GAICTECH, лидер в производството на машини за консервната индустрия, се специализира в обработката на тон, пелагични риби и морски дарове.
Нашият богат опит ни е позволил да се утвърдим като световен лидер с присъствие в над 45 държави. Нашето лидерство произтича от проектирането на технически решения с високо качество, както и от производството на лесни за поддръжка и енергийно ефективни консервн...
...разположена в Амбаня, за да ги трансформираме в черна ванилия по традиционния метод на бланширане и сушене, който позволява развитието на ароматите й.
Реф: VANIAB1B
Семейство на продукта: ВАНИЛИЯ
Тип екстракт: Абсолют
INCI код: 100% ЕКСТРАКТ ОТ ПЛОДОВЕ НА ВАНИЛИЯ PLANIFOLIA
Страна на производство: ФРАНЦИЯ
Страна на събиране: МАДАГАСКАР
Част от растението: Шушулка
Категория на употреба за физически лица: Съставка
Ботаническо име: Vanille planifolia Jacks. ex Andrews (Син. Vanilla fragrans Ames)
Състав: 100% Чист и натурален.
...идеален за бланширане
Корпус от неръждаема стомана с матова повърхност AISI 304
Лесен за почистване и поддръжка
Размери 800 x 800 x 870 мм
Контролирано от електронен термостат
Регулиране на температурата 30º 100º C
Пресован резервоар с капацитет 2 x 22 литра
Автоматично напълване на водата в резервоара на уреда за паста чрез предоставения кран за резервоара за изплакване
Доставя се с 1 голяма...
...Приложение
Използван като универсално готварско устройство, в наклонената готварска тенджера „Кипчо“ се обработват най-различни продукти.
Наклонената готварска тенджера е идеална за готвене, варене или бланширане на големи количества храна. Възможни примери за приложение са варенето на супи, гювеч, паста, грах, бульони и други ястия.
Благодарение на универсалната и хигиенична конструкция...
... храните.
Предлагаме голямо разнообразие от машини, които са проектирани да отговорят по-добре на клиентските приложения, които също зависят от техните цели за качество и оперативни разходи.
Нашите бланшери, охладители за бланширане и охладители са проектирани и оразмерени според нуждите:
- в зависимост от продуктите, които ще се обработват;
- в зависимост от това дали става въпрос за консервирани...
...Нашата линия за обработка на плодове и зеленчуци е проектирана да следва всяка фаза от производствения процес, осигурявайки качество и безопасност. Включва системи за миене и почистване, готвене и бланширане за запазване на органолептичните свойства, и концентрация за оптимизиране на продукта. Пастьоризацията и стерилизацията осигуряват дългосрочно съхранение, запазвайки свежестта и естествените...
...Интегриран бланшер и охладител
Бланширане във вода (пръскане) или потапяне
Бланширане в циркулираща пара
Охлаждане с вода
Охлаждане с външен въздух
Охлаждане с ледена въздух...
Natural Age S.r.l. е фармацевтична компания от Сардиния, която се занимава с изследване и разработка на продукти, полезни за дерматологични лечения на дерматити, слънчеви еритеми, рани от разкъсвания, изгаряния, хемороиди и кожни лечения на ставни болки, произведени с изключителни активни съставки, никога преди не използвани на световно ниво, извлечени от лечебните растения на Сардиния.
В момента...
...В агроиндустриалната сфера, De Smet Engineers & Contractors е известен експерт в дифузията на захар. Освен това, DSEC е собственик на дизайна на De Smet Diffuser, който беше разработен като приложение на известния непрекъснат контра-текущ екстрактор за ядливи масла, изобретен от г-н Жан-Албер Де Смет.
De Smet Diffuser е успешно използван за дифузия на цвекло и предварително бланширане и остава...
...{"BLANCHEUR SOIN – FRAICHEUR":"БЛАНШИРАНЕ ГРИЖА – СВЕЖЕСТ\nПремахва танините, Укрепва емайла и Освежава дъха\nОписание на продукта\nБланширане\nАктивният въглен от бамбук пречиства, детоксикира и избелва. Той премахва\nчрез адсорбция всички петна от дим, чай и кафе на повърхността на зъбите.\nСода бикарбонат с избелващо действие.\nСвежест\nМентата е известна със своите свойства, които...
...Линията за производство на замразени картофки се характеризира с високо качество и висока производствена капацитет. Тя е напълно автоматизирана. Разполага с европейския сертификат за качество CE. Процесът започва от пресни картофи до крайния опакован продукт. Процесите включват: Почистване, Белене, Рязане, Измиване, Бланширане, Пържене, Замразяване, Напълване и Опаковане.
