... костите и отслабващ, и магнезий за мускулите, сърцето и мозъка.
В КУХНЯТА
Ако обичате простички ястия, използвайте го за пълнеж на сандвичи и панини или в паста салата с различни съставки като йогурт, маруля, скариди, пиле и черен ориз или киноа. За десерти можем да се насладим на мус от авокадо и какао, сладолед от авокадо и много други ястия.
...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след обработката на сиренето.
За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко.
Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°C и се опакова в термосалдена опаковка с тегло около 2 кг.
Отлична е за консумация на чисто, както и с захар, шоколад, алкермес и други. В кухнята могат да се приготвят отлични десерти и също така вкусни солени ястия
като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Тегло на фусцелата около 350 г.
...Суровите кашу са протеинови храни с уникален и неповторим вкус, отлични за консумация за закуска или като междинно хранене. Те могат да се използват както в приготвянето на десерти, така и за хляб, питки, но и за други рецепти. Суровите кашу се съхраняват вакуумирано, за да се запази техният аромат и са изключително богати на хранителни вещества: витамин A, B1 и B2, както и минерали (магнезий...
... на печене.
Може да съдържа следи от други ядки и мляко.
Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина, за максимален период от 12 месеца.
Нутриционни стойности за 100 г продукт:
Енергия 671 ккал / 2807 кДж
Мазнини 64 г
от които наситени 4 г
Въглехидрати 17 г
от които захари 4 г
Протеини 14 г
Фибри 8 г...
...{"Съчетания":"Отличен след хранене и перфектно допълнение за сухи сладкиши, плодови тарти и други традиционни италиански десерти.","Цвят":"Слама-жълт с леки зеленикави отенъци","Вкус":"Елегантен, с правилната мекота, която съпътства леката кисела нотка с баланс.","Нос":"Деликатни аромати, плодови и цветни нотки, напомнящи на зрели екзотични плодове.","Съхранение и сервиране":"Бутилките трябва да се съхраняват в хладна и суха среда, далеч от светлина и източници на топлина. Сервирайте при температура между 6-8°C. Препоръчва се доста голяма чаша с форма на тюлип."}...
... мляко за непоносимост. Нашите формати за продажба са: иновативен продукт в единична порция; сфера / куб 120 г; кутия от полистирол 500 г и 1000 г. Освен това нашето предложение се допълва с всякакъв вид поддръжка за сладоледени магазини и подобни. Сред нашите референции ще намерите десерти в единични порции, на резени и за бюфет, готови за сервиране. Нашите клиенти са: сладоледени магазини без...
... постоянно се развива и разширява: продукти за закуска "хляб и кроасани", морски дарове "скариди, миди, филета и др.", зеленчуци "картофи, минестроне, гъби и др.", месо "птици, говеждо, свинско и др.", готови ястия, десерти и много други, за всички нужди на клиентите.