Италия, Marmirolo
...W: 380 - 400. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за дълго ферментирали теста. Идеална за постигане на голямо развитие на обема. Препоръчва се за приготвяне на Панетони, Пандори, Коломбе, Венецяни и баба. 10КГ...
Италия, Giuliano
...Брашно "O", пастьоризирана яйчна смес, масло, мазнини и растителни масла, захар, бирена мая, сол. ПЛЪНКА: Сметана, кисели череши. НАМАЗВАНЕ: Вода, захар, ром.
България, Plovdiv
...". Този хляб, който баба месеше в дървената купа и оставяше да втасва под парче памучен плат. UNICA BUL - беше създадена, за да върне точно този остарял вкус. Хлябната закваска UNICA BUL съдържа комбинация от мезофилни и термофилни култури с Lactobacillus bulgaricus като водеща. Името на този щам микроорганизми произлиза от България. Уникалността на продукта се състои в това, че Lactobacillus bulgaricus живее и се размножава само на територията на Република България. Lactobacillus bulgaricus е много стара бактерия. Територията на България...
Словакия, Ivanka Pri Dunaji
...Нашите хрупкави вафли от елда са приготвени по традиционна рецепта от елдово брашно. Те са един от най-популярните ни продукти, които се радват на хора от всички възрастови групи. Редовната консумация на елда е полезна за здравето – тя е с високо съдържание на витамини B1 и B2 и благодарение на високото си съдържание на рутин поддържа съдовете в отлично състояние. Вафлите на нашата баба са...
Италия, Marcianise
...Съставки: Вода, захар, алкохол от селскостопански произход, обезмаслено мляко на прах, ароматизатори, парчета баба. Парчета баба: Пшенично брашно (ПШЕНИЦА) Тип "0", яйца, растителна маргарин, без хидрогенирани мазнини, състоящи се от растителни масла и мазнини (палмово и слънчогледово), вода, коректор на киселинността E330, ароматизатори, захар, сол, натурална мая. Може да съдържа следи от ядки. Съдържа алергени. Обем 17%...
Италия, Caraglio
... автентични суровини, за да запазим неизменен вкусът от миналото. В нашия търговски обект в Каралио, на няколко километра от Кунео, са налични всички типични формати паста от италианската кухня: агнолоти, капелети, ньоки, яйца, равиоли, талиатели, талиолини, тортелини, равиоли дел плн и валграноти с Кастелмано. Приготвени изключително с натурални съставки като картофени люспи, брашно от пшеница "00...
Италия, Aci Sant'antonio
Производител на полуфабрикати за сладкарство и гастрономия. Нашите продукти са: баба, саварè, бини, бини с какао, с кафе, с шамфъстък, с ягода, с домат, с люта паприка, с аспержи, с черен октопод, хляб за сандвичи, хляб за сандвичи с активен въглен, с конопено брашно, с 5 зърна, с пълнозърнесто брашно, панкере и гастрономичен панетоне. От баба, саварè и бини, освен класическата суха линия, има и мека линия с дълъг срок на годност и ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ на това.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play