...Пресни картофи, обелени, нарязани на кубчета и бланширани.
Кубче с дебелина 10 мм.
Произход 100% френски.
Вид с твърда или нежна плът.
Продукт 100% натурален, без консерванти, без добавки, без химически помощни вещества.
Продукт свеж, приготвен с нискотемпературно готвене и опакован вакуум след готвене и охлаждане.
Готвене: Бланширане
Опаковка: TER Technifil
Нетно тегло: ПАКЕТ ОТ 7 КГ
Срок на годност: 12 ДНИ...
Компанията PMC OUVRIE се представя днес като незаменим играч в формулирането на антимуски и технологични помощни средства, предназначени за всички индустриални сектори.
PMC OUVRIE е лидер в областта на антимуските за приложения, толкова разнообразни, колкото: Индустрия на захарта и алкохола, Ферментационни индустрии, Агро-хранителна индустрия, Хартияна индустрия и пречистване на води.
...Всички видове месо, прясно месо, зряло месо, колбаси, морски дарове и риба, сушени плодове, зеленчуци (обработени чрез бланширане, сушене или мариноване), готови за консумация ястия, сирене (не всички сирена могат да бъдат вакуумно опаковани), паста, юфка, напълно сушени зърнени храни, царевични зърна, фъстъци и др.
Модел: WEP-430A
Максимална ширина на филма: 400mm
Максимален диаметър на филма...
...Това е ребриста модулна лента с 15½% открита повърхност. Произведена от POM, PP и PE. Предпочитани области на приложение: Ребриста повърхност, необходима за приложения с по-малко триене и контакт с продукта, особено за пренос без удари с помощта на плоча за пръсти. Приложения за конвейери, нуждаещи се от въздушен и воден поток. Приложения за бланширане, пастьоризация и охладителни тунели.
... храната. Като универсален агент, ябълчната киселина е незаменима и при бланширане на храни, тъй като предотвратява неприятното потъмняване на плодове и зеленчуци. Освен това, тя подпомага антиоксидантите, като витамини и минерали, в борбата с свободните радикали, които могат да се образуват от стрес или пушене.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на храните: E296
Производство: Ябълчната киселина се получава чрез биотехнологични процеси като метаболитен продукт на бактерии.
...-точно и безопасно за качеството на ореха. Такъв продукт се използва широко в сладкарската и хранителната индустрия поради по-мекото и по-приятно усещане. Освен това, след процеса на бланширане, обеленият орех придобива редица полезни свойства:...
... ежедневната работа.
Вече 40 години световноизвестни компании и концерни се доверяват на специалистите от Clean & Save - Systeme E. Mogge Бланширане и почистваща услуга за индустриални съоръжения GmbH.
Обработката на вашите съоръжения и оборудване може да се извърши на разглобени, преносими части от нашите специализирани монтажници в нашето предприятие в Уилих. Неразглобяеми части до цели съоръжения обработваме с нашето мобилно оборудване на място при вас по целия свят.
... техника, както и софтуер. Ние сме специалисти в проектирането и производството на решения за регулиране и автоматизация на термични и термохимични процеси, като например отгряване, бланширане, карбонизиране, карбонитриране, нискотисково карбонизиране, индукционно закаляване и отпускане, нитриране, нитрокарбуризиране, вакуумно закаляване и др., независимо дали става въпрос за единично оборудване или масово производство.
Ozstar хранителна обработваща техника е основана през 2000 година и се е развила в един от водещите производители на машини в индустрията за печене на сушени ядки. Нашата основна специализация е производството на системи за обработка на сушени ядки за печене, пържене, бланширане, счупване на черупки, пресяване, обвиване и покритие. Ние също така се специализираме в решения за кафе на зърна...
... бадемите по различни начини. Извършваме прости трансформации като бланширане, нарязване на ленти, нарязване на филийки, нарязване на кубчета или производство на брашна или паста, както и някои сложни процеси като печене, пържене, подправяне или покритие. Произвеждаме също премиум продукти като марципан, испански нуги (турон), бонбони, бадемов протеин или масло от първо студено пресоване и предлагаме...
... проектирани с оглед на нуждите на клиентите: естествен вид на продуктите, оптимална безопасност на храните, висока производителност и енергийна ефективност. Ние проектираме, иновираме и произвеждаме оборудване за преработка на храни с фокус върху термичните процеси на бланширане, готвене, охлаждане и IQF замразяване. Ние сме ангажирани с един свят с по-добро качество на храните и намалени хранителни...