Германия, Heidelberg
...Идеален за придаване на характер на ястия и сосове, този прахообразен бульон "clear solutions" може да се използва и като подправка. Прахът с текстура може лесно да се разпространява в много приготвяния.
Германия, Bad Bramstedt
...както и при приготвяне на пастети, дивеч или кисело месо. Интензивният аромат на хвойновия плод също така е подходящ за маринати, рибен бульон и рагута. И разбира се, хвойновият плод днес е известен със своето използване в джин и фини дестилати. Съдържание: 50,00 г Артикул №: 391006...
Италия, Campo San Martino
...Абатиране Замразяване Размразяване SRC Втасване Бавно готвене Комбиниран цикъл Термостатичен клапан GSM комплект Приложение TRACER Wi-fi надзор Комплект за ръководство за сладкарски тави EN 600×400 Загряваща сонда Стерилизатор Колела Абатиране: 45кг Замразяване: 30кг Рафтове: 10 GN1/1-14 EN 60×40 Материал: Неръждаема стомана AISI 304 Контролен панел: TOUCH екран 9”, преден, горна част на вратата...
... Използване: Белите лимони са сушени плодове, които могат да бъдат: - настъргани или смесени: на прах, те ще придадат аромат на ястие с риба или сос. - счупени на парчета и добавени директно към вашите приготвяния. - запарени в месо в сос или бульон, като пиле или телешко. За целта можете да пробиете дупки в плода с върха на нож или игла. Готварската течност постепенно ще проникне през цитруса и така ще разпространи аромата си в цялото ястие. Чанта: 5кг Чанта: 15кг...
Полша, Warszawa, Poland
...Глутаматът мононатрий, известен също като MSG, е натриевата сол на глутаминовата киселина, една от най-разпространените аминокиселини. MSG се получава чрез ферментация на нишесте, захарна тръстика, захарно цвекло или меласа, но се среща и в бульон от водорасли, както и в много зеленчуци, сирена и гъби. MSG съдържа само една аминокиселина, произхождаща от глутаминовата киселина и не се счита за...
...Непрекъснат котлон 500кг/ч месо Иновативна система за готвене: на водна баня, дюзи за овлажняване за равномерно готвене. Протокол за подаване, последователно в котлона за равномерно готвене с бульон или мазнина. (конфит и др...) Иновация от CEMMI Интерфейс IHM, рецепти за няколко типа готвенебульон, в конфит, с вода, в бульон, с масло...) Нежно готвене (на водна баня) с термично масло Редовно и равномерно готвене (безкраен винт) CIP на място (опция) Хигиеничен и здрав дизайн, изцяло от неръждаема стомана Сертифицирани материали за контакт с храни...
Франция, Malataverne
... готвач само за 16 минути готвене. Принципът на готвене наподобява този на ориза пилаф, който се състои в това първо да се запържи леко оризът в мазнина (тостатура, печене) преди готвенето с течност (често зеленчуков, гъбен, месен или рибен бульон). Въпреки това, ризотото се различава от ориза пилаф по това, че течността се абсорбира на малки порции последователно (около 7 поливания) до пълно готвене.
... във водата и да не станат прекалено меки. 4. Смесете с масло Ако сварените нудли не могат да бъдат веднага добавени към бульон или използвани за вторични готварски процедури, за да предотвратите залепването им, веднага след готвене разбъркайте с малко масло. 5. Накиснете в ледена вода Накиснете сварените нудли в ледена вода за известно време, за да запазите текстурата и вкуса им.
Франция, Olivet
... вегетариански обяд, богат на протеини и беден на мазнини. Съвети за консумация Изплакнете и сварете 1 обем червени лещи в 2 до 3 обема вода (или бульон), с лук, подправки... за 15 минути. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от светлина. Съставки Червени лещи от биологично земеделие...
Испания, Valencia
...да се осигурят пълни комплекти (пая за 10/12 порции, газов горелка, ножове, дъски за рязане, лопатки за разбъркване, лопатки за сервиране, кухненски кърпи, инструменти за рязане, пробване на бульон и готвене) и всички съставки (месо, риба, зеленчуци, масло, сол, шафран, вода... всичко, за да могат в групи от 10/12/14 души да започнат да приготвят паелите под ръководството на готвач, който ще им...
Италия, Trento
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
Италия, Forlì
... под течаща вода, за да се отстранят всички остатъци. Готви се във вода, мляко или бульон в зависимост от вида на приготвянето: след като течността заври, семената се изсипват в тенджерата и се оставят да се готвят 20-25 минути. Може да се готви и на пара или във фурна. Биологичният перлен ечемик е много богат на витамини (витамин E и витамини от група B) и минерали (фосфор, калий, цинк, магнезий, желязо, силиций и калций).
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play