...Сосът от трюфели Bianchetto е гурме смес, направена от трюфели Bianchetto, комбинирани с избрани съставки като гъби, зехтин и понякога сметана или сирене. Този сос е известен със своята кремообразна текстура и интензивен вкус, подчертавайки неповторимия аромат и деликатния вкус на белите трюфели.
Този сос е перфектен за тези, които търсят да добавят нотка лукс и изтънченост към ястията си, използвайки максимално уникалния вкус на трюфелите Bianchetto.
...Шампиньони в различни нарязвания
Шампиньонът (Agaricus bispora L.) е най-популярният гъбен вид в Германия. Той се отличава предимно с многообразието си и финния си аромат.
Предлагаме различни нарязвания и размери на главите – опаковани в консерви и торби.
... внимание към бюджета. Този трюфел, известен със своя интензивен аромат и неповторим вкус, е идеалното решение за кулинарни приготовления, в които трюфелът се използва в обработена или настъргана форма.
Категория Spaccato: Характеристики
Тартуфо Неро Унчинато Спакато включва трюфели, които, макар и повредени по време на събирането или обработката, запазват непокътнати своите ароматни и органолептични...
...Tartufata е сос от зехтин с екстра качество и съставки от различни растения, като трюфелиигъби, опаковани чрез физически процеси, без добавяне на консерванти. Има текстура на пастет и много приятен аромат и вкус на черен трюфел и boletus edulis, което го прави много вкусен за добавяне директно върху филийки хляб или в паста ястия, пици,...
...Съставки: Гъби (Agaricus bisporus), зехтин, олио от слънчогледови семена, черни маслини, Летен трюфел 1% (Tuber aestivum Vitt.), аромат, сол.
Срок на годност: 36 месеца.
Начин на употреба: Идеален е като подправка за тостове и плънки за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфел.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества или продукти, съдържащи такива...
...Салса с летен трюфел игъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел!
Сос с черни трюфелиигъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...Компонентите с висока молекулна маса, които медиират туморни ефекти чрез отговор на гостоприемника в гъбите, са хетерогликани, хитин, пептидогликани, протеогликани, лецитин, нуклеинови киселини (РНК), неразградими полизахариди (диетични фибри) и B-D-глюкани (Мизуно и др., 1995). Изследвания с Ganoderma Lucidum показват, че тритерпеновите киселини действат върху клетъчната мембрана, затруднявайки навлизането на вируси в клетките и по този начин могат да имат ефект върху ХИВ (Майлс и Чанг, 1997).
...Брисура от трюфели от Перигор (Меланоспорум) 25 и 100Г - Френско производство - Брисурата от черен трюфел, изработена с трюфели в перфектна зрялост, във Франция, от Maison Caudalie, внася в ястията си интензивността на аромата. Maison Caudalie предлага своята Брисура от Черен Трюфел в буркани от 25 и 100 г, както и в гурме комплект №8. Брисура от трюфел от Перигор, натурална, без добавки и консерванти. Всички наши пратки се транспортират при контролирани температури; качеството е ценност, с която Maison Caudalie не прави компромиси!
...Черният зимен трюфел (Tuber Melanosporum) е широко известен в световната кухня като "Перигор" трюфели, или в Италия като "Неро Прежиато", и се счита за краля на черните трюфели. Обикновено изглежда закръглен, но може да бъде и неправилен или лобат, като обикновено достига размер до 10 см (3.9 инча). Характеризира се с малки пирамидални върхове и черно-кафява кожа; месото на зимния черен трюфел първоначално е бяло, след това потъмнява. То е пронизано от бели вени, които с времето стават кафяви.
...Дорнбахтал ООД предлага пресни местни гъби (манатарки, боровинки) и червени боровинки (сготвени без добавка на пектин или като конфитюр).
Нашият разнообразен, малко структурен ландшафт в Оберфалц с собствено земеделие и горско стопанство предлага идеални местообитания с разнообразна храна за диви животни и обширно отглеждане на животни.
Подробна информация за нашите продукти можете да получите при запитване.
...Бургундските трюфели са гъби с форма на "картоф" в черен цвят, които растат в земята. Месото им е сиво и бяло. Една единствена бургундска трюфел може да ароматизира няколко омлета.
Перигорадските трюфели имат подобен вид на бургундските трюфели, макар и по-малко гранулирани отвън и по-ароматни.
...Трюфелът е народното наименование, дадено на годния за консумация плод на няколко вида гъби аскомицети, които образуват ектомикоризни връзки и се представят под форма, която е повече или по-малко глобулна. Гъбата може да произведе няколко трюфела. Някои видове имат малко вкус, а други са особено ценени и търсени от древността. Трюфелите, независимо дали са израснали спонтанно или са резултат от...
...Делизията с бял трюфел игъби порчини е един от най-изисканите и ексклузивни продукти.
Идеална за аперитиви и ценни меса, тя се съчетава с отлични бели вина. Търсена в много кухни с много висок профил. Изискана и балансирана, директно от най-добрите готвачи в света.
...Фисташките не пестят: на солените ястия даряват цялото си качество, вкус, интензивен цвят, своята автентичност и натуралност...
Достъпни в различни вкусове: Песто от фисташки с гъби; Песто от фисташки с трюфели; Песто от фисташки със сол от Сицилия.
...Робе: Амброво с златисти отблясъци
Нос: Умами, много сложен с аромат на гъбиитрюфели.
