...В ръждата, красотата на несъвършенството. Динамична течност между горчивите следи от хини и балсамични ивици от евкалипт. Многостранен изпълнител в експерименталното смесване от сладко-горчиво настроение до края на храненето. RUST, концептуален амаро, е натурален амаро, произведен чрез студена инфузия на голямо количество хвойнови плодове, хини и бъз, фини цитрусови кори, пулпа от смокини, спонтанни и лечебни растения от средиземноморската растителност, включително мента и евкалипт.
...Смеската Extra Bar се състои от най-добрите зърна кафе Robusta и Arabica. Тя има кремообразна текстура и силен вкус, с изразителни подправкови нотки и леко горчиво послевкус, което води до послевкус на тъмен шоколад.
...CALCIUM C е течен тор на основата на калций, който помага за намаляване на растителните разстройства, като горчиво гниене на ябълки, гниене на цветната част на доматите и чушките, кухо сърце на кръстоцветните култури и изгаряне на върховете на салата.
Калцият е основен хранителен елемент за развитието на всички растителни тъкани и неговото приложение осигурява по-дълъг срок на годност за всички...
...Рубинено червено на цвят, с леки лилави отражения, когато е младо, с годините става гранатено. Сухо, грубо, горчиво на вкус, с възрастта става меко и кадифено.
Сорт грозде: Refosco
Област: Sylvoz...
Italian Wine Lover е уебсайт, посветен на търговията на едро с най-добрите италиански вина, собственост на Bell Italia Srl. Днес предлагането на Italian Wine Lover включва голямо разнообразие от италиански вина и пенливи вина от най-добрите изби от всички италиански региони (3000 етикета и 500 изби), предназначени за професионалисти в сектора. Ти ли си купувач, търговец на вино или дистрибутор в ч...
...Grani Caffè Cortese смес от печени кафе на зърна, пакет от 1 кг
Декофеинирано Бар
Кофеин под 0,1%
Крем с цвят на лешник и плътна текстура, богат и плодови вкус.
Ноти на горчиво какао и послевкус на лакрица.
Позволете си да бъдете изненадани от тази смес, целият вкус на еспресо, но без кофеин.
Съдържание на кофеин под 0,1%
ЛИНИЯ: БАР - ДЕКОФЕИНИРАНО БАР...
...Био брашно от елда е сертифицирано като биологично. За получаването на брашното, пирамидалното семе се обелва и смилат. Ароматът на елдата е селски, с нотки на сушени плодове и почти земен привкус, с леко горчиво послевкус, придадено от многобройните флавоноиди, които съдържа. Следователно, това е брашно, което е изключително богато от хранителна гледна точка. Брашното от елда е продукт, който е...
...Истинското изражение на класическото италианско кафе. Смес от 100% робуста, съставена от най-добрите робусти от Централна Америка и Африка, прави това класическо кафе силно, горчиво и плътно. Кафе с голямо "К", което жертва част от финеса на вкусовете, за да остави повече място за невероятен заряд енергия, благодарение на високото си съдържание на кофеин. Популярно кафе, но не по-малко деликатно...
...Натурална храна par excellence с множество добродетели, допринасяща за растежа на тялото, особено заради антиоксидантните си качества. Зехтинът се получава от нашите плодове на маслиновото дърво, като се извлича чрез студено пресоване от пулпата на маслините. Нашите бутилки запазват целия характерен аромат, или обгръщащия вкус с малко горчиво послевкус, но в същото време мек и деликатен, и...
...BAG IN BOX Новата система за опаковане, удобна и екологосъобразна - Маслото, получено от маслини Ночелара дел Беличе, с зеленикав цвят и златисти отблясъци, предлага аромат на току-що смлени маслини с нотки на свежа трева и чушка. Много интензивен зелен плодов аромат. На вкус, голяма концентрация на вкус с приятно съчетание на горчиво и пикантно с умерена интензивност.
...Оливковите листа се използват според древна средиземноморска рецепта, адаптирайки метода на ръчно приготвяне. Произвежда се Olivetum - горчиво с сладък вкус, направено от оливкови листа и кори от цитрусови плодове. То е напълно произведено с натурални съставки. Оливковите листа и листата на цитрусовите плодове се накисват в алкохол; след филтриране се добавя карамелизирана захар, докато се...
... кафе, обработено по мокрия метод и селектирано без дефекти. MOROLA интензо е кафе, подходящо за всеки момент от деня. Въобще не е горчиво, изключително приятно е да се пие само по себе си или максимум с малко захар. Има сладост, типична за карамел и вафли с аромати на ванилия.
Ако можете, не се отказвайте да го пиете в топла керамична чаша: ще ви се стори като друго кафе.
Кантина Сан Доначи, основана през 1933 г., е сред най-старите компании в агро-салентино. Имотите на компанията се намират изцяло в Салице Салентино (историческа зона) в най-подходящите райони, с площ от около 500 хектара и значително разнообразие от терени и микроклимат. Днес Кантина Сан Доначи използва високо иновативни технологии. Мацирацията в автоматични винфикатори с потапяща се капачка от ст...
Социалната изба в Леверано е основана през 1959 г. и днес е една от най-важните производствени реалности в Саленто. Избата разполага с около 1300 членове и 1100 хектара обработваеми земи. Основните сортове грозде са местни, по-специално примитиво, негромаро и малвазия нера. Към тях се добавят и други национални сортове като монте пулчано, верментино и требиано, или международни като сиро и шардоне...
...хрупкави пълнени чушки (с рибено крема)
в екстра върджин зехтин, хрупкави чушки
в зехтин с аншоа, каперси и маслини, подредени сушени домати в зехтин, горчиво-сладки лукчета, гриловани малки лукчета
в зехтин, малки лукчета с балсамов оцет от Модена I.G.P., хрупкави артишоци от Сардиния в зехтин, гриловани патладжани
в зехтин, чушки с трюфел, микс от предястия в зехтин, крем сирене
разтопено с трюфел, маслинова паста с
трюфел, трюфел крем,...
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
... съставки за ликьорите. Суровините са внимателно подбрани и цялата обработка се следи с максимално внимание и грижа.
Ликьорният завод Белмонте е известен със своята "Генциана и Лимончино", отлични за завършване на добър обяд. Днес Ликьорният завод Белмонте предлага широка гама от ликьори, като Лимончино, Генциана, Ликоричка, Ратафия, Самбука, горчиво Белмонте, Аранчело, Джин, Водка, Кафе крем, Диня...
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкус на зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.
... изстудяване (горчиво). 2) Центрифугално извличане, без разбиване (в противовес на центрофугата) при много ниски обороти и без използване на центрофужни сепаратори (изяснители), от първото пресоване и напълно на студено. С ТЕЗИ ДВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ МЕТОДА се запазват непокътнати всички характеристики на най-добрия зехтин: аромат, цвят, вкус, аромат и органолептични качества. Разновидностите, които произвеждаме изключително, са: рондонела, карпелезе, франтойо и лекино. Нашата търговска марка е ...