...Брисура от трюфели от Перигор (Меланоспорум) 25 и 100Г - Френско производство - Брисурата от черен трюфел, изработена с трюфели в перфектна зрялост, във Франция, от Maison Caudalie, внася в ястията си интензивността на аромата. Maison Caudalie предлага своята Брисура от Черен Трюфел в буркани от 25 и 100 г, както и в гурме комплект №8. Брисура от трюфел от Перигор, натурална, без добавки и консерванти. Всички наши пратки се транспортират при контролирани температури; качеството е ценност, с която Maison Caudalie не прави компромиси!
...Черният зимен трюфел (Tuber Melanosporum) е широко известен в световната кухня като "Перигор" трюфели, или в Италия като "Неро Прежиато", и се счита за краля на черните трюфели. Обикновено изглежда закръглен, но може да бъде и неправилен или лобат, като обикновено достига размер до 10 см (3.9 инча). Характеризира се с малки пирамидални върхове и черно-кафява кожа; месото на зимния черен трюфел първоначално е бяло, след това потъмнява. То е пронизано от бели вени, които с времето стават кафяви.
...Трюфелът е народното наименование, дадено на годния за консумация плод на няколко вида гъби аскомицети, които образуват ектомикоризни връзки и се представят под форма, която е повече или по-малко глобулна. Гъбата може да произведе няколко трюфела. Някои видове имат малко вкус, а други са особено ценени и търсени от древността. Трюфелите, независимо дали са израснали спонтанно или са резултат от...
...Робе: Амброво с златисти отблясъци
Нос: Умами, много сложен с аромат на гъбиитрюфели.
Устата: Много завладяващ с трюфел, печена домат, много сложен и мощен, лека горчивина, която е широко покрита от трюфела.
Финал: Много дълъг с трюфел и се развива в аромати на грозде, фурми, захаросани плодове, с винаги доминиращ трюфел, присъствие на билкови нотки като генепи, абсент, жентян.
..."Les Classiche" на Canuti са приготвени от строго подбрани суровини, без добавяне на оцветители или консерванти. Както всички яйца пасти на Canuti, те се произвеждат по класическия метод на бавно пресоване в бронзови матрици. Различните плънки са на основата на зеленчуци, месо, риба, сирена, гъбиитрюфели. Тези "Classiche" са с отлично качество: те са изискани и търсени.
ОПАКОВКА: 3 x 1 кг = 3 кг...
...придружава вашите предястия (пастет в тесто или хапка кралица), меса (агнешко ребро, филе миньон или печена пилешка), риби (лампрая по бордоски) и вегетариански ястия (на основата на гъби като манатарка и трюфел).
Око: дълбок гранатов пурпур.
Съвет на енолога: да се сервира на 16-18°C.
Съдържание на алкохол: 14%.
Време на съхранение: 22 години.
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl.
Дomaine: Château Haut-Brion.
Апелация: Pessac-Léognan.
Реколта: 2018.
Култура: Традиционна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
...Интензивно и комплексно Кахор
Това дълбоко оцветено вино е изразително и хармонично; неговият сложен нос напомня на касис, подправки и запечен плод. Месесто и мощно в устата, неговото кадифено качество е доказателство за перфектното овладяване на техниките за отлежаване в дъб. Ароматите на черни плодове, лакрица и шоколад допълват пълното изразяване на виното.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на 15-16°.
Предложено съчетание: дивечов foie gras, трюфели, горски гъби, турнедос, агне на мляко.
...Разположена на Международния пазар в Рунжи от 2002 г., компанията
Paris Saveurs е незаменим специалист в областта на горските и култивирани гъби.
Продукти "Paris Saveurs": Гиrolles, цеви, морели, овчи крака, чантрелли, мосерони, плевроти, сини крака, шитаке, тромпети на смъртта, китайски трюфели. Услуги в Рунжи: Изпращания, доставки във Франция, доставки в региона на Париж, приемане на поръчки по телефон, подготовка на поръчки, опаковане, композиции, манипулация.
...
Отново, Никола ПЛАНШОН е запален по своята професия и я познава в детайли. Той дори желае да разработи инструменти, които да каталогизират всички трюфелии да показват текущите цени в реално време.
Той произвежда както зимни, така и летни трюфели.
Никола ПЛАНШОН предлага предимно трюфели от премиум качество. Но паралелно произвежда и сушени гъби като манатарки и морели.
Лектор по трюфеларство, член на синдиката на трюфелистите в Вар, представител на агритрюф в областта. Никола ПЛАНШОН е също така обучител и търговец на трюфелни кучета от 10 години.
...буркани с цели трюфели или обелки, или стърготини от трюфел. Ще откриете и малки удоволствия, които да обогатят вашите ежедневни ястия, благодарение на трюфелово масло или оцет, пасти, подправки или дори ястия като ризото, паста или полента. За да добавите малко трюфелова нотка към вашите ястия, можете да изберете кремове или сосове. Освен трюфели, ние селектираме и различни висококачествени гъби...
... цяло, Кристофър Порон, неговият син, и Николас Роие, днес продължават неговото дело. От Съединените щати до Япония, минавайки през Сингапур или Обединените арабски емирства, от масите на Елисейския дворец до тези на най-големите френски готвачи, като Жоел Робушон, Беной Виолиер или Яник Алено, всички се обръщат към къщата Plantin, за да се снабдят с трюфелии горски гъби.
Задължителните продукти на...