Устата: Много завладяващ с трюфел, печена домат, много сложен и мощен, лека горчивина, която е широко покрита от трюфела.
Финал: Много дълъг с трюфел и се развива в аромати на грозде, фурми, захаросани плодове, с винаги доминиращ трюфел, присъствие на билкови нотки като генепи, абсент, жентян.
..."Les Classiche" на Canuti са приготвени от строго подбрани суровини, без добавяне на оцветители или консерванти. Както всички яйца пасти на Canuti, те се произвеждат по класическия метод на бавно пресоване в бронзови матрици. Различните плънки са на основата на зеленчуци, месо, риба, сирена, гъбиитрюфели. Тези "Classiche" са с отлично качество: те са изискани и търсени.
ОПАКОВКА: 3 x 1 кг = 3 кг...
...Нашият крем от трюфелни гъби е уникален продукт.
Перфектен за намазване на канапета или крутони като аперитив, като подправка за паста, ризото, варени/печени картофи, на меса или в много други рецепти.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка светлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник, покрит с масло и използвайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Гъби, Трюфел, екстра върджин зехтин, сол, натурални аромати
Срок на годност: 30 месеца, налични различни формати...
...придружава вашите предястия (пастет в тесто или хапка кралица), меса (агнешко ребро, филе миньон или печена пилешка), риби (лампрая по бордоски) и вегетариански ястия (на основата на гъби като манатарка и трюфел).
Око: дълбок гранатов пурпур.
Съвет на енолога: да се сервира на 16-18°C.
Съдържание на алкохол: 14%.
Време на съхранение: 22 години.
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl.
Дomaine: Château Haut-Brion.
Апелация: Pessac-Léognan.
Реколта: 2018.
Култура: Традиционна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
...Интензивно и комплексно Кахор
Това дълбоко оцветено вино е изразително и хармонично; неговият сложен нос напомня на касис, подправки и запечен плод. Месесто и мощно в устата, неговото кадифено качество е доказателство за перфектното овладяване на техниките за отлежаване в дъб. Ароматите на черни плодове, лакрица и шоколад допълват пълното изразяване на виното.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на 15-16°.
Предложено съчетание: дивечов foie gras, трюфели, горски гъби, турнедос, агне на мляко.
...Тосканската традиция на масата.
Пици с аромат на гъби шампиньон и черен трюфел.
Съставки: семолина от твърда пшеница, гъби шампиньон (Agaricus Bisporus), летен трюфел (Tuber aestivum Vitt) 1%, аромат.
Идеално в комбинация с пресен трюфел, с масло на основата на черен трюфел King of Truffles и/или с перли от черен трюфел.
През последното десетилетие успешно обучихме и организирахме десетки фермери и селски фирми да систематично събират гъбиитрюфели в горите на региона, което в крайна сметка прерасна в комерсиализация; Notrica беше създадена, за да задоволи постоянно нарастващото търсене на диви гъбиитрюфели на бизнес ниво. В момента, като най-голям износител на трюфели в Близкия изток, сме придобили над един...
...Засаждане: Разполагаме със собствени насаждения, от които събираме собствените си трюфели. Събиране: Всяка година, от ноември до март, събираме продукцията. Търговия и продажба: Продаваме трюфелите, осигурявайки директен канал без посредници. Ние сме в крайна сметка производители, трюфелопроизводители, събирачи и търговци на черен трюфел (Tuber Melanosporum). Нашата цел е да предложим трюфел с максимално качество, като съкратим времето за доставка, за да достигне продуктът в оптимални условия.
Също така разполагаме с широк асортимент от сушени гъби, особено смръчковци.
... създават гастрономически продукти, като сосове и подправки, които усилват вкуса на оригинални ястия, присъстващи на масите на най-добрите ресторанти с Мишлен звезда. "Рапарели ГъбииТрюфели" постоянно търси търговски партньори, с които да разширява бизнеса и опита си.
... прекарате чудесен уикенд далеч от градската рутина или просто да се насладите на красивия хълмист пейзаж на Умбрия, който обгражда Подред Сан Джузепе и да опитате отлични ястия от местната кухня. Трюфели, гъби, колбаси - всички местни и на километър нула продукти, с които Умбрия е богата и които можете да намерите, избирайки менюто на ресторанта. Ако обичате морската кухня, трябва да знаете, че...
... ягоди, горски ягоди, кайсии, пъпеши, смокини, сушени плодове, китайски мандарини. Освен това предлагаме лимонови кори, ягоди, кестени и др., замразени гъби манатарки итрюфели. Производственият цикъл завършва с опаковане на пресни и стерилизирани кестени и с белене и замразяване на същите. На ваше разположение сме, ако имате нужда от нашите продукти.
Нашата разсадник е в състояние да ви предложи: разнообразие от листни и иглолистни растения за гората, разсад за коледни елхи, разсад за традиционни и ландшафтни живи плетове, декоративни растения и плодни дървета, разсад за гъбиитрюфели, услуга за подготовка на терен и услуга за засаждане. От тази година към нашата компания се добавят: услуга за сеч и резитба от нашия катерач Готие Гайли...
Нашата кухня отразява традицията и територията, която ни заобикаля. В нашето меню никога не липсват капелети в бульон, тортили, печени пасти, печено месо и варени ястия, приготвени по желание с ароматите на нашите гори (гъбиитрюфели), както и богат избор от пици за всеки вкус. Ресторантът La Collina, изцяло семейно управляван, предлага типична емилианска кухня. Ние сме внимателни към хората с...