...КУРКУМА от AYANU идва от контролирано биологично и GACP отглеждане в Индия. Лабораторно проверена, сертифицирана по DE-ÖKO-005 и обработена в Германия.
НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ: чисто и неразредено прах от нежно обработени корени на куркума с добавка на висококачествени, естествени куркумин и пиперин. Без добавки, като например: магнезиев стеарат, без оцветители или консерванти.
ПРОИЗВОДСТВО и КАЧЕСТВО...
...Хенри Ламоте ГмбХ изключително разпространява соевите сосове на марката Pearl River Bridge в Германия.
Соевият сос е подправка, произведена чрез естествени, традиционни методи на ферментация.
Ние предлагаме:
- китайски/японски
- светъл/тъмен
- соев сос с гъби
- без пшеница/намалено съдържание на сол
- БИО
- възможни индивидуални рецепти...
... още съществуват над сто различни вида клюкви, които растат неконтролируемо в няколко естествени пейзажа. Традиционно, повечето от тях носят името на фермера, който ги избира и отглежда. Растящите райони могат да бъдат намерени в северните щати на САЩ и Канада. В разцвета си около края на юни и началото на юли, времето за прибиране на клюквите започва в средата на септември и продължава до ноември.
...което я прави идеална за употреба в горещи ястия или печене. Тя придава на ястията и горещите напитки особено вкусна сладост и е идеална за подслаждане на маринати, тъмни сосове, чатни и всякакви видове горещи напитки.
...
- Смутита: Сочни и ароматни, особено безвлакнестото Keitt е отлично.
- Салати: Манго в летни салати с авокадо и рукола придава свежест.
- Десерти: В сорбета, пудинги или като топинг за торти.
- Сосове и чътни: Поради сладостта и леката киселинност, особено подходящи за месо и сирене.
8. Търговски обем в ЕС
ЕС внася над 500 000 тона манго годишно, като Испания е значителен европейски...
...Картофеното нишесте се използва като сгъстител в различни хранителни продукти, включително супи, сосове и печива. Неговата способност да свързва вода е предимство в производството на храни и разработването на продукти. Картофеното нишесте също се използва като свързващо вещество при производството на колбаси и като стабилизатор в млечни продукти. Картофеното нишесте може да се използва в следните продукти: тестени изделия като хляб, паста, бисквити, както и в други продукти като бонбони, консервирани зеленчуци, месни продукти, готови храни и като фураж за животни.
... маслени удоволствия.
Препоръки за употреба:
- перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос
- за приготвяне на сосове за паста
- като добавка за дипове, песто и маринати
- за пържене, задушаване, готвене на пара и печене
Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню.
По желание предлагаме и частни етикети.