...W: 290 ÷ 310. Професионална смес от брашна от мека пшеница, идеална за пица с изключително въздушен и развит ръб.
DOPPIAESSE се получава от смилане на предварително покълнали зърна, особено богати на протеини, витамини и минерални соли. Присъствието на полезни естествени ензими влияе на качеството на тестото: резултатът е изключително лека пица с висока усвояемост и изключително развит и въздушен ръб. Технически DOPPIAESSE позволява постигането на забележителни резултати за наполовина по-кратко време и с тестени топки, които са с 10% по-леки от средното.
10 KG И 25KG...
...Бадемово мляко, бутилирано под вакуум, без консерванти, без лактоза, без холестерол, без глутен.
Мляко без мляко. 100% Сицилиански бадеми, нула лактоза. Източник на протеини, витамини, минерални соли и омега-6.
Добротата, която е добра за всички.
Най-добрите Сицилиански бадеми, готови за пиене. И сред тях, известните от Авола.
Не само вкусно, а отлично!
...Наричан още черна пшеница, суровият елда е тревисто растение, принадлежащо към семейството на Полигоналните. Често се класифицира като зърнена култура, въпреки че не принадлежи към семейството на Зърнените. Суровата обелена елда е естествено безглутенова. Семената на био елдата са с високо съдържание на протеини и съдържат витамини и минерални соли, особено витамини от група B, желязо, селен...
...витамини от група B и минерални соли.
В сравнение с другите бобови растения, те са по-лесни за храносмилане и помагат за поддържане на гликемичния индекс под контрол, следователно са подходящи за хора, страдащи от диабет.
...те са енергизиращи, пречистващи и регулиращи себума.
Хидролизирани протеини от ориз и пшеница: богати на аминокиселини, те са реструктуриращи, хидратиращи и подхранващи.
Флакон за салон: 500 г
Флакон за домашна грижа: 200 г...
...Бадемите от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis) и преминават през процес на белене, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: нуга, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий, фосфор...
...Плодовете от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis), подложени на обработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий...
... дюрум все още представлява специален продукт, богат на витамини, протеини и минерални соли, от чиято обработка се произвеждат множество формати, всички изтеглени в бронз. Сушенето, почти естествено, се извършва при 30/40°C за период от 8 до 24 часа, така че пастата да запази целия си вкус. Методите, следователно, са всички занаятчийски, но не е изключен и приносът на най-съвременните технологии, които позволяват, между другото, парна пастьоризация, незабавно опаковане на свежото в модифицирана атмосфера и стерилизация на готовия продукт.
Производството достига 1.200 килограма на ден.
... U.H.T, който гарантира дълготрайност (4 месеца). Представено на EXPO 2015, 100% натурално и италианско). Идеално за: • Бебета от 4 до 12 месеца и деца: идеален елемент за осигуряване на енергия, хранителни вещества и витаминни и минерални компоненти за тяхното развитие. • Спортисти и възрастни: отличен източник на протеини и високо съдържание на минерали (калций и фосфор) и витамини с висока...