...В хранителната индустрия се използва под името E330 като регулатор на киселинността, вид консервант и антиоксидант. Сред другите приложения, лимонената киселина се използва за десерти и други сладкарски изделия. Ще я намерим също в безалкохолни напитки, консервиране, консерви и готови ястия. Освен това, тя се използва и за почистване на смесители или за изчистване на домакински уреди (например...
...Nutella® е популярна сладка шоколадова паста от лешници, която се използва широко в сандвичи, сладкиши и другидесерти. Известна е със своя вкус на сладост и ядки и не съдържа изкуствени оцветители или консерванти. Пастата за намазване се състои от няколко съставки, включително захар, палмово масло, лешници, какао на прах с намалено съдържание на мазнини, обезмаслено мляко на прах, суроватка на...
... структурата му. Такива ядки се приготвят най-бързо, тъй като бързо омекват и абсорбират вода. Просто залейте ги с вряла вода или горещо мляко и те са готови. Овесените ядки са предимно много фибри и протеини, както и богатство от витамини - те съдържат витамини от група B, E, PP, както и магнезий и фосфор, които оказват благоприятно влияние върху нашето тяло. Те са основната съставка на традиционната каша, също така се използват в сладкиши и десерти.
...СЪСТАВКИ: шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, естествен ванилов аромат), лешници 6%. Съдържа лешници. Може да съдържа мляко и други ядки.
Комплект: Фолклор...