли - калций, желязо, фосфор и магнезий, витамин C, витамин A и витамини от група B, както и високо съдържание на протеини. В Централна Америка този продукт има дълга традиция и се използва предимно за приготвяне на сладкиши, закуски или за получаване на пуканки от амарант, подобно на царевицата, или дори да бъде надуван.
...Истинската италианска традиция в процеса на ледена дестилация, получаваща
приготвяне на студено кафе с чист произход. Нашите смеси
току-що печени се смилат, поставят се в производствения процес на дестилация, който, капеща ледена вода върху смляното кафе
в продължение на 18 часа, позволява напълно да се освободят ароматите
без да се нагряват. Нашето "LUWAK COFFEE" предлага силни, интензивни, по...
...Създаден и произведен в Conserve Conti, този песто обединява традиции от Сицилия, датиращи от дълго време. "Дивият копър" - спонтанно растение от етнеанската територия, с уникален, силен и характерен вкус, е идеален като подправка за основни ястия (паста с сардини) и често се използва в комбинация с рибно ястие, но също така е похвално, ако се добави към супа от бобови растения, например нахут или фасул. Верни на традицията, за да подчертаем вкуса, го произвеждаме изключително в екстра върджин зехтин. Опитайте го и се насладете на истинската сицилианска традиция.
...Скялатиели 081
Страстта и традицията са съставките на нашия голям успех, които вдъхват живот на автентичните специалитети от Кампания, регион, известен със своята гастрономическа култура и удоволствието от консумацията на прясна ръчно приготвена паста, направена с цялата традиция на миналото.
Името на Скялатиели произлиза от две думи на неаполитанския език, "скяларе" (да се наслаждаваш) и...
...Символ на италианското занаятчийство, Маргарита е истинска икона на храната. Фина, сладка и копринена доматена пулпа и разтегливо кампанско фиор ди лате се срещат, за да създадат прости, но вкусни аромати, както е в истинската италианска традиция.