Франция, Gonesse
...Половин задушено пиле, с избор на гарнитура...
Италия, Orbassano
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
Франция, Calvi
... фини утайки. Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ. Розе Фратичело е вино за жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси. Смело комбинирайте с филе миньон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
Франция, Saint-Fraimbault
... нашите постоянни или временно пасища. Независимо от рецептите, се препоръчва да се изплакне преди да се добави в кулинарните приготовления. Някои рецепти, които да опитате с нашето кулинарно сено: печен камамбер със сено, печена свинска котлетка със сено, пиле със сено, панакота със сено... и много други, които можете да откриете в нашия раздел "Рецепти".
Франция, Vincennes
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play