Като световно действаща, технологично ориентирана търговска компания, PolyNeo GmbH е специализирана в търговията с суровини и добавки за пластмасовата индустрия, както и полуфабрикати от тях, особено с полимери, добавки и полимерни химикали, и предлага на своите клиенти цялостния спектър на международно действаща търговска компания - от снабдяване, през финансиране до логистично изпълнение.
Секто...
Vitchem е хановерска компания, специализирана в производството на добавки и с над 10 години опит в областите на сухите смеси, добавките за бетон и боята. Ние предлагаме на нашите клиенти индивидуално проектирани, висококачествени продукти, както и обширна техническа поддръжка. С професионална лаборатория, управлявана от опитни техници, ние гарантираме, че нашите продукти са стабилни и надеждни. На...
...Използва се за производството на разтворими металообработващи течности на базата на минерално масло.
Състои се от емулгатори, добавки EP/AW, смазочни вещества, инхибитори на корозията и специализирани естери.
Продуктът, приготвен с 18-22% емулгатор на разтворимо масло и остатъчно спинделово масло, дава мътен масло във водни емулсии.
Емулгаторите се използват в,
• Масло за текстилни машини...
...Лецитин 95% от слънчоглед на прах
Обработен суров материал: соя
Екстракционен агент: ацетон
Соевият лецитин е естествено срещащо се мазнино вещество, извлечено от соеви зърна, и често се използва като емулгатор в храните и хранителните добавки. Той помага за смесване и стабилизиране на съставките и е особено ценен в хранителната индустрия заради многобройните си приложения.
Нашите продукти се...
... своите диспергиращи и овлажняващи свойства.
Други имена: соев лецитин
CAS номер: 8002-43-5
Външен вид: жълтеникаво-кафяв прах или восъчен или течен или паста
Основна функция: емулгатор
Метод на тестване: TLC/HPLC
Цвят: жълт до кафяв
Мирис: уникален мирис на лецитин
Текстура: вискозна течност, паста, прах, гранулиран или блок
Неразтворим в ацетон: ≥60%
Загуба при сушене: ≤2.0%
Неразтворим в...
...Състав: въздушен амарант, смлени печени фъстъци, царевично брашно, брашно от амарант, семена от чия, тъмен шоколад без захар (подсладител малтитол, настъргано какао, алкохолизирано какао на прах с намалено съдържание на мазнини, емулгатор натурален соев лецитин, аромат на ванилия)
Хранителна стойност на 100 г от продукта:
Протеини - 16.1 г
Мазнини - 23.47 г
Въглехидрати - 47.56 г
Сол - 0.02
Енергийна стойност на 100 г от продукта: 466 ккал (1948 кДж)
Тегло: 245 г (7 енергийни порции по 35 г всяка)...
...Свойства и ползи на глицерин с хранителен клас USP:
Хидратиращо средство: Помага за поддържане на влажността и мекотата в продуктите.
Текстурен агент: Подобрява консистенцията и мекото усещане в храните и козметиката.
Емулгатор: Улеснява комбинирането на водни и маслени съставки.
Натурален консервант: Спомага за стабилността и срока на годност на продуктите.
Произход от растения: Получен от...
... Франция
Производство
Solubol® е търговска марка на Група Биоланд, произведен изключително на нашия производствен обект в Le Sen, Франция.
Реф: SOLUB1
Семейство на продукта: SOLUBOL
Тип екстракт: Питен емулгатор
INCI код: ГЛИЦЕРИН/ ВОДА/ ЛЕЦИТИН/ ЕКСТРАКТ ОТ ПЛОДОВЕ НА COCOS NUCIFERA/ НАТРИЕВ ЦИТРАТ/ АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА
Страна на производство: ФРАНЦИЯ
Категория на употреба за физически лица: Хранителен без аромат
Състав: E422, вода, E322, екстракт от кокосови орехи, E331iii, E300, E330, E307, слънчогледово масло, E392.
...Състав: Собствена смес от повърхностно активни вещества
Emulcore® EC 50 е смес от анионни и неионни повърхностно активни вещества, която е препоръчителен емулгатор за EC формулации.
Осигурява стабилна емулсия с технически частици и неполярни разтворители.
Emulcore® EC 50 е O/W емулгатор, използван в различни формулации, технически и разтворители.
Emulcore® EC 50 е емулгатор за масла.
Когато...
...Nutella® е популярна подсладена паста от лешници и какао, която се използва широко в сандвичи, торти и други сладки храни. Известна е със своя вкусен сладък и орехов аромат и не съдържа изкуствени оцветители или консерванти. Състои се от различни съставки, включително захар, палмово масло, лешници, обезмаслено какаово прахо, обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах, емулгатор лецитин (соев) и...
... широко в хранителната индустрия като сгъстител, стабилизатор или емулгатор. Често се среща в продукти като сосове, сосове за месо, супи и печива, където подобрява текстурата и консистенцията.
Цвят: Бял
Опаковка: Хартияна чанта 25кг, голяма чанта 700кг, голяма чанта 1000кг
Количество: 5,000кг - 48,000кг
Консистенция: Прах...
...фармацевтична и козметична. Той действа като буферен агент, емулгатор и консервант, което го прави универсална съставка за множество приложения.
трето, Стабилност и последователност: Когато закупите натриев цитрат от нас, вие инвестирате в стабилността и последователността на продукта. Постигнете равномерни резултати всеки път.
ЗАГУБА ПРИ СУШЕНЕ: 11.00-13.00%
PH СТОЙНОСТ (5% ВОДЕН РАСТВОР): 7.5-9.0
ЧИСТОТА: 99.00-100.50%...
