Германия, Bad Bramstedt
...КУРКУМА от AYANU идва от контролирано биологично и GACP отглеждане в Индия. Лабораторно проверена, сертифицирана по DE-ÖKO-005 и обработена в Германия. НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ: чисто и неразредено прах от нежно обработени корени на куркума с добавка на висококачествени, естествени куркумин и пиперин. Без добавки, като например: магнезиев стеарат, без оцветители или консерванти. ПРОИЗВОДСТВО и КАЧЕСТВО...
Германия, Bremen
...Хенри Ламоте ГмбХ изключително разпространява соевите сосове на марката Pearl River Bridge в Германия. Соевият сос е подправка, произведена чрез естествени, традиционни методи на ферментация. Ние предлагаме: - китайски/японски - светъл/тъмен - соев сос с гъби - без пшеница/намалено съдържание на сол - БИО - възможни индивидуални рецепти...
... още съществуват над сто различни вида клюкви, които растат неконтролируемо в няколко естествени пейзажа. Традиционно, повечето от тях носят името на фермера, който ги избира и отглежда. Растящите райони могат да бъдат намерени в северните щати на САЩ и Канада. В разцвета си около края на юни и началото на юли, времето за прибиране на клюквите започва в средата на септември и продължава до ноември.
Германия, Bad Bentheim
...което я прави идеална за употреба в горещи ястия или печене. Тя придава на ястията и горещите напитки особено вкусна сладост и е идеална за подслаждане на маринати, тъмни сосове, чатни и всякакви видове горещи напитки.
Германия, Bonn
... - Смутита: Сочни и ароматни, особено безвлакнестото Keitt е отлично. - Салати: Манго в летни салати с авокадо и рукола придава свежест. - Десерти: В сорбета, пудинги или като топинг за торти. - Сосове и чътни: Поради сладостта и леката киселинност, особено подходящи за месо и сирене. 8. Търговски обем в ЕС ЕС внася над 500 000 тона манго годишно, като Испания е значителен европейски...
Германия, Düsseldorf
...Картофеното нишесте се използва като сгъстител в различни хранителни продукти, включително супи, сосове и печива. Неговата способност да свързва вода е предимство в производството на храни и разработването на продукти. Картофеното нишесте също се използва като свързващо вещество при производството на колбаси и като стабилизатор в млечни продукти. Картофеното нишесте може да се използва в следните продукти: тестени изделия като хляб, паста, бисквити, както и в други продукти като бонбони, консервирани зеленчуци, месни продукти, готови храни и като фураж за животни.
Германия, Neumagen-Dhron
... маслени удоволствия. Препоръки за употреба: - перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос - за приготвяне на сосове за паста - като добавка за дипове, песто и маринати - за пържене, задушаване, готвене на пара и печене Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню. По желание предлагаме и частни етикети.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play