...
Използване:
Белите лимони са сушени плодове, които могат да бъдат:
- настъргани или смесени: на прах, те ще придадат аромат на ястие с риба или сос.
- счупени на парчета и добавени директно към вашите приготвяния.
- запарени в месо в сос или бульон, като пиле или телешко.
За целта можете да пробиете дупки в плода с върха на нож или игла. Готварската течност постепенно ще проникне през цитруса и така ще разпространи аромата си в цялото ястие.
Чанта: 5кг
Чанта: 15кг...
...Непрекъснат котлон 500кг/ч месо
Иновативна система заготвене: на водна баня, дюзи за овлажняване за равномерно готвене. Протокол за подаване, последователно в котлона за равномерно готвене с бульон или мазнина. (конфит и др...)
Иновация от CEMMI
Интерфейс IHM, рецепти за няколко типа готвене (в бульон, в конфит, с вода, в бульон, с масло...)
Нежно готвене (на водна баня) с термично масло
Редовно и равномерно готвене (безкраен винт)
CIP на място (опция)
Хигиеничен и здрав дизайн, изцяло от неръждаема стомана
Сертифицирани материали за контакт с храни...
... готвач само за 16 минути готвене. Принципът на готвене наподобява този на ориза пилаф, който се състои в това първо да се запържи леко оризът в мазнина (тостатура, печене) преди готвенето с течност (често зеленчуков, гъбен, месен или рибен бульон). Въпреки това, ризотото се различава от ориза пилаф по това, че течността се абсорбира на малки порции последователно (около 7 поливания) до пълно готвене.
... вегетариански обяд, богат на протеини и беден на мазнини.
Съвети за консумация
Изплакнете и сварете 1 обем червени лещи в 2 до 3 обема вода (или бульон), с лук, подправки... за 15 минути.
Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от светлина.
Съставки
Червени лещи от биологично земеделие...