...W: 310 ÷ 330. Тип '1' брашно с ниска рафинация, богато на фибри и минерали. Идеално е за теста с средно/дълго втасване и може да се съхранява до 2 дни в хладилника.
25 KG...
... контрол
ПРОМЕЖДУТОВЕН ПРИПЕЧАТЕЛ
Време завтасване 10 минути (за 6000 бр./час)
6 джоба от неръждаема стомана за носене на тесто
139 активни тави
834 активни джоба
Свалящи се и миещи се UHMWPE мрежести джоба
2″ ролкова верига за транспорт на тави
Основната рамка е от неръждаема стомана.
Обща мощност 1.5 кВт
Лесен достъп за поддръжка
Сигнални ключове на вратите.
Капацитет: 6,000 бр./час
Разделител и...
... правят компромиси с безопасността или стандартите на занаята (контрол на мехурчета при бавно втасване, завършени продукти, които удовлетворяват потребителските очаквания и т.н.) е истинско предизвикателство.
Докато използваното брашно също не съдържа добавки, индустриалният оператор може да подчертае факта, че неговият хляб е напълно без добавки.
...Био оризовото брашно, получено от смилането на едноименната зърнена култура, е универсален продукт, ценен особено от тези, които трябва (или искат) да изключат глутена от храненето си и е сертифицирано като биологично. За съжаление, въпреки че е добро брашно от хранителна гледна точка и е подходящо за някои видове употреба, то има доста голям проблем - много ниската способност завтасване...
...В индустриални условия: разтворете 1 кг суха мая в 5 литра топла вода (35-38°C), добавете 50 г захар, разбъркайте внимателно и оставете да престои 5-10 минути (за активиране). Замесете тестото според рецептата.
В домашни условия: вземете 10 г суха мая за 1 кг брашно. Изсипете маята в 1/2 чаша топла вода или мляко (35-38°C), добавете 1 чаена лъжичка захар, разбъркайте внимателно и оставете да престои 15-20 минути (за активиране). Замесете тестото според рецептата.
Време завтасване - 45 минути.
Съхранявайте отворен контейнер на сухо и хладно място (0-4°C) за максимум 10 дни.
...Багетината е хляб с точене и втасване, с ръстикален вид, хрупкава коричка, остър край и с щедра гарнитура от ленено семе, сусам и мак. Хляб с изключителен вкус, ароматен и питателен. Богат на фибри и източник на протеини. Неговата мекота, в която се намират и други семена като слънчогледови семена и овесени ядки, има златист тон и цялата вкусова палитра на смес от пшенично брашно и печен малц...
... се нагрява, и е основна съставка в хранителната и напитковата индустрия).
Хранителният натриев бикарбонат е разтворим във вода и неразтворим в алкохол.
Хранителната сода се използва като агент завтасване на печива, зърнени храни, смеси за палачинки и самовъзходящо брашно.
Натриевият бикарбонат е ценен естествен буфер и неутрализатор в напитките. Използва се като източник на въглероден диоксид в няколко безалкохолни напитки.
Групата ak използва високотехнологично оборудване за производство на премиум хранителна сода.
...
- Линии за производство на пита
- Линии за сладкиши и втасани продукти
- Линии за занаятчийски и ръчен хляб
- Мобилни пекарни
- Силози
- Пълни линии за обработка
- Индустриални линии за хляб
- Устройства за пресяване на брашно
- Компактни мелници забрашно...
... на всичко, което изпечем.
В производството на нашите продукти се стремим да останем възможно най-верни на традициите, спазвайки съставките и времето завтасване, за да гарантираме качеството и автентичността на цялото ни производство.
Предлагаме кетъринг и бюфет услуги с вземане от магазина за коктейли, открития, рождени дни и специални събития.
Извършваме доставки на панетони, коломби и други продукти с дълготрайност, които могат да се поръчат по телефона или чрез специалната форма на сайта.
...)- Електрическа фурна- Конвекционна фурна- Конвекционна фурна за пица- Тунелна фурна- Мобилна фурнаМашини за обработка на тесто:- Обемна машина за разделяне на тесто- Машина за оформяне на тесто- Междинна машина завтасване на тесто- Дълга машина за оформяне на тестоМашини за месене на тесто:- Автоматичен спирален миксер с фиксирана купа- Автоматичен спирален миксер с подвижна купа- Автоматично повдигане на купата - Планетарен миксер- Машина за месене на тесто, Машина за нарязване на хляб- Машина за пресяване на брашно, Климатична система...
... претегляне на тесто, машина за междинно втасване, планетарен миксер, машина за месене на тесто, конусни формиращи машини, машина за дълго оформяне, машина за нарязване на хляб, машини за пресяване на брашно, климатик, палетна количка.
... оставят да втасат за един час. Хлябът след това се разточва, оформя се под формата на големи хлябове или багети с тегло около 1 или 2 килограма, поставя се в дървени кутии, поръсва се с трици или смлени зърна и се покрива с конопени платна. След определен период от време, в който протича второто втасване, се преминава към печене, което се извършва строго в дървена фурна от кестен за около един час и двадесет минути.
... сладкарски изделия, глазури, топинги, пълнежи, алтернативи на сметана, оборудване за печене, декорации за торти, цветове и аромати, сушени плодове, ядки, семена и подправки, мазнини, масла, маргарини и агенти за освобождаване, агенти завтасване, подобрители и мая, солени сосове и пълнежи, сладко, плодови пълнежи и сладки сосове, десерти и глазури.