...Кардамоновият прах HT е подправка, обработена при висока температура, известна със своя сладък, цветен и леко цитрусов вкус. Перфектен запечене, десерти и подправкови смеси, той добавя екзотичен и ароматен нюанс, който подобрява както сладките, така и солените ястия с уникалния си, ароматен профил.
...така че печените подправки не придобиват изгорял вкус по време на процеса на печене. Всички продукти остават напълно натурални.
Натуралната алтернатива на печени и карамелени аромати
Печените и карамелените аромати се използват в хранителната индустрия по много различни начини и в безброй вариации, за да се създадат желаните вкусови профили. Нашите подправки FireFox® са напълно натурална алтернатива на печените и карамелените аромати. Без никакви добавки, те могат да бъдат добавени към подправките просто като съставка.
... на пиперки и меденки.
Можеш да я използваш и при приготвянето на меденки, зимни десерти или в солени ястия. Също така, за горещи напитки през коледния сезон е тайна съставка: мед или греяно вино с щипка подправка... още от това!
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 391020...
...Чистото пшенично брашно е универсална и основна съставказа всяка кухня, независимо дали става въпрос за домашно готвене или професионално печене. Произведено от 100% органично отглеждана пшеница, това брашно е фино смляно, за да осигури гладка текстура и последователно качество. С максимално съдържание на влага от 14.5% и финиш от 99.96%, нашето пшенично брашно е перфектно за широка гама от...
... съставказа различни приложения, като печене, сладкарство, сладолед и сосове.
AMF също така има висока температура на димене, което го прави подходящо за пържене и дълбоко пържене. Поради ниското си съдържание на влага, AMF има по-дълъг срок на годност в сравнение с обикновеното масло. Често се използва като заместител на маслото или олиото в рецепти, за да подобри вкуса и текстурата.
...Нежно печени семена от тиква, с типичен аромат на печени семена от тиква. Леко осолени. Подходящи за чисто удоволствие и като съставказапечене. Съхранявайте на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставказапечене на торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
... различни кулинарни приложения, включително пържене, печене и дресинги. Освен това, то е честа съставка в преработените храни и индустриалните продукти. Широката му наличност и хранителните му предимства правят соевото масло основна съставка в много кухни и хранителната индустрия по целия свят.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
...Малцовото брашно е едно от най-старите, естествени агенти запечене и традиционна съставка в печивата. Този малцов продукт се използва предимно за подобряване на ферментационния процес и качествата на печене. Този продукт е наличен от търговеца на едро August Töpfer & Co в различни цветови вариации от светло до тъмно, с или без ензимна активност.
...Крем ликьор 700мл, 15% Алк/Об
Характеристики:
• чисто растителен крем ликьор с аромат на „Baileys“
• кремообразна и лека консистенция
• подходящ за много поводи: с печива или чай, като топинг за сладолед или торта, като съставка в коктейли, слоести коктейли (Layering) и дълги напитки, като съставка при печене или просто чист
• без холестерол, без лактоза, без глутен, без соя
• веган
Съставки:
Вода, захар, алкохол, кокосово масло, грахов протеин, малтодекстрин, натурален аромат, карамелен захарен сироп, емулгатор: моноглицериди (E471)
Опаковка:
700мл стъклена бутилка...
...Сусамовото масло е известно и под името тахини и е популярна съставказапечене и готвене от ориенталския регион. Нека сега обърнем внимание на уникалната сладка версия на тахини: при нас вече можете да закупите сусамова паста с какао.
...Той е богат на протеини и минерали. Брашното има чудесно лек вкус на марципан. Брашното от кайсиеви ядки е отлично като съставказапечене и за обогатяване на смутита.
...Тази куркума впечатлява не само с много високото си съдържание на куркумин, но и с мощния си аромат, който е топъл и приятен.
Важна съставка в къри смеси, тя не само оцветява храните, но и ръцете и дрехите!!! Използва се запечене, за сосове, подправки за мариноване на птиче месо. Прави също така спätzle и торти "жълти". БИО DE-ÖKO-006...
... нашето хранене в бъдеще. Фактът, че този специален премиум продукт съществува и в биологично качество, го прави още по-интересен.
Общо взето, брашното от шипки може да се използва за подобряване на хранителните свойства. Специално като калорийно редуцираща съставка и за намаляване на въглехидратите, този вид продукти се използва.
Освен това, този вид продукти се използват като свързващи агенти, пълнители и разделители, както и за подобряване на екструзията.
Типично съдържание на хранителни вещества г / 100 г:
Енергийна стойност 233
Протеини: 7,93
Въглехидрати: 5,25
от които захари...
Chiabia Германия е ексклузивен дистрибутор на семена от чиа в Германия. Семената от чиа са известни и като супер храна и лесно могат да се използват като съставказапечене, без собствен вкус и богати на омега-3 мастни киселини.
Семената от чиа намират множество приложения: в йогурт; в салат; в хляб; Chiabia-хляб; като масло, сос за пица или паста.
Семената от чиа са естествено много препоръчвани в здравословното хранене.
... микробна натовареност в сравнение с суровите подправки, липса на замърсявания и постоянство в интензивността на подправките.
Протеинът често се нарича основна съставка на живота. Основната структура се състои от различни аминокиселини. Тъй като протеините не могат да се съхраняват в организма, те трябва да се доставят непрекъснато.
Някои специалитети, които искаме да изброим накратко...