...W: 310 ÷ 330. Тип '1' брашно с ниска рафинация, богато на фибри и минерали. Идеално е за теста с средно/дълго втасване и може да се съхранява до 2 дни в хладилника.
25 KG...
...Био оризовото брашно, получено от смилането на едноименната зърнена култура, е универсален продукт, ценен особено от тези, които трябва (или искат) да изключат глутена от храненето си и е сертифицирано като биологично. За съжаление, въпреки че е добро брашно от хранителна гледна точка и е подходящо за някои видове употреба, то има доста голям проблем - много ниската способност завтасване...
... на всичко, което изпечем.
В производството на нашите продукти се стремим да останем възможно най-верни на традициите, спазвайки съставките и времето завтасване, за да гарантираме качеството и автентичността на цялото ни производство.
Предлагаме кетъринг и бюфет услуги с вземане от магазина за коктейли, открития, рождени дни и специални събития.
Извършваме доставки на панетони, коломби и други продукти с дълготрайност, които могат да се поръчат по телефона или чрез специалната форма на сайта.
... оставят да втасат за един час. Хлябът след това се разточва, оформя се под формата на големи хлябове или багети с тегло около 1 или 2 килограма, поставя се в дървени кутии, поръсва се с трици или смлени зърна и се покрива с конопени платна. След определен период от време, в който протича второто втасване, се преминава към печене, което се извършва строго в дървена фурна от кестен за около един час и двадесет минути.