...Неговата практична опаковка осигурява лесно манипулиране и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител готвач, този файл от говеждомесо е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
...Биологичен ниско налягане кайма, по месарски, изработен от биологично говеждомесо. 100% мускул, без кости, почистен, без нерви и ръчно обезмаслен, съдържание на мазнини ≤15%.
Тегло: 4x100g...
... едва през 2005 г., след като се установихме в М.I.M., успяхме да се развием в производството и дистрибуцията на едро и полутърговия в Белгия.
Ние сме много взискателни относно вкуса и качеството на нашите меса, предназначени за производството на шишчета.
Предлагаме голямо разнообразие от меса, включително червени меса от говеждо, агнешко, телешко и свинско. Продаваме също така фоа гра. Нашите меса са сертифицирани като био и се изнасят пресни.
... съчетава с птиче месо, говеждо и риба. Тя има свежо-кисел вкус, който придава дълбочина на пикантни или сладки ястия. Чрез сушене и смилане на стъблата на растението се получава меко, зелено прах. Смляната лимонена трева е по-концентрирана и има по-силен вкус от свежата лимонена трева, така че бъдете внимателни с количеството на праха и го добавяйте внимателно към ястието си. Можете също така да приготвите чай от лимонена трева. На Кюрасао този чай се пие от десетилетия. Освен това, той изключително освежава дъха!
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Бутилка 750ml
Предлагаме ви да сервирате Вино от Страната на Ок Розе с:
- Кюфтета от говеждомесо с доматен сос.
- Солен кекс с маслини.
- Солен кекс с зелени маслини, сервирани топли.
- Тонен флан по провансалски.
- Поширани яйца Браганса.
- Паста (спагети) с сос путанеска.
- Паста с сос арабиата.
...Био-прах от кейл е много по-концентриран от свежите, вълнообразни листа, тъй като водата е отстранена. В една порция от около четири чаени лъжички се съдържа силата на чаша свеж кейл - така че той е много по-богат на хранителни вещества от свежия кейл и по-лесен за храносмилане. Същата порция съдържа на калория повече желязо от говеждомесо и повече калций от чаша мляко.
... месо, ориз, свинско. Разбира се, той не може да липсва в нито една BBQ сос и придава на соса несравним аромат. Червеният пипер не обича силна топлина, иначе става горчив. Това е типичната подправка за испанската колбасна специалитет Чоризо.
Grand Caractère работи в сътрудничество с ентусиазирани животновъди, за да избере най-доброто говеждомесо от породите Black Angus, Hereford, био Limousine, Aberdeen, Normande, Simmental, Wagyu и др. То се подготвя и усъвършенства от опитните му месари в ателието между Париж и Рунжис, в съответствие с традицията на френската месарска индустрия. Grand Caractère предлага опаковане на едро...
C.T.O. Food е специалист в птиче и месо продукти както за индустрията, така и за хранителното обслужване. Пряката дистрибуция от най-съвременните компании (кланници и преработватели) осигурява най-доброто качество на месото от пиле, пуйка, супа пиле, патица, гъска, говеждо или свинско. Можете да се обърнете към нас за стандартно месо, но не забравяйте да попитате за нашето био и халал асортимент.
... предложи продукти, изработени с най-голямо внимание, според стари традиционни рецепти.
За да споделим изключителността, най-ценните парчета свинско и говеждомесо са строго подбрани и сортирани. Подправките са резултат от уникални приготовления и смеси, изцяло ръчно изработени.
Нашата производствена лаборатория притежава санитарен сертификат, издаден от DDPP на Рона, в съответствие с действащото...
... О'Лимузин предлага три вида пакети: пакет с биомесо от лимузинска телица, пакет с биомесо от розово телешко лимузин, пакет специален за барбекю био. Всички наши пакети са налични в 5 кг, 10 кг и 20 кг. Уебсайтът позволява резервация на пакет във фермата и изтегляне на детайли и цени на пакетите с биоговеждомесо. Фермата О'Лимузин предлага своите пакети с месо на физически лица, на професионалисти в ресторантьорството, на столове и общности, както и на асоциации на потребители (Amapp). Доставка до дома или вземане от фермата.
Балатони Мийт произвежда само традиционно унгарски пушени и сушени салами и колбаси. Фабриката се намира в Кистелек, Унгария, и предлага широка гама от продукти, включително салами и колбаси от свинско, мангалица, говеждо, сиво говедо, пилешко, риба, пуйка, щраус, конско, агнешко, гъши, патешко и козе месо. Произведени са и био салами от сиво говедо и био колбаси от мангалица. Висококачествени продукти, без изкуствени добавки. Фабриката използва само унгарски суровини.
...меден ром, шоколадови и прасковени ликьори, Пачаран, Орухо, ликьори и еделбрандове от Щирия.
Испанска бира Estrella Damm, San Miguel и PAGOA. Зехтин и маслини от ограничено производство. Мариновани зеленчуци: артишок, гаспачо, пиперки Пикильо, Фабада. Съставки за паеля: ориз от Каласпарра, шафран, Бокеронес, Мохама, пастети, Пулпо ал Ахиль. Сирена, шунка и колбасови специалитети: горски шунка и D.O. Маестразго-Серано от Теруел, еленско и говеждо сушено месо...
...Компанията BOUSQUET е специализирана в рязането, преработката и търговията с качествено месо за RHF/BCT. Тя предлага говеждо, свинско, агнешко, овче и телешко месо. За гаранция на качеството, от 2010 година компанията разполага с разрешителни за разпространение на БИОмесо и Label Rouge.
... на всички изисквания. Цените са изчислени максимално точно и дори конкурентни. Най-големите готвачи — истинските майстори на вкусовете! (Жоел Робюшон, Ален Дюкас и др.) — не са се заблудили и се снабдяват от Fadi Prestige био за биологично говеждомесо Black Angus, биологично черно пиле и за етническите си продукти (италиански, японски и ливански). Fadi Prestige наистина е лидер в биологичните продукти за луксозни хотели, авиокомпании, големи кетъринг компании и модни ресторанти както в Европа, така и на Близкия изток, в Азия...