...Nutella® има неразреден вкус на лешници и какао, който е допълнително подчертан от кремообразната си консистенция. Толкова е вкусна, че дори малко количество ще ви засити: 15 г/1 супена лъжица от този шоколадов крем с печива е достатъчно, за да гарантира ненадминат вкус и приятно изживяване.
Състав:
Захар, палмово масло, ЛЕШНИЦИ (13%), сушено обезмаслено МЛЯКО (8.7%), какао на прах с намалено съдържание на мазнини (7.4%), емулгатор: лецитини (СОЯ), ванилин.
TER Chemicals Distribution Group е глобален дистрибутор на специализирани химикали и добавки за храни с офиси в 16 държави. Продуктовата ни гама обхваща добавки, восъци, смоли и пластмаси от всякакъв вид, пигменти и специализирани химикали, както и добавки за хранителната и фуражната индустрия. Нашата мисия е да осигурим стойност чрез ангажирани технически и химически консултанти в Европа, с нашит...
...На базата на технологиите TINYsphere®, куркуминът, съдържащ се в TINY Curcuma, е комбиниран с пиперин, което позволява на организма да го абсорбира до 10 пъти повече в сравнение с конвенционалните форми. Абсорбцията е допълнително подобрена от добавения емулгатор, свободен от соеви алергени, слънчогледов лецитин, който образува липозоми в тялото, които обгръщат и транспортират съставките...
PROXES France проектира, произвежда и търгува с оборудване под марките STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET за хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустрия. Нашият асортимент включва резачки-готвачи, реактори и топлообменници с остриета.
Силата на групата, световен лидер в тези области, е да ви предложи цялостни линии, интегриращи ключовите елементи на нашите основни марки, свързани с а...
... различни класове, за да служи като суровина в различни приложения. Соята лецитин има характерен златисто-жълт цвят, е вискозен по природа и има характерен мирис на соя.
Многостранността и многоцелевите характеристики на соевия лецитин позволяват той да действа като стабилизатор, дисперсант, емулгатор, агент за овлажняване, антиоксидант, агент против пръскане, агент за освобождаване, свързващ агент...
...Крем за лице, специално формулиран за зряла кожа, която се нуждае от подкрепа и укрепване на структурата си. Текстурата на крема, създадена от високоефективен натурален емулгатор, позволява активните му съставки да проникнат в дълбоките слоеве на епидермиса, осигурявайки усещане за нежна хидратация. Неговата формула е внимателно проучена, за да реконструира и стегне кожната тъкан, придавайки й по-еластичен и подмладен вид.
...Копоазу маслото се получава чрез първото студено пресоване на семена от Theobroma grandiflorum, дървесен вид, родом от централните райони на Южна Америка. То се отличава в състава си с наличието на олеинова киселина, която осигурява хидратация, и стеаринова киселина, която действа като емулгатор. Фитостеролите подобряват естествената бариера на кожата, а полифенолите действат като антиоксидант...
...– Трифазен/еднофазен електрически мотор с 4, 6 и 8 полюса или пневматичен.
– Механична опора с алуминиева лампа с един лагер
– Свързване на мотора/агитатора чрез самоцентричен съединител от алуминий 7075
– Диск за разделяне за уплътняване на корпуса
Вал от стомана AISI 304-316 или C45, покрит с PP, PVC, PVDF или PE-HD
– Морски трипала пропелер, турбина с прави лопатки, емулгатор, без крави, от стомана AISI 304-316 или от PP, PVC или PVDF.
... мая, глутен, сол, емулгатор: соев лецитин (не ГМО), екстракт от ечемичен малц, аромат: ванилия.
Произведено в работилница, която използва сусам и млечни продукти
Опаковка: около 14 тостове със стафиди в кутия
Нетно тегло: 200 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 1732 кДж или 421 ккал
Мазнини: 10.5 г
от които наситени мастни киселини: 5.1 г
Въглехидрати: 68.8 г
от които захари: 5.1 г
Фибри: 4 г
Протеини: 10.7 г
Сол: 1.2 г...
... прах, какаова паста, какаово масло, суроватъчен прах, емулгатор: соев лецитин E322, естествена ванилова ароматика), 30% бадеми, 2% какаово прах
Произход
Бадемите идват основно от Америка, Южна и Западна Европа. Най-големите райони, в които се отглеждат бадеми, са Калифорния, Испания, Италия, Португалия, Австралия и Чили. Покритето им с шоколад се извършва в Европа.
...Пот от 250 г шоколадов крем за намазване
И какво има вътре?
Растителни мазнини (слънчоглед, какаово масло), какао на прах (захар, какао) (26%), захар, обезмаслено мляко на прах (14%), емулгатор: слънчогледова лецитин, аромат: ванилин.
Алергени под лупа
Мляко. Може да съдържа следи от лешници.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина. Добре затворете буркана след всяка употреба.
Бурканът и капачката: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
...включително за енергия и издръжливост. Вече е ясно, че чиа наистина има висока хранителна стойност.
Използването на чиа семена
Чиа семената обикновено са кафяви на цвят, но често са и черни, а понякога дори и бели. Поради желеобразната си консистенция, когато се добави вода, те могат да се използват в кухнята като заместител на яйца, сгъстител и емулгатор. Чиа на едро можете да закупите от Vehgro. Чиа семената имат дълъг срок на годност и са на достъпна цена. Чиа семената можете да смелите или да използвате цели...